Apartmandaki komşumuz anneme asılıyor ne yapmalıyım ?

Allahım delircem yaa adam annemin babası yaşında 60 yaşlarında adam anneme asılıyo . apartmanda karşılaştıkları zaman adam annemi sıkıştırmış bikeresinde yanağını felan sıktırmış okşamış. bugünde annem bim e gittiydi. Adam görmüş annemi annem eve dönerken arkasından hızlıca geliyomuş. annem apartmana girmiş hızlıca çıkıyodu ben karşıladım yoksa adam yine sıkıştırcaktı heralde. ne yapmalıyım ya off . annemi kaçkere uyardım erkeklere yüz verme gülme diye bana bağırdı içerde. az kalsın dövüyodum. kaç kere uyardım çünkü. sen yüz vermediğin zaman kimse yaklaşamazki demek ki annem bişeyler yapıyoki adam da cesaret alıyo. haksız mıyım ? ağzıma geleni söyledim anneme içerde ağlıyo ama haklıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
Babamla annem ben 3 yaşındayken ayrılmışlar. babasız büyüdüğüm içinde erkek gibi yetiştim kendim. ee haliyle anneme ben sahip çıkıyorum annem çünkü çok yanlış hareketler yapıyor hep ben doğru yolu gösteriyorum. allahtan ben akıllıyımda anneme doğruyu kötüyü gösteriyorum sahip çıkıyorum. çünkü bilirim benimde başıma çok geldi. sert biri olduğumdan annem en azından benden çok korkuyo. annemin başına çokşey geldi o yüzden bağırmak zorunda kalıyorum artık dövesimde geliyo.
Apartmandaki komşumuz anneme asılıyor ne yapmalıyım ?