nasıl ya ortalık esme rbugday kaynıyor. gerçi lu alttaki kıza bile beyaza yakın tenli diyen oldugu için. fahriye evcenin ten saçından cokmu var yani? beyaz insan cokmu yani esmerleşeyim madem tuaf
misal fahriye evcen handeye göre daha az bulunur gibi resimelrd ebakarsan handenin tenindne saçından daha cok yok mu ortalıkta öyle sorayım? ikinci kız yani?
türk halkı beyaz bugday tenli hatta beyaz coksa sarısında cok olması gerek. kuzey milletleirnde bembeyaz tenli kuy saçlı kız cok hepsi sarı değpil hatta beyaz daha fazla. senin dediğin ırka aykırı türk halkıda bugday esmer tenli ya da benim çevremdekiler türk değil baska biyerde yasıyorum.
beyaz tenli olmanın neresi sıradnalıkki. bugday tenli kumrallar mı beyaz tenlilermi sıradan onu anlamadım sarı tneli kumrallardan değilim ilk kadın gibiyim.
türkiyede cok var filan diyolar. beyaz tenliyim saçalrımda küllü kumral yani cok oldugunu düşünmüyorum cok var derken bugday tenli kumrallardanmı bahsediyolar beyazlardanmı
kumrallar cokmuş işte. ama cok diye tabr edilen beyaz tenli kahve saqçılarımı sarı bugday tenlilermi anlamaıdm hayır ben cıkınca cogu insna benden koyu tenli bugday esmer hep nitye sıradanki
En İyi Cevaplar