Kiz kardesim 15 yasinda.. agliyor cok. ne yapiyim ya yardim?

UZUN AMA LUTFEN OKUYUN COK ONEMLI...

az once aksam annem gec geldi bende yoktum yemek yapilmamisti evde. biz de kahvalti ediyorduk. kiz kardesim ( 15 yasinda lise 1 ) biraz yemek yedi sonra yedigi yemej bitti ama azdi zaten doymadi. hap icmesi gerekiyor sivilce hapi kullaniyor. kahvaltida yagli seyler vardi peynir de yiyemez. dedi ki "ben doymadim ki bunlari da yiyemem hap yuzunden" dedi babam da "ye iste bunlari" falan diye gisterdi. kardesim de "ya yiyemem hap yyzunden ne yicem bir sey yok ki" dedi. kendine gore yani.. aslinda bir bakimdan anneme evde basja yemek var mi diye soru cagrisimi gibi bir seydi bu.. babam da iste ne demek ne yiyecegim ne yemek istiyorsun dedi kardesimde ya ne bileyim dedi. babam da soyle bana ne yemek istiyirsun liste yap aliyim surda bir sey yok diyip soylenince sinir oluyorum dedi bagirdi. kiz kardesim zaten duygusalml. zeytin yiyordu firlatti onu sinir aniyla normalde asla yapmaz. sinra iyi ki bir sey dedik diye gitti odada sinirlendigi icin agladi falan mutfaga gitti ders calismaya annem geldi yaptigin sey cok yanlisti o zeytini atmak kafamiza vurmak gibi bir sey bir daha yapma falan dedi yemek koydu onune.. kiz kardesim zaten cok pisman oldu Şu an da annem babam yatiyo kiz kardesim mutfakta hem sarki dinliyo kulaklikla hem yemek yemege calisiyor ama aglamaktan yiyemiyorki.. aklina geldikce agliyor.. ne yapicam ya cok pisman oldu zaten cok agliyor?
Güncellemeler
+1 yıl
guncell ya yardim
Güncellemeler
+1 yıl
gubcel
Kiz kardesim 15 yasinda.. agliyor cok. ne yapiyim ya yardim?