yazın otelde çalışmak istiyorum nereden başvurulur bilen var mı? Ve eğer daha önce otelde çalışan biri varsa çalışma şartlarını yaklaşık ücretleri
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Nisan ayından önce otele başvurman yeterli ama hiç otele sektöründe tecrüben yoksa çok zor sadece öylesine bir yaz denicem diyorsan bişi diyemem ama şartlar ağır 1500 ile 3000 arasında değişir ama tabi sen kat görevlisi falan olursan 1800-2000 anca alırsın...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. kariyer. net'ten başvur istediğine.
22 Yorumla- +1 yıl
çok faydalı oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 324 cevap paylaştı. Hic birseye gerek yok ya gidip basvuru yapip basliyorsun vardiyali vardir beya 10 saatlik. vardir birinde calisirsin güzel oluyor. askeri ucretle. calisiyorsun bir günde. tatil var
11 Yorumla- +1 yıl
Merhaba eşim girecekte askerlik şartmı bı bilginiz var mı
Şu an çalışma durumun var ise yaz sonuna kadar istersen kalıcı olarak çalışma fırsatı sunabilirim sana
00 Yorumla
+1 yılotel çalışanı olarak derim ki ; sakın bulaşma. böyle boktan bir düzen olamaz
04 Yorumla- +1 yıl
işin aslı ben de tedirginim , kapitalizmin insanları nasıl ezdiğini biliyorum. Ama evde oturmaktansa bodrumda olmak denize bakabileceğim bir yede çalışmak da cazip geliyor
- +1 yıl
düşük maaşla girişinin belli olup çıkışının belli olmadığı o dipsiz mesai saatlerine, belli olmayan izin günlerine, ayaklarının ağrısından uykusuz kalacağın gecelere, ukala üstlerinin anlamsız tavırlarına, laubali müşterilere veya zengin zıp zıplarının seni aşağılamasına, iki kelam edemeyen insanların sana saygı terbiye nutku vermesine, ruh halinin bozulmasına, bayram seyranda her günkünden daha fazla çalışmaya ve genelde hakkını alabilmek için avukat peşinde koşmak zorunda kalmaya da iyi hazırla kendini o halde. turizm madencilikle beraber yapılacak en sıkıntılı işlerden bana göre. öyle tatil falan bekleme yani. zaten haftada 1 gün off olcaksın onu da anca dinlenmekle geçirebilirsin.
- +1 yıl
bir arkadaşım animasyonda çalışıyordu. 1ay boyunca para vermediler ve 1 aylık parasının da yarısını aldı ama ben bu sadece onun başına geldi sanıyordum
- +1 yıl
turizm meslek lisesi mezunuyum. okul müdürü bile bir gün bana bu okulun mezunlarının 10 da 9 u başka sektörlere geçiyor demişti. bu yüzden kalifiye eleman sıkıntısı çekiyorlar herkes turizmci oluyor yani e haliyle hak ihlalleri de alıyor başını gidiyor. e hizmet kalitesini de varsın sen düşün. çoğu otelde dip seviyede zaten bu yüzden self servis kültürü gelişti
+1 yılkardeşim ben ayralyblrm aşçıyım istedğin heryerden iş bulurum sana
15 Yorumla- +1 yıl
hangi departmanda çalışmak istedğini söyleersen ona göre istedğin her yerden bulurum iş
- +1 yıl
bayanlar için hangi departman uygun
- +1 yıl
abla en uygunu kat ve oda temizliği aam serviste uygun aşçlıkta :-)
- +1 yıl
merhaba halen ordamısınız ben yazın çalışmak istiyorum 1 kaç arkadaşımla yardım edermisiniz
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Otelin insan kaynaklarına başvurulur, işkur gönderebilir kendi sitesi varsa oradan da başvurulabilir
00 YorumlaAntalyayı düşünüyorsan yardım edebilirim
03 Yorumla- +1 yıl
çok çok teşekkür ederim ama Şu an bir yerde karar kıldım. iyi ki varsınız hepniz çok yardımcı oldunuz
- +1 yıl
Merhaba ben Antalya da çalışmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz
+1 yılege bolgesinde calisir misin
07 Yorumla- +1 yıl
fark etmez hiç :) ama ingilizcem yok
- +1 yıl
resepsion zor olur kat gorevlisi olur musun
- +1 yıl
ingilizcemi geliştirsem temizlik dışında yapabiileceğim işler neler? dış görünüşüm iyidir
- +1 yıl
sen turizm yerinde mi calismak istiyon illah yoksa hotel mi olcak
- +1 yıl
otel ile turizmin farkını bile bilmiyorum :( ama otel tarzı bir yerde çalışmak istiyorum o ortamları seviorum
- +1 yıl
illah hotel diyorsan luks hoteller seni almaz ama luks olmayanlar alir mesela butik hoteller gibi ne zaman dusunuyon peki
- +1 yıl
merhaba ben denizlideyim bir kaç arkadaşımla yazın otelde çalımak istiyoruz ama otel bulamıyoruz yardımcı olur musunuz
İng ye ağırlık ver sis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bir otel bulmalisin
10 Yorumla
+1 yılİngilizcen var mı?
12 Yorumla- +1 yıl
yok :(
- +1 yıl
Sıkıntı o zmn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı