AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
bittiş dediğin yerde başlar herşey ALLAH büyük hiçbişey sebepsiz olmaz dua et asla isyan etme RABBİM rızık da verir kısmette verir üzme kendini RABBİNE sığın :(
İnşallah dediğin gibi olur herşey :(
inşallah
Sacmalama. Kulaklarını tika ailenin olumsuz laflarına. Hayatın bitmedi tabiki. Önünde kocamaaan bir hayat var. İllaki güzel şeyler olur sabret. Ama surekli sadece oturma. Biseylerle uğraş kitap oku. Kpssye çalış. Bakarsin memur olursun. Rahat işin olur.
İnşallah. :( ama önce açıktan lise okumam lazim
hayatın belli bir zamanıda zorluklarda vardır. sende buna katlanmak zorundasın. gün gelir düzelirsin. çok canını sıkma.. herkesin zor zamanı vardır benimde var şu aralar. düzelmesini umalım.
Allah razi olsun :(
Doktorlarin dedigiyle asker muayenesi hic birbirne uygun degil? Ailen cok nankörmus gercekden.. calisirken para getirirken iyiydi ama simdi boyle olunca mi kotu, vay bee..
https://vocaroo.com/i/s0nWgdDpUaKM
Değerli kardeşim sesli olarak yanıt verdim. Dinlersen memnun olurum
Açık öğretim gerçeğine sarıl kuzum. Hayat sen ilerlemeye istekli olduğun sürece devam eder. Pes etmezsen bitmiş olmaz
https://vocaroo.com/i/s1XmFR9s8tQP
Sesli yanıt verdim dinlermisiniz kardeşim :(
Dediğim gibi açık öğretimden lise ve ardından üniversite için geç değil kuzum
hayır tabikide bitmedi internet üzerinden çok iyi para kazanılıyor kendini buna adarsan herkezten çok daha ii bir maşşın glceğin olablr umutsuzluga kapılma ALLAH BÜYÜK...
Ne düşüncesiz anne babaymış kariyer sağlığından önemlimi umursama onları pozitif düşün iyileşmene bak
Onların gözünde değerin yok. çalışıyorken çok değerliydim. ama şimdide boyle oldu
Birgün güneş benim için doğar belki.
Belki bende mutlu olurum
Çokta kötü şeyler değil bu sorunlar aşılır sen önce eğitimini tamamla bence daha yaşın küçükmüş çalış kpssye gir memur ol enazından sağlıki durumunda umarım iyi olur
İnşallah birgün bende mutlu olurum
allah senin ailene akıl versin. bu nasıl bir cahillik ya... allah kolaylık ve şifa versin sana inşallah herşey yoluna girer
Allah razı olsun ablacım. :(
Sakın böyle düşünme yarın ne olacağını kimse bilmiyo. Olumsuz sözlere kulak asmamayı öğrenmelisin sonuçta bu senin hayatın senden başkası yön veremez. İyi kararlar alarak ve güçlü bir şekilde yoluna devam et. Allah yardımcın olsun...
Allah razi olsun :(
bence bir üniversiteye kaydını yaptır hem askerliğini daha da erteletirsin hemde memur olabilirsin
nerenden okudun sen bu yazıyı acaba yazmıs orta okul mezunuyum orta okul mezunu nasıl üniversiteye kayıt yapdrıcak? önce bir oku
@asivemai benim bildiğim kadarıyla lise okumak şart ve okumayanlara para cezası var yıllardır dikkat etmemişim o yüzden o halde liseye kaydını yaptırsın başka bir seçeneği yok sonrada kpss
Bana ozelden mesaj atar misin arkadasim zaman almayacak seyler soyliycem bakalm olursa hayirlisi olur
Aticam
Aile yanlış yapıyor sen kendi kendine bakmış onlara yük olmamışsın bu yaşına kadar böyle durumlarda en çok onlara ihtiyaç duyar insan ama bence doktorların dediği gibi belli bir süre bekle ondan sonra bulursun kendine işi umarım.
Silkin ve kendine gel! Nice insanlar var tekerlekli sandalyeleri ya da koltuk degnekleriyle işlerine gidip geliyorlar. Üstelik henüz 20 yaşındasın ve önce sen inancını yitirmemelisin...
Herşey yoluna girer değilmi
Bende birgün mutlu olurum
Tabiki.. ilk önce kendin inanmalisin buna.
ol dese olur herşey sen canını sıkma kardeşim başın sıkışınca allaha bırak allahtan çare tükenmez elbet bir yol çıkarır önüne sen nasibini ara aramadan vazgeçme inanmak başarının yarısıdır
Eyvallah kardeşim
Baboş anladığım kadar kısa yoldan iş sahibi olmak istiyorsun herhalde eğer bunu istiyorsan yazmaya ve okumaya hevesliysen bir gazeteci olabilirsin oturduğun yerden para kazanabilirsin bu arada geçmiş olsun
Benzeri bir durumu bende yaşıyorum kardeşim, Allah yardımcın olsun. Benimkisi beyinden ve galiba çözümü yok... :(
Canım benim ya üzülme :( elimden birşey gelseydi keşke
Keşke :(
Herşey senin elinde açıktan okuyabilirsin zor bişey değil daha yaşın genç 20 yaş nedir ki
Açık liseye yazılıcam ama benim pek temelim yokki. hoca anlatmadan matematik, İngilizce filan nasıl vericem sınavları. peki lise bitince nasıl bir iş yapabilirim
Hiç mi temelin yok? açık lise çok basit sallasan bile geçersin emin ol :) Dershane bilmeyen nice köylerde çobanlık yapan insanlar üniversite kazanıyor. İstedikten sonra başarabilirsin sen şimdiden pes etmişsin. İçinde istek varsa herşeyi başarabilirsin hiç mi haberleri okumuyosun kolu bacağı olmayan insanlar ne mücadeleler veriyo okuyo çalışıyo. Haline şükür et bence oturup düşüneceğine kalk harekete geç.
https://vocaroo.com/i/s0uJMZAlh7BU
Dinlermisiniz sesli yanıt verdim size
dinledim anladım seni. kullandığın o ilaçları bende kullanıyorum belki senden daha kötü durumdayım. lise sonda bıraktım bende okulu uzun bir süre psikolojim berbattı hadi senin ailen yanında olmadı. benimkiler destek oldu olmasına da hayattan sıfır beklenti içinde olunca istediğin kadar maddi durumun iyi olsun destekçin olsn olmayınca olmuyo. ben kendim yapamıyorum ama sen yap açıktan devam et gidebildiğin yere kadara git önce liseyi bitir. sonra ünv. sınavına girersin kafana göre bir bölüm seçersin izleyebileceğin bir yol yok Şu an. bak internette ders anlatan siteler var sanırım evdesin bütün gün otur dinle not al. yapabilirsin istesen emin ol :) hedef koy kendine, önce liseyi bitir daha sonra arkadaşların veya tanıdığın biri yardımcı olur sana ünv. konusunda. Hiç mi kimse yok yanında destekçi?
Tek bir tane bile arkadaşım , destekçim yok. yalnızım
O zaman şuanki hedefin liseyi bitirmek olsun
Haklisin. çok teşekkür ederim
argona devam para biriktir. dışarıdan lise ve üni oku.. askerliği kısa dönem yap 5 ay..
Hayatın yeni başlıyo genç insan.. Tek ihtiyacın moral.. Yaazdıklarından da bunun üstesinden gelebileceğin anlaşılıyor. İnan ve kafanı topla sadece elalem konuşur sen boşver onları.. Kendin iiçin en iyisi neyse onu yapmaya çalış.
Geçmiş olsun. Kaç yaşındasınız öğrenebilirmiyim? ona göre daha iyi bir yorum yapmayı düşünüyorum
20 yaşındayım
ooo çok gençsiniz. Üniversteyi okursunuz liseyi açıktan bitirirsiniz. Size nereceğim tek şey ders çalışmak. Liseyi bitirip üniversiteye geçersiniz. Üniversiteye kapağı atın zaten daha rahatlarsınız. İnanın 7 yıldır üniversitede olan arkadaşlarım var 7 yıl önce girmiş hala uzatıyor. inanın siz 4 yıl üniversite okuyup sonra üniveriteye geçersiniz. Maddi durumunuz varsa özel ders alın ve ingilizce gibi kurslara gidin. ya da size youtube dan önerebilirim Tonguç Akademi nin videoları çok başarılı. Bu şekilde destek alın. Kendinizi geliştirirsiniz. Lise yi bile bitirseniz kar. Gençmişsiniz ben 30 dersiniz falan düşünmüştüm. Bence hiç vakit kaybetmeyin.
Dayı orta okul okumussun ama masallah edebiyat ogretmeni gbi butun imla kurallarini kacirmamissin yazarken bence yalan
Sürekli bence yazıyorum
Daha önce editordum sitede uyeligimi kapatıp yeniden açtım.
Seninle ugrasamam. yorma beni
Ne uckagitci dolandirici insanlarsnz bir kere adam olsan aileni burda kotulemezsin
:D hadi git boğunla gülle oyna
Neyin kafasını yasiyon sen titrek oğlu tirrek
At kestanesi
https://vocaroo.com/i/s1dvyX9AkhXW
Dinle
Lan ne dinlicem seni kolpa
Adam değilsin.
Kardeşim iş kanuna göre kaza yaptığın iş yeri seni çalıştırmak zorunda ya da tazminat vemek zorunda bu yüzden hiç birşeyi kaybetmedin hatayda tanıdığım bir avukat var bağlantıya geçebilirsin bunun için
Her zaman hayata bağlan kardeşim gerekirse masa başında bir ise gir calis ama eğer çok vahimse durumu evliliği düşünme Allah a sigin
Gerçekten içim yandı Allah yardimcin olsun
Allah razi olsun abi :(
bu soru aynı başlıkla ama daha az detayla yıllar yıllar önce sorulmuştu yanlış hatırlamıyorsam
Bede hatayliyim :) istersen ozelden yaz konusalim dostum.
Ah o elalemin çocuğu... Bir bulsam dalacağım da, bahsettikleri sütten çıkmış ak kaşık kim bir bulamadım
Bende öyle
Açıktan okumaya devam edip en qzından lise mezunu olmaya çalış. Sonra iş bulursun
İnşallah
sakın böyle düşünme allah çok büyük elbet sana bir kapı açar allaha sığın ne istiyosan sadece ondan iste ama gerçekten iste yüretken emin ol herşey yoluna girer allah şifa versin psikolojin için bol bol dua et kuran oku salavat çek
Allah razı olsun :(
istiyosan yazdıklarını okudugum birkaç kişinin adını verebilirim iyi gelicektir
Bir psikologtan yardim almayi dene onunla gorus bence
Aylık 3500 lira gelir getirirken de aynı şeyleri söylüyor muydu ailen merak ettim?
O zaman çok degerliydim onlar için
aynı durumdayız kardeşim. istersen mesaj at dertleşelim açılsın için biraz..
Yarin aticam knka
Bence açıktan okumaya başla nasıl olsa çalışamıyomuşsunda
Açıköğretim den okuyabilirsin? Imkanin varsa sonrasında hayatın bir şekilde sekillenir inşallah
Dinlermisiniz değerli kardeşim :(
Malesef mobilden giriyorum su anda
Allahtan ümit kesilmez dostum bir kapı kapatır bir kapı açar bende trafik kazası atlattım Şu an çalışmıyorum bile bende bıktım el alemin çocuklarından sana tavsiyem bol bol dua et
Beni sasirtan su;ortaokul mezunu olarak benden cok guzel noktalama isaretleri kullaniyorsun?😂
Sürekli bence yazdığım için biraz alışkanlık oldu :)
Psikolojik olarak yıpranman normal. Hastalik hariç diger durumlar benimde yaşadigim durumlar. G. olsun
ilerde babamizdan öte biri olamiyacağimiz kesin. çoktan bitti öylesine yaşıyoruz
Önce kötü düşünmeyi bırakmalısın dışardan liseyi bitir sonra üniversite Sınavları'na hazırlan ancak bu şekilde kariyer sahibi olunur en sağlam
Öncelikle Allah yardımcı olsun her insan böyle zor dönemlerden geçiyor. Aklıma gelen ilk şey en kolayından açıktan bir bölüm bitirmek illa matematik gerekmiyor. Kitaptan okuyarak bitirebilirsin. Tekrar allah kolaylık versin.
Aciktan tamamlayabilirsin gecmis sun, ailen bk gibi
Kitap al kpss hazırlan ders çalış oku sende zor olanı yapıyorsun kolay olan kitap okumayı daha iyi yapsrsın
biten bişey yok. yaşın kaç bilemiyorum ama tekrardan okul hayatına dönebilirsin. evde boş duracağına ders çalışabilirsin.
bir mantık hatası var hiç bir baba sağlık koşulları iyi olmadığı için evladını suçlamaz madem bu kadar sıkıntı var kardeşim dışardan okulunu bitir anladigim kadariyla gayette zeki bir adamsın seni tutan nedir?
Önclikle geçmiş olsun. Açıktan okuyabilirsin çok daha iyi olur hem ilerde istediğin rahat bir işi yapabilirsin hem de ruhen de mutlu olursun.
karrdes bak belediye de yanlıs anlama ama senin gibileri işe alıyorlar yardımcı oluyorlar maas baglatıyorlar git sansını dene derim.. pes etme...
Üzüldüm yav
Allah yardımcın olsun kardeşim
Pes etme sakin
Güzel günler gelecek
Cabalarınla
İnşallah abi :(
Benim anlamadiğim hastaliğinin bir çaresi yok mu?
Dinlermisiniz sesli cevap verdim
bak arkadasım bence senın moralini, huzurunu bozan her seyden uzak dur bu ailen olsa bile kimseyi dinleme ve yoluna bak once tanıdıklarının ya da arkadaslarının vasıtasıyla sana gore bır ıs bul bu bellkı bira zor olacak ama Allahın izniyle bulacagım de kendını telkın et ve inançlı ol Allah mutlaka yanında olacaktır hem belkı işinle birlikte dısardan da okuma fırsatın olur
ayrıca rica ederim ya bu kadar tesekkur etmene gerek yok ne ıyı nıyetlısın :D
Çok mutlu oldum bana yardımcı oldunuz ilgilendiniz. kimsem yok benim beni anlayan, dinleyen :( çok sagolun çok teşekkür ederim
Yardimci olabildeysem ne mutlu bana insallah bir faydam dokunmustur 😊
Sacmalama neden oyke dusunuyorsun. Baban bos bos kinudmus. Daha cok gencsin. Disardan liseyi bitir. O aradada sana uygun isler insallah cikicaktir
Sülük tedavisi denedinmi kardeşim. Bu tür hastalıklar için çok ciddi sonuçlar veriyor
bu nasıl anne baba ya? sana destek olmaları lazım. bu kadar sorunu sende biliyorsun yüzüne vurmalarına ne gerek var. sinir oldum ya.
Boyle insanlar işte :(
Baban bana diyoki ben senin yerinde olsam intihar ederdim diyor.
Neden öyle diyorsun baba diyorum
Bu şekilde nereye kadar gidecek bana ne çaydan var senin diyor
Öyle kırıyorlarki kalbimi :(
Allah buyuktur kesme umudunu hic ummadigin anda duzelir hersey ✋
İnşallah
vay be... baskan biraz para topla daha iyi bir yere tasin ne biliyim masa basi bir is yap ordan sonra bir karar verirsin
Alis bunlara Turkiyede erkek olmak köle olmaktan farksiz
Daha iyi yerlere gelmen için belkide bu bir fırsattır. Bu gibi durumlarda yapman gereken şey dik durmak ve başka kapılar bulmak tabi aynı zamanda sağlığına da dikkat etmen gerekir.
Gün doğmadan neler doğar, sen gene yürüyebiliyomuşsun ona da şükret olmadı yaşadığın şehri değiştir başka yerde yaşamaya başla ümidini kaybetme kendine uygun bir iş bulursun illa ki
Allah herseyi gonlunce versin
Cumlemizin
Âmin
açıktan oku ve bir iş bulmaya çalış açıktan oku 3 4 yılda bitir gerekirse hiç önemli değil. hem oku hem çalışacak bir iş bul ailenide takma
Bu hayat senin kimsenin seni üzmesine izin verme senin için hangisi daha hayırlısı ise öyle yaşa. :)