Hadi erkekleri anlarım kıskanıyolar da bu kızlar neyin kafasında :D sanki kendiler birer adriana limada bunları beğenmiyolar zütüne goduklarım. Şunların sırf fanları ergen diye yerden yere vuruyolar yakısıklı değil flan diyolar bazı kezolar sırf havalı görünmek için kıl oluyorum ya kezban sokakta görsen 0ral yapmak için diz çökücen burada neyin tribini yapıyon? :D Ve eminimki bu çocukların yüzü türkiyede birçok kızdan daha güzel. Bence bizim kezolar bunlardan daha tipsiz oldukları için yediremiyolar kendilerine fok atıyolar bu lavuklara. Valla etrafta yakısıklı diye dolanan o kadar at hırsızı varken su altın orana yakın yüzleri olan cocuklara tipsiz diyenleri hiç samimi bulmuyorum bir erkek olarak.. tamamen çekememezlik ve havalı görünme cabaları.. Siz ne düşünüyonuz gençler delikanlı gibi söyleyin :D
Bunları yakışıklı bulmayan kızlar neyin kafasında?
Konuşulan konular ister istemez insanların algılarında kötü görüşler bıraktığı, herkes kötülüyor bende kötüliyim mantığı içerisinde olan toplum yüzünden. Kısacası sürü psikolojisi. Tipler gayet iyi kıskanma filanda yok başta anlattığım konuyla alakalı..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kıskanma ayrı bir konuda yani heriflerin bana bir yararı yok a. k kendi hayatlarını yaşıyolar ama bu kezoların gelipte bunlara böyle tipsiz falan demesini komik buluyorum gayet yakısıklılar simdi lavuklar. dısarıda görse önüne domalcak kızlar burada böyle prenses tribine giriyo ya tutuluyorum :D
Tamam dostum bunlar senin idolün olabilir saygı duyarım ama olayı tanrılaştırmaya gerek yok. Zevkler ve renkler ikilemesini sizin orada hiç kullanmıyorlar mı? Neyse abi, ahbap, moruk tavsiyesi bu soruyu sil hayatına bak 😉
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok bunlar idolüm falan değil ama haksızlığada gelemiyorum. Şimdi fotolara bir bak delikanlı gibi söyle bu binleri sevmeyebilirsin ama bunların neresi tipsiz a. k. Böyle tipim olsun 100 bin lira borcum olsun :D bu tipi şempanzeden evrilememiş huur kezbanlar şöyle şunlara tipsiz diyince Allahtan korkun diyesi geliyo insanın. Bunları beğenmeyen kezbanlar senimi beğenecek, benimi beğenecek? :D
Çare para da değil çare ağzının laf yapması ama konumuz o değil. Sevgili olmaktan falan bahsetmiyom bir insanı tipine göre yargılıyosan adriana limaya mesela ne çirkin karı böğğğ desen ne kadar samimi bulursun sen o kişiyi? :D
knk bu adamda yakışıklı eyvallahta benim bahsettiğim bunları yerden yere vurmaları tamam başkası daha yakısıklı geliyodur anlarımda bu heriflerde tipsiz değilki a. k :D sanki ibrahim tatlıses gibi muamele yapmaları sacma kez0oların :D Haklı olanın hakkını vereceksin şimdi
Süt çocuklarını da bana yakışıklı diye getirme lütfen. Bak sorun da o ya zaten, yüzleri çoğu kızdan güzel. Kız gibiler işte tabiri caizse. Oğlan çocuğu sevimli olur ancak yakışıklı asla.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Süt çocuğu ne la? at hırsızı tipli kek0larmı yakısıklı oluyo kıllı diye a. k :D Yakısıklılık yüz güzelliğidir canım benim dogustan gelir tam anlamıyla yakısıkllılık dediğin budur. Önce birşeyi öğren ondan sonra satmaya çalış :D
Valla at hırsızı keko resmi de koy şuraya kıyaslanacak, onu da beğenmeyeyim a. k. Yüzü güzel deseydin o zaman canım benim, yakışıklılık sırf bu değildir. Zaten yakışıklılık kesin derecesi olan bir şey değildir. Bence sen kasdettiğin şeyin ne olduğunu önce öğren sonra satmaya çalış :D Hem sen hayırdır ya söylemeden edemedim. Bunlara mı vericen? Ne bu savunma? Beğenmiyorum işte süt çocuklarını. Battı mı?
Bak çirkin kardeşim. Yakısıklılık yüz ile alakalıdır yakısıklılık dogustan karizma ise sonradan gelir. Yani senin bahsettiğin şey karizma. ok? burda bir anlasalım. Hem sen bunlaramı vericen ne savunma vs diyerek zaten sığlığını belli etmişsin. Ben senin samimiyetsizliğini yüzüne vurmaya çalışıyorum bu kadar zoruna gittiyse verdiğim rahatsızlıktan gurur duyarım :D
Kızlar her yakışıklı bulduğunu hoşlansaydı sen dünyaya gelmezdin emin ol, insanda kişilik olacak kişiliksiz kılıkları buraya koymuşsun tabiki hoşlanmazlar, hayranlarının kafasına tüküren insandan neden hoşlanasın?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kişiliklerini nerden tanıyon aynı kahvehanedemi tavla oynadın aynı okuldamı okudun aynı kızımı sktin be huur bin nerden tanıyon a. k :D
Kardesim tamam eli yuzu duzgunde bu adamlarin niye bu kadar dert ettin bu konuyu kendine yoksa?
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlar veya bir başkaları sokakta burada dalga geçtikleri erkekleri görseler önlerinde domalcak kızlar burada kendilerini bir seçici bir havalı sanıyoda ona ayar oluyorum :D
Dostum bunlarla bedenini doyurursun. Ruhun hep ac kalır
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olm ruhunu bedenini skym onlardan banane. Burada anlatmak istediğim kezbanların samimiyetsizliği. Bunları sevmiyo olabilirsin ama tipsiz demek cok sacma değilmi moruk? şöyle düşün bütün gün evde oturup 31 ceken angut suratlı bir kek0 gelip burada adriana limaya ne biliyim bir barbara palvine ıyyy çirkin tipsiz böğhh yapacak. Ne derece samimi bulursun? zütünle gülersin dimi :D işte bu kezbanların iki yüzlülüğüne dikkat cekiyom bende
Şu an tugce begenmedi diye one direction grubu londra köprüsünden atlarken son anda kurtarıldılar büyük bir depresyona girmişler... D:D :D niye böyle düşündün cidden söyleyebilirmisin merak ettim yani :D
En İyi Cevaplar