Bütün gün ekmek şeker vs yemedim sadece salata çorba sebze yemeği ama akşam simit yedim bütün bir tane :(((
boşuna mı dikkat etmiş oldum bütün gün?
boşuna mı dikkat etmiş oldum bütün gün?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kötü değil iyi yapmışsın vücudun karbonhidratada ihtiyacı var. Çok sağlıksız diyet yapma. Sabahları karbonhidrat alırsan daha iyi tabikide. Şekerden falan uzak dur tabi tamamen gereksiz birşey.
ya arkadaş anlamadığım ben sadece bu saydıklarını yesem midemi kramp girer ölürüm açlıktan
ben sabah öğle akşam gece ve Şu an da birazdan yine yicem ve son 9 yıldır böyleyim ama ne hikmetse hep 60 kiloyum :D lan benim kilolarımı sizmi alıyonuz oluuuuuum :D
Evet. Akşam simit yemek yerine yoğurt veya peynir yeseydin daha iyiydi.. Bütün gün tüketmeyip akşama bırakman da ayrı kötü olmuş..
Haklısın... Bir an tutamadım kendimi :(
Ama bu sabah 1 saat aerobic yaptım ve o simidi erken yemiş oldum ondan sonra ağzıma bir lokma bişey atmadım ve geç yatıcam ödevlerimi yapıp yakmış olur muyum yatana kadar :( yarın hiç yemicem sabah da aç karna spor yapıcam yine.
Sabah aç karnına yapma da 12 saati geçerse açlığın yağ yakar vücudun glikojen kalmaz, yağ yakmaya başlar vücudun.. Aç karnına çok ağır spor iyi olmaya bilir, vücudun sanmıyorum yağı o kadar çabuk enerjiye çevirsin. Varsa yine bir yeşil elma falan ye. Ya da az şekerli çilek böğürtlen tarzı meyveler varsa..
Evet araştırıyorum :) sağol sende çok bilgilisin bu konuda.
Geçenlerde şöyle bir yazı vardı, bir oku istersen..
www.kizlarsoruyor.com/.../a50475-saglikli-beslenmek-kilo-vermek-isteyenler-icin-onemli-bilgiler
Teşekkür ederim çok ilgilenfin sağol :)
Protein olarak peynir ve balık yerim mutlaka veya mercimek.
Yok canim bisey olmaz yarin dahada dikkat et yarin telafi et gayet iyi gidiyosun simit susamdan dolayi biraz yagli o yüzden çok yeme yarim yiyebilirsin canin istediginde
Cevap
8Cevap
Hayir efenim ama o simit cila olsun günde 1 adet ye bisey olmaz kiloyu hamurdan ziyade şeker ve yağ yapar unutma
@Ocrus aynen haklısın 👍
Yüz gram hindistan cevizi yağını yerim, 100 gram simitten daha çok tok tutacağına ve kilo yapmayacağına bahse girerim. Hayvansal yağlar da aynı şekilde. Bence biraz daha araştır sen, bilgilerini güncelle. Hayvansal yağların kolesterol yükselttiği miti çürütüleli yıllar oldu. Senin kan şekerin yükseldiği ve vücudun insülin salgıladığı sürece kolesterolünde artar, yağa dönüşüp vücuduna da bağlanır. İnsanların paleo, yağ veya ketoz diyetlerine dönmelerinin sebepleri de buydu.. Bence biraz daha araştır sen..
Gevreğe gevrek denir. Simit yüzme bilmeyenler içindir.
öff saçma sapan kadınlar her yerde! yahu yiyin ya yiyin kafadan kontak mısınız nesiniz? can boğazdan gelir insan dediğin canlı dediğin beslenir. bırakın şu saçma sapan diet miet mevzularını. en gıcık olduğum insan tipinden biri valla ya
Ama zayıf olmak istiyorum :( daha güzel olurum öyle
yahu kardeş! güzellik zayıflıkta değil bunu öyle sanan sizlersiniz bizler bir kere balık etli ve üstünü seviyoruz. zayıf olucam her elbiseye sığıcam diye kısacık ömrünüzü mahvediyorsunuz uyanın ya
Bunun gibi ölçülerim :( çok iri daha zayıf seviyor çoğu
www.girlsofto.com/.../swim_01_0011_R1.jpg
bunun gibi mi? e fıstık gibisin işte arayıpta bulamadığım kadın tipi. daha ne istiyorsun. böyle hatun candır ya
gunluk hanımların ıhtıyacı 1600 1800 cıvarı gıbı bıseydır, vucut yapısıan gore degısır. altı alırsan kılo verır ustu alırsan kılo alırsın. matematık
yarın başa sararsın üzülme
Ya ben 2 ekmek yedim bu gün 😞😕1 simit ne ya
koş evin içinde yakarsın :D
Bu hafta daha yapma boyle kacamaklar
Keşke hepsini yemrsrydin yarısını falan yeseydin
2 saat koş anca eritirsin
Çok buyuk bir olay simit yemis..
Bişey olmaz
Tek mermi veriyorum sana iyi kullan
yo bişey olmaz
Bir şey olmz
Susam yağ demek