35 Bin tl civarı bütçeniz olsa, Astra'nın biraz daha eski olan H kasasını mı (2007,2008) yoksa Corsa'nın daha yeni (2011,2012) kasasını mı tercih ederdiniz? (İkisi de 1.3 dizel Astra biraz daha eski ama konforlu ancak daha büyük bir araç, Corsa daha ufak daha yeni ancak konforu biraz daha eksik ve donanımı kısmen daha az)
Corsa D
Astra H
İkisini de almam
Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
35 Bin TL'ye 1.3 Dizel Enjoy Corsa D mi Yoksa Astra H mi tercih edersiniz?
İkisini de almam.. Hyundaiden bir model seçerim.. Taksi işleten bir aileden geldiğim için bizim mantığımız her zaman "en düşük maliyetle en problemsiz araba" şeklinde olmuştur.. Ayrıca ÇOK ÖNEMLİ bir nokta daha var.. Dizel araç alacaksanız DPF (dizel partikül filtresi) olmasına dikkat etmelisiniz.. 13 dizellerin sanırım hiç birinde DPF bulunmuyor.. DPF dizel motorlardan çıkan ve kanserojen olan NOx gazını azaltır.. NOx gazı üreticilerin ve ülkelerin önem verdiği karbon emisyonundan çok çok daha önemli bir meseledir fakat ticari kaygılardan dolayı ikinci plana atılmaktadır..
Bende fiesta mi almadan once astra enjoy cok aradim 2006 2008 kasalari cok guzel fakat temiz bulamadim buldumlarim hasar kayitli ya da yuksek km liydi. o yuzden vazgectim. Bence benim fikrim astra enjoy kesinlikle tavsiye ederim. Yeni corsa nin tipi kotu. Hayirlisi olsun
En İyi Cevaplar