Ben şimdi ne yapacağım, bitti mi yani benim hayatım?

Merhaba; Ben Hatay'da ikamet ediyorum. Ailemle beraber yaşıyorum, 20 yasındayım. Çocukluğum sanayide çalışarak geçti. Fakir bir ailenin çocuğuydum. Bundan 3 yıl önce Şehir dışına çalışmaya gittim. Baraj'da ailemden uzakta çalışmaya başladım. Erken yaşta mesleğimi elime almıştım. Argon kaynağı yapıyordum. yaklaşık 3500 lira gelirim vardı. Baraj'da çalışırken iki ayağımdan rahatsızlandım ve bir ameliyat geçirdim, fakat düzelmedim. Engelli değilim ama doktorlar bana;uzun süre ayakta kalacağın yoğun tempolu işlerde çalışma dediler. Şantiye'de çalışmayı bırakıp, masa başı rahat bir işte çalışman gerekiyor dediler. Fakat ben ortaokul mezunuyum ve bulunduğum ilçe'de pek iş imkanı'da yok. Askerlik muayenesi oldum ve askerlik yapmama engel değil ayağındaki problem dediler ve askerliğe elverişlidir raporu verdiler. Bende tecil ettirdim gitmemek için.çünkü bu durumda askerlik yapmam imkânsız durumda. Şu an bütün günüm evde geçiyor. Ne çalışıyorum, ne sizler gibi üniversite okuyorum, nede sağlık durumum yerinde. Ailem bana "el alemin çocuğu okuyor kariyer sahibi olacak, el alemin çocuğu şu işi kurmuş peki sen ne yaptın bu yaşına kadar " diyerek psikolojik olarak zor durumda bırakıyorlar beni. Babam bana ; "Sen ileride nasıl yuva kurmayı düşünüyorsun, ne sağlığın yerinde nede bir işin var " diyor. Ben bu hayata nasıl yön verebilirim. Artık psikolojik olarak çok zor dönemler geçirmeye başladım. Bitti'mi yani benim hayatım :( ?
Güncellemeler
+1 yıl
Problemim şu arkadaşlar. ayağımda ağrı oluştu doktorlar nasır var dediler ilaçlar filan gecirmedi. Hatay'dan İstanbul'a donanımlı bir hastaneye gittim ortopedi ve travmatoloji dalında Türkiyenin en iyi doktoruna muayene oldum. Nasirin altında bulunan tarak kemiği çökme yapmış Nasıra neden olan sebep o kemik dedi. Ve kemiği kesti ama değişen birşey olmadı. Sol ayağımın üzerine basarken inanılmaz ağrı yapıyor. Özel tabaklık verdiler onu kullanıyorum. Yoğun tempolu işlerde çalışma dediler.
Güncellemeler
+1 yıl
Fakat ben yinede pes etmedim çalışmaya devam ettim ama sonra uzun sure ayakta kalınca yere basamayacak hale geliyorum. Çok mücadele ettim hep dik durdum ama Yoruldum :(
Ben şimdi ne yapacağım, bitti mi yani benim hayatım?