piyade olarak yapan var mı biraz moralim bozuldu açıkcası piyade piyon gibi :(
Cevabın nedir?
gideceğin birliğe alacağın vazifeye göre değişkenlik gösterir bu kadar umutsuz olma jandarma olmak biraz daha iyidir tabi ama yerine göre tabi piyade olur birlikte kalırsın şehirde kalırsın jandarma komanda olur dağa çıkarsın bu işlerin ne olacağı hiç belli olmaz bu kadar takma ben diyarbakır jandarma bölge komutanlığında yaptım yemeği bile sivil aşçı yapıyordu düşün yani karşımızda kolordu vardı piyade yani adamlar bize gelince yemek yedik diyorlardı ama biz tablotta yiyiyorduk onlar porselen tabakta porselen tabak var yemek kötü tablotla ye ama yemek iyi askeriyyenin işlerine akıl ermez fazla kafanı yorma hayırlısını iste allahtan
00 Yorumla
+1 yılİstersen üsteğmen ol mk piyonsun zaten, savaşları zenginler çıkarır fakirler ölür ve krallar zaferi göremeyecek kadar geriden gelir. Öğrenin artık bunları, sahildeki kum tanesi kadar değersizsiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılzenginlerde ölcek eninde sonunda yaşıcakları en fazla 100 yıl bilemedin 120 yıl
Soran+1 yılpeki hocam neye göre seçiyolar bu piyadeleri şansımamı böyle çıktı yoksa beni araştırdılar baktılar vasıfsız bişi gördüler falan o yüzden mi piyade oldum
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel olur
01 Yorumla
Soran+1 yılöylemi dersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitli piyade he :D kardeşim piyade en sıkıntılı sınıf. Çok kalabalık bu kalabalık herşeyi etkiliyor. Ortam leş gibi olucak, Komutanlar sıkılacak size patlıyacak
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki hocam neye göre seçiyolar bu piyadeleri şansımamı böyle çıktı yoksa beni araştırdılar baktılar vasıfsız bişi gördüler falan o yüzden mi piyade oldum
Cevap sahibi+1 yılBilgisayarda otomatik seçiliyor kardeşim şans işi. ama genelde piyadeler vasıfsız oluyor kalabalık olduğu için. eğer eğitimin ve diksiyonun yerindeyse kendini sıyırabilirsin aralarından
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 415 cevap paylaştı. Batıya düşersen sabah akşam spor ve yanaşık düzen.
00 YorumlaIsparta 40. piyade alayı 2. tabur 1. bölük
02 Yorumla
+1 yılpiyale makarna mı?
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne