işim var şuanda. ama isteğim kendi işim olması. babamn arabasınn arkasına toptancıdan aldıklarımı atsam ve pzarda satsam olurmu sizce? mağza açmak istiorm ilerde. bana tecrübe olsun istiorm pazar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayirli olsun kim ne derse desin sen bildiginibyap senin hayatinibsenden baska kimse bilmez.
E ticaret sitelerinde satabilirsin gittigidiyor sanalpazar sahibinden (hem get hemde normal satis) facebook ta resimlerini paylas al sat adi altinda sayfalar var.
Şimdi den hayirli olsun istersen sana yarsikci bile olurum ozelden mesaj atarsan ayni sekilde bende pazarda dukkanimda ve internette urun satiyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılolur ama pazrda yedırmezler zabıtlar falan. arab ımkann madem var saat 6.7 den snra zabıtların mesaısı bttıkten snra carıda meydanda ac tezgahını
03 Yorumla
Soran+1 yılo da olabilir. ama araba kullanmayı bilmiorm ya o skıntı. babamıda almam lazım yanıma
- +1 yıl
hmm anladım pazarda dedgm gbı rısk var. olmadı pazar yerı al beledıyeden arastr o seklde kmsede karısamaz
Soran+1 yılaraştırıcam saolasn
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılPazarda satman için tezgaha ihtiyacın ver ve izninin olması lazım çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılarabayı tezgahın üstüne koyucak değilim dimi
- +1 yıl
Arabayla anca pazarın girişinde durursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Bende e ticaret yapıyorum fakat çok komisyon kesiyor. Pazarda satayım dedım bı abla gördüm tezgahı yok nasıl böyle satış yapıyorsun ıznın var mı vergı falan gerekmiyor mu dedim Belediye'den başvuru yaptım 20 tl verdım kağıt verdi o kağıdı zabıtaya gösteriyorum Pazar'da müsait alanları gösteriyor oraya acıyorum ürünleri dedı. Yanı tezgahı yok diğer pazarcılar gıbı. İnternette böyle bı bilgiye rastlamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mı
00 YorumlaOnun şartları vardır belki , bir sormadan ordakilere flan bu işe girişilmez
00 Yorumla
+1 yılPazarda kim sana yer verecek bacim
00 Yorumlabaşarılar dilerim bol kazançlar şimdiden
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm amin
Yapmak istiyorsan, yapmalısın..
02 Yorumla
Soran+1 yıltek sorun araba kullanmayı bilmemem:DD
+1 yılolur çalışmanın ayıbı yok !
00 Yorumla
+1 yılBayanin satmasi güzel bir fikir
00 Yorumla
+1 yılhayırlı işler
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım