YGS 3 den hedefin 300 ve üzeri puan almaktı ama en fazla 270 alabiliyorum oysa bütün yıl boyunca çalışmıştım :'(
Cevabın nedir?
Belkide emegin yeterli degildi hic boyle dusundunmu? Ya da bunda bir ekmek kapisi acilcaktir sana isyan kufure iter yapma daha kotu olur sonun allah buyuktur vardir bir hayir ilk girdigimde butun yil okuz gibu calisip 210 aldim intihar mi etseydim simdi sosyalhizmetler okuyorum ☺
02 Yorumla
Soran+1 yılValla intihar etsemmi diye düşündüm her şey çok üstüme geliyor
Allah'a gönülden inanıp, bunu söyleyenlere kızıyorum arkadaşım kusura bakma ama. Her şeyde onu suçluyorsunuz, belki verimsiz çalışmışsındır? Ama seni de anlıyorum bir yerde, can sıkıcı bir durum. Yine de onu suçlamak ne kadar mantıklı? O mu cevapları fısıldadı sana?
00 Yorumla
+1 yılMadem ki rızkı taksim eden O’dur, o haIde şikâyet küfürdür. Sabır gerekir. Sabır, genişIiğe uIaşmanın anahtarıdır. AIIah’tan başka herkes düşmandır. Sen asıI dostu düşmanIara şikâyet eder, haIinden sızIanırsın öyIe mi? Padişah köIeye şikayet ediIir mi? AkıIIı oI. :( :(
30 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 491 cevap paylaştı. Allah sana herşeyin karsiligini fazlasiyla vermis bak sorunsuz çalisan bir aklinvar elin ayagin tutuyor yazi yazabiliyorsun maddi durumun var bu sayfaya ya telden ya pc den giriyorsun peki sen onun icin ne yapiyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
17Cevap
5 yaşında bir çocuk akşama kadar 40 taklada atsa korku filmi izlemesine izin vermesin
senin bildiğini o bilmez çünku00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir isyana gerek yok , demekki senden daha iyi çalışanlar varmış , her şeyi kadere bulmak , isyan etmemek gerekir İNŞALLAH bir daha ki sefere yaparsın.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yeterince çalışmamışsın o zaman. Evet biraz acımasızca ama gerçek bu.
00 Yorumla
+1 yılbende 370 alıyordum hep 300 bile zor alırım bu sınav lys düzelticez artık
00 YorumlaÜzme kendini bir daha çalışırsın. Her şeyde vardır bir hayır.
00 Yorumlabütün yıl boyunca çalışanların en iyileri kazandı zaten ;)
00 Yorumla
+1 yılÖğrenmeni sağlıayacak sana uygun çalışma yöntemiyle çalışmıyorsundur. Çalışma metodunu revize et.
00 Yorumla
+1 yılKanki her istediğin olsaydı bu sefer asıl mesleğin kulluğu unuturdun şükret ki olmayan olsun olan coğalsın
00 YorumlaPuanı alsaydın ben aldım olurdu alamayınca Allah vermiyor doğru sende hallısın.
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeme öyle. Hayırlısı budur senin için. Ve tüm yıl çalışıp 270 almakta ayrı bir başarı 😄😄😄😄
01 Yorumla
Soran+1 yılMat. Ve fen 0 sadece sosyal ve türkçe çözdüm
+1 yılSöyleyim Neden ben 500 istedim 394 aldım Anladın mı Kardeş
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki emeğin bu kadarlıkmış.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl😂ben iki senedir görmüyorum ben napıyım
00 Yorumla Allah sadece zeki kullarını sever.
11 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 380 cevap paylaştı. Ya varya keşke 270 alsam ben
10 Yorumla
+1 yılDemekki yanliş çalişmişsin =/
20 Yorumlademek yeterli çalışmamışsın
00 YorumlaYeterince çalışmamışsın demekki.
00 YorumlaDaha fazla calismadigin icin olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yıluzme kendini knk lys de halledersin
00 Yorumla
+1 yılisyankar olma böyle ya :(
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhangi bölüm istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahla ne alakasi var hatalari sen yapiyosun
00 Yorumla
+1 yılAllah var mı ki?
01 Yorumla- +1 yıl
Varr
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmadığından?
00 Yorumlaverir deme oyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz