Kızlar Bir Adım Öne Uzman çavuşluktan polisliğe geçiş varmıdır? Realx Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzman çavuşluktan polisliğe geçiş mumkunmu eğer varsa nasil olur. Güncellemeler+1 yıl Direk lise mezunu tsk ya hiç bulaşmasam polis olma şansim nedir ya da 2 yıllık bitirdikten sonra ne gibi bir şansım olur yaşim tutuyor Uzman çavuşluktan polisliğe geçiş varmıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
zencihatun2 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl uzman çavuş mu en sevdiğim :) 2 13 Yorumla Realx +1 yıl Asker seven hatunda benim en sevdiğim :D Yorumla zencihatun2 +1 yıl 2017 de kara kuvvetleri komutanlığı beni bekler Yorumla Realx +1 yıl Ne için :) Yorumla zencihatun2 +1 yıl asker olcaz ama :D Yorumla Realx +1 yıl Zorunlu askerlikmi Yorumla Realx +1 yıl Anlamadim yani kadinlar nasil asker oluyo :) Yorumla zencihatun2 +1 yıl yeni yasa :) Yorumla Realx +1 yıl Skandallar çok olucak desene Yorumla zencihatun2 +1 yıl Artık bilmem yani Yorumla Realx +1 yıl Yanliş bence. Erkeklerla oyle bir yoklukta kizlar Yorumla zencihatun2 +1 yıl en iyisi emin ol sıkıntı yapma Yorumla suskunprens2135 +1 yıl bende uzman cavusum meselegim guzel 2 yildir yapiyorum bu isi cok sukur iyi akli olan girsin... Yorumla Korkmaz1bozkurt +1 yıl Tatlı şey seni 😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok usta yok 0 1 Yorumla suskunprens2135 +1 yıl onun yasasida cikar icinizi rahat tutun allahin izniyle olmiyacak sey yoktur bende uzman cavusum olursa gecerim belki... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok geçilmez. 0 1 Yorumla Realx +1 yıl Geçenler varmiş ama ayrica yaşimda tutuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
uzman çavuş mu en sevdiğim :)
Asker seven hatunda benim en sevdiğim :D
2017 de kara kuvvetleri komutanlığı beni bekler
Ne için :)
asker olcaz ama :D
Zorunlu askerlikmi
Anlamadim yani kadinlar nasil asker oluyo :)
yeni yasa :)
Skandallar çok olucak desene
Artık bilmem yani
Yanliş bence. Erkeklerla oyle bir yoklukta kizlar
en iyisi emin ol sıkıntı yapma
bende uzman cavusum meselegim guzel 2 yildir yapiyorum bu isi cok sukur iyi akli olan girsin...
Tatlı şey seni 😁
Yok usta yok
onun yasasida cikar icinizi rahat tutun allahin izniyle olmiyacak sey yoktur bende uzman cavusum olursa gecerim belki...
Yok geçilmez.
Geçenler varmiş ama ayrica yaşimda tutuyor