Yani erkeklerin saçma yaklaşma hareketlerine bile gülenler, ne bileyim kahkaha atanlar
Sanan da hiç erkek görmediniz derler😀
Sanan da hiç erkek görmediniz derler😀
bekliyorum3162 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Erkeklerin saçma sapan hareketlerine gulmuyoruz o erkek dediğin bizim için önemlidir o yüzden gülüyoruzdur.
Lan Ne alakası var sana gelip seni güldürmek için böyle saçma sapan hareketler saçma sapan espriler mesela tanışmak istiyor geliyor saati soruyor bu erkek mi değerli sizin için
her erkek aynı değil haddini ve yerini bil benimle konuşurken de düzgün konuş.
Sende soruyu anlamadan cevap verme
Sevgilindir gülersin ben onu demiyorum tanımadıkları insanlara gülmelerini anlamıyorum
tanımadığı erkeklere gülmek diye bir şey yazmıyor soruda veya detayda 31 yasindaysan ona göre adam akıllı davran hadi iyi günler seviyene duşemem.
Saçma yaklaşma hareketleri diyor oraya bir bak bakayım saçma yaklaşma hareketleri ne demek yaklaşma yani yavşama anlıyor musun hani tavlama olayı vardır ya bir harekete geçersin anlıyor musun ayrıca sen benim sevdiğime inemezsin seviyeme çıkamazsın
:d tamam abicim hadi işine
Seviyeden bahsediyorsun ya anlamadığın soruya yorum yapma üstte bir soru var Bir de altta açıklaması var
seni hangi kız üzdü söyle de parçalayayım o kızı 😂köpek gbi herkese satasıyosun
Sen de hadi kahkaha atmayı yürü en saçma şeyleri bile Gül Bir de diyorlar kadın şiddeti neyden oluyor işte sizin gibi insanlar yüzünden oluyor
Benim çok kız arkadaşım var böyle her şeyi Gülen her şeye kahkaha her şeye tav olan sonra da ağlamaya başlıyorlar sevgilim beni tehdit ediyor ondan ayrılamıyorum bu kadar ucuz olursanız işte böyle olur
Ben köpek gibi herkese sataşmıyorum benim hiç sevgilim olmadı hiçbiriniz değmezsiniz yanıma bile oturamazsınız anladın mı kendinizi bir şey zannetmeyin
Gidip böyle oje ile rujla kendinizi bir cacık zannediyorsunuz ama sizden de yoğurt olur Ne hıyar olur cacık olsanız insanı zehirlersiniz
Ben köpek gibi saldırmıyorum düzgünce açıklama yapıyorum ama sizin tabii en az bir 3-4 tane sevgiliniz olduğu için siz köpek gibi saldırıyorsunuz birinden ayrılınca hemen gözünüz erkek arıyor
Bir gün yeterince zengin olursam hepinize bir gözlük alacağım dünyayı görün diye🤣
o sırada çapkın erkek sever misiniz diye önceden soru açmış olman. d kusura bakma ablacım seni ciddiye alamıyorum aQü yaşın bana eşit değil 🤗🙋🏻♀️
O bir soru tamam mı O sadece bir soru yani ben onu yapıyorum diye bir şey değil bu hani insan merak eder sorar ya orada ben kendimi anlatmıyorum soru soruyorum
Saldıracak bir yer arıyorsun değil mi bak ben konumla alakalı yazıyorum Sen beni hep eksikliklerimi arıyorsun
İşte O bahsettiğim kızlar senin gibiler işte siz hiçbir zaman mutluluğu hak etmiyorsunuz sizi estetik güzelleri
teşekkürler
Rica ederim kendinize iyi bakın
Gevşek erkek olduğu gibi gevşek kızda var yani, genelleme yapmamak lazım
Ama ne bileyim yani çok saçma mesela gidiyoruz saati soruyor lan ne saçma bir şey kız da böyle gülüyor saçma sapan yılışık yılışık
Önceden bakışıp hoşlandığı biridir belki
Ondan bahsetmiyorum yani böyle gidip asılmak için böyle saçma sapan hareketler yapan böyle mesela saati soran böyle ucuz hareketler
Birini öyle gördün diye herkes öyle değil ki
Ben öyle kızlardan bahsediyorum ve %50'si de öyle yani bana göre
Sen de diğer 50% ile ilgilen
Benim hiç sevgilim olmadı ilgilenmem isim olmaz
Sana mı soracağız neye gülecegimizi aslan parçası
Aslan parçasımi
O gülenlerden biri sensin bence yazık lan size gerçekte
Noldu sana gülmediler mi djdf
Aslan parçası derken egonu indir
Ben o seni güldüren erkeklere benzemem
Adam gibi soru sorduk düzgünce cevap ver
Biraz ölçünüz olsun ölçünüz
Ahaha
Ben her önüme geleni güldürürüm Sen merak etme ama esprilerimle öyle gidip de bir kızı işte yaklaşmak için böyle saati sormam yani beğendiysem gidelim delikanlı gibi beğendiğimi söylerim anladın mı
Ayrıca hiç tanımadığım bir kıza da gidip böyle yavşamam yani anladın mı tanımam lazım biraz bir görmem lazım sonra baktım karakteri kişiliği güzel gidelim delikanlı gibi söylerim böyle dansöz gibi kıvırmanın anlamı yok zaten böyle karşımda her şeyde kahkaha atan kıza da ben yol veririm
Helal olsun delikanlı
Bir daha da insanlara düzgün cevap ver insan gibi
Ya burada insanlar var genelde insanlığa yakışanı yap insana yakışanı yap tamam mı insan ol egonu da indir
Aslan parçası dediğin adam 31 yaşında