AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Asla zengin olmak, her zaman mutlu olmak gibi bir keşkem yok, sadece hayal ettiğim mesleği zevk ile yapmak istiyorum bu kadar. Zaten inanıyorum ki karşılğını fazlası ile alırım.
Keşke abim kucağımda ölürken ona bir şeyler deseydim ağlamak yerine öpseydim
.
Keşke 6 yıllık bir ilişkim olmasaydı.. Neyse ki şu an yalnızım çok şükür 😄
Şu an yalnızsan sorun yok
Keske sedigimi elimde tutsaydim o evlilige raziyken bende uzatmasaydim :( birakip baskasini bulmazdi:((((((((
Keşke herşeye olumlu bakmasam,,
Önce bir gozlemleyebilsem,,
Sevdiğim çocuğa onu sevmiyorken seni seviyorum diye şaka yapmak. Keşke yi sadece bu olayda söylerim.
değersizlere değer vermek ama keşke demiyorum ders oldu diyorum..
Keske numarasini arkdasimdan alip hic mesaj atmasaydim
keşke hiç yaşamadım ama şimdikeşke diyorum bir kahve bile içmeyeydim
keşke bazı hataları yapmasaydım. keşke zamanında fırsatları değenlendirebilseydim.
geçen sene sınava girmeden ertelettim , erteletmesinede keşke madem ertelettim adam gibi oturup çalışmaya başlasaydım ygs lysye.
Onuda yapmadım boşu boşuna yandı 1 sene :S çalışmadımda :S
keşke zengin bir ailenin evladı olarak dünyaya gelseydim
Keşke şu hayatın bir fragmanını izleyeydik anasını satayım :)
birini 2buçuk yıl boyunca karşılıksız sevdim. boşunaymış yani :) karaktersizlere o kadar yılını vermek.. :)
Keske zamaninda iyi ders calisip universiteyi lise sonda kazansaydim da simdi okulum bitmis muhendislige baslamis olsaydim
kaçıncı seneniz ağbi
@LordOfTheKINGS ben 3. girisimde kazandim 2. girdigim zaman da kazanmistim bir yanlis tercihten kayit yapmadim 3. ye hazirlandim kazandim hazirlik vardi hazirligi da gecemedim 2 sene hazirlik okudum yani
ha 91lisin yani. senle tam da aynı durumda bir arkadaşım var sınıftan ben de elektrik elektronik müh son sınıftayım da.
şu an 21 yaşındayım ama okulu uzatmayı garantiledim ilk dönemden 6 dersim kaldı 3 gündür morallar sifır sifır sifır ağbi.
@LordOfTheKINGS 92liyim yapacak bisey yok gec olsun guc olmasin diyoruz hem bir yandan iyi oluyo 26 yasinda okul bitiyor sene askerliği ertelsem 28 bir bedelli cikarsa askerlikten yirtariz bu devirde askerlik zor
öyle bea ama millet bitircek gitcek iş bulcak biz daha ders notlarıynan uğraşacaz.. bitecek mi 4 senede senin
@LordOfTheKINGS bitcek insallah
benimde öyle çok fazla değer verdim onlar yüzündeen sürekli ağladım ama onlar sürekli beni suçladılar
Keşke anneme daha çok sarılsaydım daha çok öpseydim. Onu ne kadar çok sevdiğimi daha fazla söyleseydim.
Hayatım boyunca hiç keşke demedim.. ve yaptığım hiçbişeyden pişman olmuyorum ben öyle bir huyum var
keşke bu siteyi hiç görmeseydim çok makbule geçecekti :)
Say say bitmez... Ama en büyük keşkem niye adam akıllı okuyupda kendi ayaklarımın üzerinde hala durmadığım
Geleceğe yönelik keşke diyeceğim mevzuları bilip keşke demeyecek şekilde yaşamamam olurdu herhalde.
Yanlış olduğunu bildiğim halde aynı hatayı tekrarlamak.
o ne der bu ne der diye susmam şimdi büyük keşkelerime neden oldu
Babam olecegini bilseydim sabahlara kadar uyumaz onunla sabahlardim
Keşke sigaraya başlamasaydım..
Keşke vicdansız birisi olsaydım.
Keşke o gün ona o lafı etmeseydim.
Ve keşke o lafı ettikten sonra geriye dönmeseydim.
Degersizlere verdigim değer.. birde keşke annem yanimda olsaydı:(..
elbet hata yaparız fakat keşke demem ben çünkü o hatayı yapanda bendim bu ben de ben
keske demeyi uygun bulmuyorum. keske diye düşündüğüm şeyi hayatımda uygulamam daha dogru olur cünkü.
neden uygun bulmuyorsun
Hiç bilmiyorum hatırlamıyorum ama çok fazla keşkelerim ve pişmanlıklarım olmuştur. Ve hala devam ediyor. Ve ben çok yoruldum halsizim artık...
Keşkem yok çünkü o keşkelerim sayesinde artık keşke demiyorum
#Türkerkeğii
benim zamanımda okulumu bitirmediğine pişmanım keşke bitirseydin bugün çok farklı yerlerde olabilirdim
aynn ya herkeze merba merb fazlası yok haketmıyolarr suana kadar pek fazla keşke olmadı ama geçmişe donmek cok ısterım acıkcası
Çok çabuk yalan söyleme gibi kötü bir huyum var ve ne yaparsam yapayım bunu engelleyemiyorum. Hayatımda ilk kez aşık olduğum kişiye bir konuda yalan söyledim, sanırım buydu.
Keşke biraz daha cesaret olsaydı içimde , belki elleri ellerimdeydi şimdi :(
keşke onu bulmak için daha çok uğraşsaydım. o ölürken başucunda olabilseydim, yalnız gitmesine izin vermeseydim...
İngilizce ogrenmek icin gec kalmak. Azcik cabayla ust duzey ogrenirdim simdiye kadar.
keske hiç kimseye güvenmeseydim ve ettiğinden fazla değer vermeseydim..
Keşke o hatayı yapmasaydım keşke bu hatayı yapmasaydım.
Keşke hata yapan biri yerine sadece sakar biri olsaydım. Her yeri kırıp dökseydim ama ben kırılmasaydım.
"mağlubiyetin takısıdır keşke" - alıntı.
keşkem olmadı.
Keşke kendimi bilseydim keşke yapmasaydım keşke hiç o insanlarla tanışmasaydım
Keşke sevmesem diyemiyorum ve ya keşke o olmasaydı gibi şeyler... Ama keşke ben olmasaydım dediğim olur..
KEŞKE... :)) TABİKİ DEĞER VERMEK, FUZULİ İNSANLARA..
Keşke kalbimi bu denli açıp duygularımı yitirmemiş olsaydım.
hayatımdaki boş zamanları kitap okuyarak geçirseydim diyorum şimdilik.
Ederinden fazla değer vermeyi saymazsak yok herhalde.
En buyuk keskelerim, keske baslamasaydik ve keske bitmeseydik
keşke 1. gelen olmasaydım. ceremesini biz çekiyoruz.
keşke onu hiç tanımasaydım, :( keşke geri almak olsa da düzeltsem
keşke demedim yaşadıklarımdan ders aldım devam ettim hepsi tecrübe kattı ✋
www.kizlarsoruyor.com/.../a53491-keske-baska-turlu-olsaydi
keşke...
Keşkemdir keşke demekten biktim keşke hic keske demesem neyse cok fazla keske dedim yine
Keşke artik beni anlasa😱 birazcık duvarını yıkıp karşılık verse😱
valla 25 gün önce söylediğim bir kelimeye keşke demeseydim diyorum dediğim içinde kız arkadaşımı kırdım ve ayrıldı..
@Scre4m @BeyazzPudraSekeri keşke daha çok gülebilsem :D :D
Hiç kimseye gereğinden fazla değer vermem hepsi sonra havalanıyor bisey oluyir.
Keskem Şu an yok ya iyisyim :)
@Scre4m bende iyiyim onu şaka dedim :D :D Allah keşke dedirtmesin kimseye
Sevgilimin ilk baslarda verdigin degerine karsilik vermemek suandada bundan oturu iyi davranmamasi en buyuk keskem degil ama suanki keskem
Basketi bırakmak, Şu an nba oyuncusu olabilirdim ama Şu an hayatlar özel şirkette amelelik :D
bırakmasaydın o zaman
daha önceki zamanlarımı da keşke kitap okuyarak ve yararlı geçirseydim Şu an cahil olmazdım
Keşkem yok, tecrübe edinmemi sağlayan hatalarım var.
Keşke o gün onu bırakıp Oray'a gitmeseydim de şimdi onu başkasıyla görüp sürekli içim kan ağlamasydı
Sanırım herkese iyi davranıp, sonucunu bile bile üzülmek. buna saf deniyor gerçi