Bize laf söyleyen erkeklerimiz naberr 😄
Detay kısa değil sene in kisa

Arkadaşlar çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Kezban olmalarıda tam olarak bakım yapmayı bilmediklerinden kaynaklanmaktadır. Ama bir kızı beğeniyorsanız o kız sizin doğrultunuzda hareket edicektir mutlaka. Mesela kendimden örnek vereyim. Benim erkek arkadaşım bakımlı kadın sever. Bir iki kere sabah çok erkek saatlerde buluştuk diye makyaj yapmamıştım. Beni kibarca uyardı. Bir daha yanıma makyajsız gelme diye. Bazen dip boyam çıkar vaktim olmamıştır yaptırmaya dip boyan gelmiş der :) Bir kızda erkeğine değer veriyor ve onu mutlu etmek istiyorsa dediklerini yapmaya çalışır.
Türk kızlarını beğenmeyen dönüp aynaya baksın sonuçta o kızların babaları da Türk erkeği. Çocuklar güzelliklerini sadece anneden almıyor. Dünya sıralamasına da baktığımızda erkeklerin halinin içler acısı olduğunu görüyoruz.
4 kıtada 20 ülke gezdim. Gördüğüm kadari ile gerçekten Türk kızları güzel, erkekleri de yakışıklı. Ama tabi Ukraynali kızların üstün gen olduklarını da tartışmam
E öyle olmak lazim tabi. Sen burda Türk kızları çirkin diyenlere bakma, bir ingiltereyi bir Fransa'yı, bir Almanya yi hatta bana göre bir Brezilya yi görsünler de ondan sonra konuşsunlar😊
Bize neden hep son 10 dan kezo denk geliyor o zaman?
ilk 10 a girenler dizilerde oynuyor canısı hayal dünyasında yaşamaktan vazgeçin
işte bu isyandır ahhahahaaha
Cevap
31Cevap
Evet biliyorum Türk kızları 10. Sırada, hatta türk erkekleri 13. Sırada ama bu sıralama 190 ülke arasında yapılmış. 😂
13. mü olmuşuz la ben çok şaşırdım ha. Gene ilk 15egirmişiz
bana da bir baksalarmış kararı erken vermişler ssjsj
Güzelliğinize söyleyecek bir şey yok zaten ama kezbanlık bununla ölçülmez ki. Kezban diye egosu güzelliğinden fazla olana diyoruz.
kim neye göre ölçmüş bunu? kim karar vermiş , puanlamayı kim yapmış?
Valla her zaman güzel olduğunuzu söylemişimdir, araniz da çürük çarıklar olmasına rağmen.
Biz her zaman laf söyleriz siz onu hiç düşünmeyin :)
Herkese bakıp ortalama alcak kadar işsiz olamazlar bence 😄 Biraz sallamalı olmuş
KIz erkek kapışmalarına gerek yok çocuklukta kaldı onlar.
listeyi de jamikalılar yapmış. allahıın jamaikalısı türk kızını nerden görmüş mk
@FİLOZOFADAM34 usta bunun listesi mi olur. hangi meyve hangi yörede yetişir sorusu sanki mk. genle alakalı. her yerde güzel ya da çirkin insanlar var
türk kadınıyla benim özgüvenimin ne alakası var
ergenim ben çünkü xd xd xd
Goz var nizam var. dizilerde oynayanlar bile guzel degil neden bahsediosn 80 milyonuz diyelim serefsizim 100 bn guzel cikmaz
Tmam yakisikli var demedim ki guzel yok dedm?
Feministsin resmen
Neye göre kime göre değişir güzellik anlayışı.
Tabi her kız ve erkeğimiz yakışıklı ve güzel değiller güzellikle övünmeyelim kalplerimiz güzel olsun 😊
Beni görselerdi itayı yükseltirdim bu puanlama sayılmaaz 8)
Evet güzelliğin nesnel olamayacağını anlayamayacak kadar şeysiniz 😀😀😀 siz anladınız
Türk kadınları candır... Tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun😊Ayrıca karşılaştırma yapman çok yanlış😠
İşte olay bu güzel olabilirsiniz ama sizdeki trip ve burnu kalkıklık kimsede yok :) sözüm herkese değil ama %80 türk kızında bu var.
Demekki burada birbirine laf skanlar bir grup ahmktan başka bir şey değilmiş :l
Bence Türk kızları güzel. Ama kimse elindekinin kıymetini bilmez. O yüzden gözler hep dışarda.
gerçekten güzel kız çok az ya türkiyede
Güzellik sıralaması yapılması imkansız
sondan herhal bu rakamlar
Sonuc olarak guzeliz.
Siz daha iyilerine layıksınız yüce kezbanlar
1. Sırada kim varmış acaba :D
ilk sirada olmamamız bizim için hayırlı olmuş. :D
zaten bizimkilerin öyle bir niyeti olsa 1. yaparlar kendilerini
ne dedim ben şimdi ya :(
tamam özür dilerim. :)
1. kimmiş.
Binlerce yürek tek bir soru: 1. kimmiş?