Herkese selamlar kardeslerimm, oncelikle sunu dile getirmek istiyorum: benim kucuk bir kiz kardesim var. Kendisi su an 15 yasinda, ama yakinda 16 olacak. Kendisi benim odamin duvarina sakiz yapistirmis. Oncedende bizim evimizin yukariya giden merdivenede sakiz yapistirmis. Annem merdivende bunu gorunce kizdi ve hemen onun cikartmasini istemis. Once kiz kardesim hayir ben yapmadim dedi, sonra essekler gibi cikardi. Sonra bi ara yerde gorduk, sonra gene yerde. Simdide benim odamda. Onun oldugunu biliyoruz, cunku ben yapmam, annem de yapmaz, babam da yapmaz. Geriye kalan kucuk kiz kardesim. Ama bu sefer hatasini kabul etmedi. Ve ben yapmadim diyor. Bu durum hic hosuma gitmiyor, Neden duvar ya? Cope atsana. Hadi cope atmadin, illada duvara yapistirmak istiyorsan, git kendi odanin duvarina yapistir. Ama bula bula benim kendi odami buldu, ve utanmadan benim odama yapistiriyor ve ben yapmadim diyor!
Hatta cikarmakta bile zorlandim. Cunku kalorifer ile duvar arasinda, cikartmasi cok zor. Eninde sonunda, kabullenmedigi icin, ben ile annem sakizi cikardik. Cok zorlandik. Ne yapmam gerekiypr? Hic dinlemiyor bizi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer