Çok zoruma gidiyor bi geçmiş için namussuz damgası yenilir mi gercekten
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zaten gizli üye olarak soruyon
Ne yaptın sen söyle bizde ona göre cevap verek ne bilem ne yaptın
Dürüst olucam ergenlik zamanında sosyal medya üzerinden makarasina flortum oldu 1 2 günlüğüne şeylerdi yaptığım en max şeyde karşı cinsin beni öpmesiydi yani bahsettiğim lise 1 2 zamanları
Eee bunda pek bişey yok aşıl soru şu bu nasıl ortaya çıktı
Sen anlatamadığın sürece
Ya 15 yaşında 3 gün çıktığım biri Şu an ki sevgilimin cevresinden tanidigi o söylemiş ama bazı şeyleri de abartmış konuşmadığım insanlara bile konusmus denildi
Sevgilin ne dedi peki belliki ondan dert yaniyon
Sevgilim çok çok sinirlendi bana çok ağır şeyler söyledi inan o kadar agrima gitti ki şu an millet neler neler yapıyor anal oral grup nude sexting ellesme falan neler neler benim ergenken yaptığım bu hatalar büyük şeyler mi yani çok laf söyledi bana ayrıldı
Doğru olanı yapmış yani sevgili olarak devam etseydi akrabasınin yüzüne bile bakamazdi
Senin hatan aynı akrabadan bulmuş olman ilk sevgilin cekemedi için elletti der kurcaladım der der de der yani
2 ci husus ayrılan taraf sen olmaliydin af edersin s*KS yapmadım sev*şmedim illa geçmişim de birileri oldu senin geçmişin çok mu temizde benimkini sorguluyorsun demen lazımdı
şu an o saydiklarin yüzünden evlenemiyoz işte heryol olan var
Ayrıldı için kesinlikle üzülme söyledi laflarida unut aynı akrabadan çevreden olmaz
Akraba değildi ki zaten kendisinin ergenken olan arkadaş ortamından biriydi
Bunları söyleyen çocuk da bi şehri elden geçirmiş biri ve 17 yaşında
Mumla aranip bulunmayacak kadınsın seni gibi temiz bulsam bırakmam valla
Sonuç olarak bitti mi bitti kendi çok temiz gibi kendi yansın bosverecem seni o... Sınıfına koyarak bitirdi bide sen daha niye uzuluyon
Bitmesine üzülmüyorum ki bana böyle kelimeler çok ağır geliyor hemcinsime tatlım gibi şeyler denilse bile hoşuma gitmiyor bu arada bu olay dün yaşandı Şu an arıyor barışmak için
Sakın o hataya düşme barışma sana o... Diyen birine sakın bu yapacan son hata olur
Tabi ağır gelir yani yapsan zoruna gitmez yapmadığın halde yapılmış gibi bu lafların edilmesi çok zor çok kötü ilerliyen zamanlarda en küçük biseyde yüzüne vuracak emin ol
Gercekten dürüst olmanı istiyorum onun psikolojik baskısı yüzünden ben kendimi kirli hissediyorum hani bunlar büyük sorun yaratılacak şeyler mi gerçekten anlamıyorum millet neler neler yapılıyor bebek gibi seviliyor evleniyorlar benim çocukken yaptığım hata yüzünden ne damgası yiyorum
Sana dürüst olacam
Yaptığın yanlış bişey heleki başkasınin yaptı hatayı göstererek kendinin kini küçük görmende yanlış
Ama sen yaptığın hatayı ergenlikte yapmış olman dalga geçmek için yapmış olman küçükluk hatası olarak yapmış olman. Seni o... Yapmaz kimseninde sana böyle deme hakkı yoktur
Kendini asla kirli hissetme sen tanıdığım en temiz m kızsın kendine kızma
Sende bebek gibi sevilirsin evlenir mutlu olursun yapma böyle sen kirlenecek bişey yapmadın elimde fırsat olsa sana yürürüm bu yaşıma kadar evlenme sebebim bu çünkü kendine kizmayi bırak onuda herseyini sil
Ya küçük görmüyorum ama millet neler yapıyor öyle namussuz damgası yiyor ben neden bu hatam yüzünden namussuz damgası yiyorum dedim hani ben hatalarımdan bahsederken konustugum insanları bile sayıyorum bazıları bunu hiç görüyor abartilavak birsey yok diyorlar ben kendi içimde çok büyütüyorum
Ha ayrıca sevgilimin de zamanında sevgilisi olmuş üstüne opusmusde
Sen kendi içinde baya büyütüyon yapma sana burada hakaret etsem mesela köpek desem sen köpeklik ne yaptım diye üzülecek misn gerçekten
Kendini bilmezin biri o... Diye damga vuruyor sen oturup agliyon üzülüyon sen namussuzluk bişey yapmadın seni ikna için demiyom yaa herkesin geçmişinde biseyler oldu kim derseki elim baskasina değmedi yalandir benim de öpüştüm oldu illa sen o... İsen bende öyleyim ozman
ay hiçbir şey yapmasan bile yiyorsun miktiğimin ülkesinde hiiiç üzülme sen kendini biliyorsun 💕
Ya cok zoruma gidiyor
gitmesinnn bunu söyleyenler şerefsiz onların lafının önemi yok. üzülmen çok normal ama senin için bir anlamı olmadığını da bil
Evet iyi olmuş
Ama bir şey yapmadım ki ağır şeyler yasamadim Dürüst olucam ergenlik zamanında sosyal medya üzerinden makarasina flortum oldu 1 2 günlüğüne şeylerdi yaptığım en max şeyde karşı cinsin beni öpmesiydi yani bahsettiğim lise 1 2 zamanları
O zaman üstüne alınmana gerek yok tabi ki
Ama inan çok zoruma gitti sevgilim bunu ogrendi bana geçmişin kirli muamelesi yaptı millet neler neler yapıyor benim ergenken yaptığım bu hatalar çok mu büyük şeyler yani
Destek alman iyi olacaktır Allah sabır versin
Sağol ama bunlar büyük şeyler mi yani
Kişiden kişiye değişir benim yorumum önemsiz
Geçmiş olsun ne yaptunix ki
Trol degilsen dinlerim
Dürüst olucam ergenlik zamanında sosyal medya üzerinden makarasina flortum oldu 1 2 günlüğüne şeylerdi yaptığım en max şeyde karşı cinsin beni öpmesiydi yani bahsettiğim lise 1 2 zamanları
Bende başka şeyler zannettim kafaya takmaya degmez
Ama bunlar için benim geçmişime kirli dendi sevgilimin çevresinden biriyle çıkmıştım 15 yaşında Şu an 20 yaşındayım ama nerden bilebilirdim ben çok ergendim max 3 gün çıkmıştık
Bence biraz ara ver
Takma ablam ağzı dili olan konuşur
Çok zoruma gidiyor ama
Ablam bunun geçmesinin tek yolu var
Sana o gözle bakmayacak birileri ile sohbet etmek arkadaş olmak vs
Ama ağır bir şey yasamadim ki
Ağır bişi den dolayı değil seni onlar gibi yargılamayacak sana değerli özel hissettirecek birisi ile sohbet ettikçe onları takmamaya balayacaksın dedikleri saçma gelecek iyice
Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir
Herkese herseyini anlatmamalisin
Benimde öyle oldu. Umrunda olmasin
Ama gerçekten ağır şeyler yapmadim ki ben
Cinsellik yaşadın mı geçmişte
Hayir yasamadim
Her insana guvenirsen normal
Ama bir şey yasamadim ki
Bilemem
Ne var ki geçmişinde?
En max seyim opusmekti
Sana laf edenlerin cevabını ver ve sustur
Ne yaptın geçmişte
Sadece öpüşme mi oldu
Evet en fazla buydu o da opusme bile sayilmazdi bi ergen nerdennbilsin opusmeyi
Adını kim çıkardı peki
Adım çıkmadı sevgilim bunu öğrendiğinde geçmişin kirli falan dedi
Kendisi neler yapmış peki sordun mu
Sözde bir şey yaşamamış en max opusme olmus o da opusme sayilmazmis
Ahaha yalan soyluyordur
Iste bende olay böyle bunlar 15 yaşında olan şeyler ve şu an 20 yasindayim ben
Bence çok takılma ayril gitsin
Onun psikolojik baskısı yüzünden ben kendimi suçlu hissediyorum ya şaka gibi
Tamam işte o sana bu baskı ile istedgini yaptırır
Ne yaptın geçmişinde
Öyle sanaldan flortümun olması ve en max şey de karşı cinsin beni öpmesuydi
Güzel
Değil ama namussz denmez buna
Bu benim gecmisimj kirli mi yapiyo
Hayir yapmaz?
Zoruma gidiyo
Biliyorum sana kim diyor bunlari
Sevgilim
Onu boş ver engelle
Ben gerçekten suçlu muyum millet neler neler yapiyor çok mutlu evleniyor ne bileyim benim çocukken yaptığım hata yüzünden namussuz damgası yiyorum
Ya canim? Senin sevgilin slk mi ne onun dedigine bakma sen sil gitsin onu korkut gözünü polise şikayet ederim de bak noluyo bosuna üzülüyorsun başkaları diyor mu
Hayir demiyor
E niye kafana takıyorsun o zaman o salagn demesiyle
Yaşanmışlık önemli
Geçmişten kimene
Haklısın da zoruma gidiyor
Noldu anlatmak ister mısın
Evet isterim gercekden
Tkopb et istersen konuşuruz
Attim ama mesaj gonderemiyorum
Yasdim sana
Geçmiş onemlidir
Ama bir şey yasamadim öyle
Naptın ki geçmişinde
E bunda bişi yok ki , bende nude falan zannetim
Hayır ya öyle şeylerim yoktu bunlardı ama öptüğüm bi kişi sevgilimin çevresinden biriydi ama o zaman 15 yaşındaydım ya of napicam
Nasıl oldu