Türk şaraplarından hangilerini önerirsiniz?
Çok pahalı olmasın, sofra şarabı olarak, gün aşırı tüketilecek şarap önerileriniz neler?
Çok pahalı olmasın, sofra şarabı olarak, gün aşırı tüketilecek şarap önerileriniz neler?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pamukkalenin anfora trio'su vardı bir aralar hoşuma giderdi. Sonra hiç görmez oldum onu.
Kavaklıderenin selection serisinde bazı parçalarda güzeldir. Çok klasik olmasına rağmen öküzgözü-boğazkere'sini çok severim. Ama 50tl civarı fiyatıyla her zaman içebildiğimiz birşey değil.
Bu aralar ital nispeten ucuz ama hoş olan Frontera Merlot'u keşfettim. Gerçi bu fronteradan ziyade merlot'nun kendi özelliğinden olsa gerek. (Merlot'ma da merlotu keşfetmeme neden olduğu için buradn teşekkürler)
Gün aşırı içmek için Villa doluca'nın Klasik kırmızı Alicante, Carignan, Öküzgözü olanının raftaki en yaşlısı hoşuma gidiyor. Şirince de fiyatının uygunluğu ve akıcılığı, aromatik yapısı ile sevdiğim ve tercih ettiğimb bir şarap. Tavisye ederim şirince'yi.
Cevap
11Cevap
Boşuna sommelier edasıyla açıklama yapmayıp, *cumartesi diyip geçiyorum. afiyet olsun arkadaşım.
Köpek öldüren içebilirsin ucuz ve iyi kafa yapar :) Veya Villa Doluca kırmızı tadı muhteşemdir her türlü etkinliğede gider. Ne aşırı lüx ne aşırı varoş işi ;)
ben akaretlerdeki corvus a gidiyorum orada ne önerirlerse onu içerim.
Doluca iyidir en güzeli kırmızı olanı bence beyaz olanı köpek öldüren :D
boğazkere ve öküzgözü üzümlerinden yapılmış kırmızı şarapları öneririm..
çok pahalı olmasın diyorsan 10-20 tl arası bi şarap al onu vişne suyuyla aç biraz. tadı inanılmaz değişir. çok güzel olur.
beyzade diye cok ucuz ve guzel bir kirmizi buldum
şirincenin şaraplarını içebilirsin :)
şirince iyidir.. dene lütfen ;)
vermut u tavsiye ederim
üzüm suyu alkolsüz :)))
Cumartesi iç ucuz ne nezih.
Kesinlikle en uygunu bu..Ben ilk kardeşimden duydum denedim..Tadı da güzel..içimi de keyifli..Hem de kaliteli..:)
Kavaklıdere şarabını tavsiye ederim lezizdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?