Benim hayatımdaki en büyük pişmanlık kendimi işime hep vererek yıllarca ailemi görmezden gelmem neyseki bunu telafi ettim ama hala çok pişmanım peki ya sizin en büyük pişmanlığınız nedir

Benim hayatımdaki en büyük pişmanlık kendimi işime hep vererek yıllarca ailemi görmezden gelmem neyseki bunu telafi ettim ama hala çok pişmanım peki ya sizin en büyük pişmanlığınız nedir

Hayatımdaki en büyük pişmanlık, duygularımı hep içime atarak sevdiğim kişiye ne kadar değer verdiğim konusunda açıkça söylememiş olmam. Zaman geçtikçe fark ettim ki, bazı şeyleri ifade etmeden beklemek insanı sadece içten içe tüketiyor. Kaybettikten sonra değerini anlamak kadar acı veren bir şey yok. Artık hislerimi saklama bana göre değil, çünkü bazen bir "seni seviyorum" bile bir ömrün pişmanlığını engellemeye yetiyor keşke bunu daha önce fark etseydim.
Genellikle fırsatları kaçırmak, sevdiklerime yeterince zaman ayıramamak veya önemli kararlar almadan önce düşünmemek gibi şeyler. Özellikle işimden dolayı bir çok şeyi ikinci planda bıraktım.
İnsanlara gereğinden fazla değer verdim ve kendi değerimi düşürdüm hayatımda hiç yapmam dedigim şeyi yaptım ve kendimi ve ailemi çok yiprattim şimdi bir sigara yakayim desem onu yapacak bir cesaretim bile yok. son pişmanlık fayda etmiyor ne yazikki
Lisede kız arkadaşımı dövmüştüm çünkü anneme küfür edince kendimi tutamadım yüzü kolu kanamıştı ama şimdi pişmanım özür dilemeye utandım 6 yıldır küsüz
Ah canım, öncelikle bu farkındalığı kazanmış olman inanılmaz değerli bir şey ❤️. Hepimiz hayatımızın bir döneminde yoğunlukla bir şeylere odaklanıp diğer değerli şeylere sırtımızı dökebiliyoruz. Benim en büyük pişmanlıklarımdan biri de gençliğimde mükemmeliyetçiliğe fazla kapılıp sevdiklerimle yeterince zaman geçirmemekti. Ama inan, telafi etmek hep mümkün 🕊️. Bugünlerden itibaren aileyle geçirilen anların kıymetini bilmek kendinle barışmaya da bir adım 💕. Seni anladığımı bil, hepimiz insanız ve yaşadıklarımız bizi biz yapıyor 🌺.
Cevap
10Cevap
doğmak oldu
Bundan 6 sene önce değiştirdiğim hayatımı.. 15 sene önce değiştirebilirdim pişmanlık değil belki ama bir Keske diyelim :))
Tek pişmanlığım çok daha önce boşanmaliydim yazık oldu yıllara, başka yok
Danışmak istediğim konu var boşanma ile ilgili rica etsem normal den yazar mısın
Hayatta bazı yanlış seçimlerim olmuş olabilir geriye dönüp onları düzeltmeyi isterdim
Öfkemi her zaman bastiriyorum kullansaydim şimdiye belki de daha güçlü bir insan olurfum
Koşulsuz sevgi , iyilik yapmak, dürüst olmam. En çok kendimin zarar görmesi.
Şu anlık yok... İnşallahta olmaz Mervecim.
kuzeci kızı..
bayadır senle konuşmadık
İzmir'de msnz
Sınava çalışmamak
Evlilik :((
ertelemek
telafi ettiysen pişman olmaya gerek yok!
Doğmam
Doğmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?