• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Güzel kızların da derdi oluyor mu?

MrVirgo
MrVirgo Takip Et
Xper 5 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Güzel kızların da derdi oluyor mu?
Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • justdoit34
    justdoit34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Oluyordur. Erkeksin ve sürekli bütün kızlar sana bakıyor ve seninle çoğunun niyeti yatıp ortadan kaybolmak, ne hissedersin? Bu bir hoşuna gider iki hoşuna gider en sonunda kadınları erkekleri kullanmaya çalışan varlıklar olarak görmeye başlarsın. Baştaki haz giderek azalmaya başlar.

Kadın da çevresindeki çoğu adamın sadece yatmak için iyi niyette bulunduğunun farkında.

Onların ksarligi da o ilgi verenlere sınır cizmiyorlar, uzak durmuyorlar islerini yaptırıyorlar falan filan, çıkarı için duygularıyla oynuyorlar.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• yürüyürümodabebeğim
    yürüyürümodabebeğim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Evet, herkesin, dış görünüşünden bağımsız olarak kendine ait sorunları ve dertleri olabilir. Güzel olarak algılanan insanların da özgüven sorunları, ilişkilerde zorluklar, iş hayatında karşılaştıkları engeller ya da toplumun beklentileri nedeniyle yaşadıkları baskılar gibi çeşitli problemleri olabilir. Ayrıca, "güzel" olmak bazen başkalarının onları yüzeysel değerlendirmesine yol açabilir, bu da onların duygusal ya da entelektüel yönlerinin göz ardı edilmesine neden olabilir. Her insanın deneyimi farklıdır ve dış görünüş, bu deneyimlerin tümünü kapsamaz.

1
    0 Yorumla
  • nedenYasadim
    nedenYasadim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Ne olacak ya Aman sende iki gül iki dans et erkek elinde. Dünya 30 kadar onlarda. Keyfine keder. 30 dan önce bir canım koca bul zengin gerisi gelir. Ama işte şunu unutuyorlar. is yerinde bir kardeşim var evli. İşte bana fırça atıyordu. Babası öldü. cenazesine gittim baş sağlığı diledim. İse geldi sabah yanina gittim. Benimde annem. babam öldü bilirim o duyguyu dedim. Sessizce sarildi agladi. Artik konusmuyor. Şimdi 100 kişi içinde fare gibi kaçıyor. Ahım kalsın.14 yaş küçük benden.

0
    0 Yorumla
  • GereksizBilgi80
    GereksizBilgi80 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Öz kardeşten öte olan Şeymam da varsa hepsinde vardır ay parçası kardeşim son haberler malum herkesi etkiledi ve ileride eşim diyebileceğim kişi diye düşünürken Kadirli gibi sakin Bir yerde dahi bu çocuk abi ya katilim olursa aşık olduğum adam diyor

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Güzel kızların da tabii ki dertleri oluyor 🌟! Dışarıdan her şey mükemmel gibi görünebilir, ancak güzellik beraberinde baskı ve beklentileri de getirebilir. Herkes kusursuz göründüğünde bile, kimse mükemmel değildir. Güzellik, kişinin dış görünüşünden daha fazlasıdır. İçsel huzur ve mutluluk gerçek güzelliği getirir. İnsanlar genellikle güzel olduklarını düşündükleri kişilere dair önyargılara sahip olabilirler ya da onları yanlış anlayabilirler. Bu yüzden güzellik, bazen özenle ve sabırla taşınması gereken bir yük haline de gelebilir. Sonuçta hepimiz insanız ve hepimizin dertleri, sorunları olabilir. Önemli olan bunlarla başa çıkmayı öğrenmek ve içsel mutluluğu bulmaktır ✨. Güzellik herkesin içinde saklı olan bir değerdir.

3
    1 Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

ya güzeller cok nazar olur kıskanilir toplumda kendı cinsleri tarafından birde kaderlerı pek iç acıcı olmuyor cirkinlerın bahtı talhi genelde güzel oluyor

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

94

Cevap

42

Cevap

• Çimenlerinkokusu
    Çimenlerinkokusu Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Güzel olmayan kızlara göre daha az dertleri oluyor. Sadece aşk hayatında değil, hayatlarının hemen hemen her yerinde daha çok saygı görüyorlar. Daha çok seviliyorlar. İş yerindeki yöneticiler bile onlara daha nazik davranıyor. (7. işim var mı yanıldığımı iddia edecek olan) Arkadaş ortamında da daha çok değer görüyorlar genelde. Aşk hayatında zaten çok daha şanslı oluyorlar büyük ölçüde. Bunun dışında hayatın kadersel boyutuna dair olaylarında onlar da üzülebiliyor. Güzel bir kız da hastalığa yakalanabiliyor, güzel bir kız da ailesinden ya da dostlarından birinin ölümüyle karşı karşıya kalabiliyor. Güzel bir kız da aile konusunda şanssız bir ailede doğmuş olabiliyor. Güzel bir kız da çok kötü bir sevgili ya da arkadaşa denk gelebiliyor. Yani güzel kızların da derdi olabiliyor ama toplumsal konularda dertleri pek olmuyor. O yüzden extra kötü bir şey yaşamadıkça daha mutlular..

3
    30 Yorumla
    • Mor_meneksemia
      Mor_meneksemia
      1 yıl

Arkadas konusunda en buyuk problemi onlar yasiyor bence kizlar onlari cok disliyor bir kiz vardi sinifta kizin arkasindan demedikleri kalmiyordu ki kiz kendi halindeydi

Yorumla
    • Mor_meneksemia
      Mor_meneksemia
      1 yıl

Kizlar buyuk kismi kiskanc

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

@Mor_meneksemia çok kalabalık bir yerde çalışıyorum ve dışlama durumu çok var ama güzel olanlar hiç dışlanmıyor

Yorumla
    • Mor_meneksemia
      Mor_meneksemia
      1 yıl

@cimenlerinkokusu Erkekler dislamiyor olabilir ama kizlar dislar cok nettir kizlar guzel olani cekemez

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

@Mor_meneksemia megan fox değilsen kimse seni dışlamaz o kadarda değil

Yorumla
    • Mor_meneksemia
      Mor_meneksemia
      1 yıl

@beauliscaramel Cevremde cok denk geldim bir cok kere kizlar kizi cevresine koymamak icin erkek kankalarina kadar dolduruyordu kizlar sen ayni kisin herhalde farkli hesaptan yazinca daha mi etkin olunuyir

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

@Mor_meneksemia ne alaka be seni tanımıyorum bile, çevremdeki her kız hemen hemen güzel zaten ve anlayışlılar birbirine karşı, ben çirkin kız görmedim şahsen bi saç boyası az az makyaj bile aşırı değiştiriyor

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

Ben de güzel olduğum için dışlanırım sanırdım ama başarılı olduğum için dışlanıyormuşum belkide diğer kızların kıskandığı başka bişeyin vardır fizik güzelliğinde sayılır gerçi

Yorumla
    • Mor_meneksemia
      Mor_meneksemia
      1 yıl

@beauliscaramel uslubuna dikkat edersen sevinirim sadece kendi cereni yorumlama bakis acini gelistir

Yorumla
    • Mor_meneksemia
      Mor_meneksemia
      1 yıl

Asagidaki yorumlar benim dedigime cikiyor zaten daha fazla yorum yapmaya gerek yok

Yorumla
    • justdoit34
      justdoit34
      1 yıl

Belki de sen kendini beğendirme çabasına giriyorsun. Bence bunu kabullenmisin ve icsellestirmissin, mağdur hissetmeye çalışıyor gibisin

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

@justdoit34 yok yok arkadaş megan fox tüm kızlar olarak dışlıyoruz onu o hepimizden güzel😂😂

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

O bütün erkeklerle arkadaş ama biz sıradan kızlar olarak kız kıza takılıyoruz onu dışladık erkekler hep ona bkiyor just ilgiye ihtiyacı olduğunu asla kabul etmiyorlar ve dışlanmaya devam edicel😂

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

@beauliscaramel Sanırım başka sebeplerden kız arkadaşı yok. Ve kendince buna bağlamış. Ben güzelim, beni kıskanıyorlar ondan. Oysa ki dediğim gibi ben aşırı kalabalık bir iş yerinde çalışıyorum ve en çok da özellikle güzel kızların kız kankası dolu.

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

Aynen öyle katılıyorum, aynı fikirde olduğum kadınlar görmek harika duygu

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

@beauliscaramel benim için de öyle. Çok güzel bir şey hemcinsimle hemfikir olmak 💚

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

Kesinlikle öyle ❤️❤️❤️❤️❤️😭

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

@beauliscaramel ❤️❤️❤️

Yorumla
    • Mor_meneksemia
      Mor_meneksemia
      1 yıl

Kendim asiri guzel degilim ortalamayim tanidigim kiz mavi gozlu sarisin tam barbie gibi daha cok boyle guzellere denk geldim asagidaki yorumlari okuyun da biraz bakis aciniz genislesin siz girisken degilsiniz diye guzellige ya da cirkinlige bagliyorsunuz atalarin bir sozu var meyve veren agac taslanir diye

Yorumla
    • Mor_meneksemia
      Mor_meneksemia
      1 yıl

Ikinizde ayni kisisiniz belli ki ben yazdigim an diger kiz bir anda cikti tek kisi bile savunma yapamiyorsun da neyse anlayabilen anlar

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

@Mor_meneksemia ben hayatımda ilk kez görüyorum yorum yapan arkadaşı. Ön yargını her şekilde belli ediyorsun. Seninle görüşü uymayan herkesi linçleyeceksen bu toplumda çok zorlanırsın. Kaldı ki ben fazla bile sosyalim. Girişken olmadığımı iddia etmişsin. Aksine gereğinden fazla girişkenim ve bunu azaltmam gerekiyor. 1 tane doğru tahminin yok

Yorumla
    • Mor_meneksemia
      Mor_meneksemia
      1 yıl

Sen lincleme gormemissin. Guzel guzel anlatiyorum hala benim fikrimi curutmeye calisiyorsun. Ben tecrubemle yorum yapiyorum. Cevremde bebek gibi kizlar cok gordum. Cogu da zorbalandi arkasindan binbir dedikodu cikti. Sevgilisi olanlar kizi bile gorunce cocugun yuzune ters ters bana bak der gibi yuz asiyordu. Alttaki yorumlari oku gorursun. Benim tahminlerim pek şasmaz seni gormedigimize gore de bundan emin olamayacagiz. O senin bu benim gorusum. Iyi gunler.

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

@Mor_meneksemia tiktokta 10000 tane sari saçlı mavi gözlü bembeyaz bebek gibi kiz var. Hepsinin de arkadaşları kız 😂 kaldı ki o kız sen değilsin o kızı da tanımıyorsun o halde tanımadığın kişinin sadece mavi gözlü sarı saçlı olduğu için dışlandığını nerden çıkardın? Bide ayni kişisiniz yazmış bence senin kadınların aynı fikirde olup fikrine katılmamasına alerjin var.

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

@Mor_meneksemia linclemedir girişken olmamakla ve başka şeylerle suçlamak. Senin fikrini çürütmeye çalışmak mı oldu fikrimi söylemek. Hani gelip yorumuma atlayan sensin ya 🤣 Benden sana tavsiye senden farklı düşünceleri görünce ağlama. İyi günler

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      1 yıl

@beauliscaramel kovdum.. başkasının yorumunda ağlasın biraz da garibim 🤣

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

harika yaptın ya ahshdha 😄

Yorumla
    • Angelthegirls
      Angelthegirls
      1 yıl

Engelleyip arkadan atip tutmak tam senin gibi birinin davranisi, Girisken olmamak suc degil ki demek ki oylesin ki zoruna gitti, yarasi olan gocunur. senin tek kovdugun şey beynin merak etme tavsiyem geri cagir ihtiyacin var.🤣🤣🤣

Yorumla
    • beauliscaramel
      beauliscaramel
      1 yıl

@Angelthegirls diğer hesaptan yazman şaka mı kanka dhsjshs seni dışlamakta haklılarmış

Yorumla
    • Angelthegirls
      Angelthegirls
      1 yıl

Tuzagima dustun ben seni engelleyip yazdim engellenen kisi yorum giremez diger kisinin hesabindna gorup yazmissin tek kisisin iste yalniz kalmamak icin iki hesap acmissin resmen ki bwnim ongorulwrimi tutturyor 🤣

Yorumla
    • Angelthegirls
      Angelthegirls
      1 yıl

Goremez

Yorumla
  • AylinKoz88
    AylinKoz88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 88%
    1 yıl

Aslında güzel olan daha şanssız oluyor. Karşına dengin düşmüyor çünkü özgüvende eksiklik yaşıyor insanlar. Bu kız bana bakmaz, bu kız çok güzel abi, acayip havalı baksana, ben bununla başa çıkamam vs vs

Kaldı ki takıntılı manyağı da çok oluyor. Daha nice nice sorunlarla uğraşıyorlar

2
    2 Yorumla
    • MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Halbuki yanlış mı düşünüyorlar bana bakmaz diyerek

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Doğru

Yorumla
  • Öğretmeninizgeldi
    Öğretmeninizgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    1 yıl
    • Dışarıda tecavuze uğrama
    • sokakta cinsel tacize maruz kalma
    • tehdit ve santaja maruz kalma
    • bicaklanma, silahla vurulma

Daha bir çok madde yazılabilir ama gündem şu an bunlar maalesef 😞

3
    3 Yorumla
    • SBEÇ914
      SBEÇ914
      1 yıl

Bunu sadece güzel kızlar mı yaşıyor yoksa her kız mı

Yorumla
    • Öğretmeninizgeldi
      Öğretmeninizgeldi
      1 yıl

@SBEÇ914 her kız güzeldir 🌸

Yorumla
    • SBEÇ914
      SBEÇ914
      1 yıl

Kızlar birbiriyle rekabete giriyor ben daha güzel olucam diye senin söylediğin söz bir noktada bunu önlemek için ve moral vermek için uydurulmuş
      Gerçekte böyle değil ne yazık ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kaşı gözü büyüleyici bir kızım. Yüzümün diğer hatları da gayet iyi. Ama ne özgüvenim var, ne sosyal çevrem var, ne param var, ne kocam var, ne sağlığım var. Güzellik her şey değil. Allah bir şey verip bir sürü şey de alabiliyor

4
    17 Yorumla
    • MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Kara kaş kara göz müsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Bu kız bana bakmaz demek yanlış mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Niye yanlış olsun?

Yorumla
    • MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Yani bu kız bana bakmaz diye içimizden geçiyorsa o kıza açılmamalı mıyız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Şansını deneyebilirsin. Ama tabi ilk önce bir nabız yoklaması yap. Bakış filan at. Rahatsız olup vücudunu ceviriyorsa unut ama onda da böyle heyecanlı bir hal olduysa ve sana bakıyorsa olabilir. Tabi ben reddedilmeye karşı hassas biri değilim. O yüzden reddederse de çok etkilenmem diyorsan açılıp deneyebilirsin. Bir de kızlar özel hayatlarını yakın arkadaşlarına anlatmayı sever. Aranızda geçenleri o yüzden başkalarına anlatabilir. Ondan da riskli

Yorumla
    • MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Ne biliyim kızların bazıları öyle düşünmeyin illa yakışıklı erkeklere aşık olmuyoruz demişti
      Şansınızı deneyin demişti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben mesela kendimden örnek vereyim. İlk başta yakışıklı bulup hoşlandığım bir erkekten hareketleri yüzünden soguyabiliyorum. Çünkü cıvık ve ağırlığı olmayan tipleri sevmem mesela. Ama dış görünüşü o kadar da ilgimi çekmemiş bir erkeğe de bağlanmışlığım olmuştur. Cunku bana olan ilgisi hoşuma gitmiştir. Öyle de olabiliyor bazen

Yorumla
    • _Error-404_
      _Error-404_
      1 yıl

Kaşı gözü büyüleyici ne ya alçaktan uç biraz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@_Error-404_ Genelde güzel olduğu söylerler. Sokakta bir erkeğin benden bir şey isterken bana güzel gözleriniz hatırına yardım edin dediğini hatırlıyorum

Yorumla
    • _Error-404_
      _Error-404_
      1 yıl

Olabilir tek senin başına gelmiyor bu tarz durumlar ama sen bir bud@la olduğun için normal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@_Error-404_ Yav bir yürü git. Kendimi beğenirim evet ama bunu asla sosyal çevreme yansıtmam. Burada gizliyim diye söyledim

Yorumla
    • _Error-404_
      _Error-404_
      1 yıl

Ya kes be sakat

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@_Error-404_ Bence sen kes ve git. Bu benim yorumum ve yorumumun altında seni istemiyorum

Yorumla
    • _Error-404_
      _Error-404_
      1 yıl

Nekadar iticisin ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@_Error-404_ İticiysem ve seni ittiysem şimdi burdan gitmen gerekti. Halen kaldığına göre seni çekmişim

Yorumla
    • _Error-404_
      _Error-404_
      1 yıl

ben zaten yokum burada merak etme sadece sana kelimelerimle lütfediyorum biraz by

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bu yüzden hemcinslerimin çoğu benden nefret ediyor ve ön yargılıydı tanıdıkça için dışın Gibi değil dediler dıştan erkekler daha çok bakımlı güzelim diye

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teklif veriyorlar kızlarda öyle kız sanıyor

Yorumla
  • pizzayiyenananas
    pizzayiyenananas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 98%
    1 yıl

Güzellik ve dert eşit ağırlıkla veriliyor. Bi ondan bi bundan diye.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Tabi ki. Ben mesela güzel masum ve iyi bir insanım ama 2 hafta önce anladım ki, var bildiğim ailem ve evim aslında yokmuş. Sıkıntılar güzel olup olmamaya bakmıyor

2
    4 Yorumla
    • MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Neden üvey mi çıktılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Keşke üvey çıksalar 😃 tamamen şerefsiz çıktılar. Ben onlardan ciktim ama nedense istenmiyorum, eve bile alınmadım. Ben orada evim var sanıyordum, istediğim zaman oraya giderim sanıyordum, hatta oranın anahtarı bile bende vardı. Ama eve girdim diye olay çıktı ve beni Kapı dışarı yaptılar. Halbuki selam verip çıkacaktım, akrabalarım olduğu için. Ama onlar benim varlığımı bile istemiyorlarmis

Yorumla
    • hisarbeyli
      hisarbeyli
      1 yıl

Niye ki neden öyle davrandılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@hisarbeyli nedeni bilinmiyor. Ben kötü kalpli insanlar olduğunu düşündüm. Eskiden bu kadar kötü niyetli insanlar değillerdi. Ama şimdi durum bu.

Yorumla
  • fernandosucree
    fernandosucree Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Genellikle cinsiyet farketmeksizin görünüş olarak iyi insanlar genelde kendilerini yalnız hisseder, insanların görünüş için yaklaşıp yaklaşmadığından tam emin olamazlar

0
    0 Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 99%
    1 yıl

Dert çirkinlik ya da güzellik seçmiyor. Dünyada yaşıyor olmamız yeterince bir sebep değer sahibi olmak için

1
    1 Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

... dert*...

Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Olur tabi. Mesela telefonlarının şarjı bitiyor bazen. Çevrelerindeki tüm erkekler onlarla yatmak istiyor bu yüzden düzgün arkadaşları yok.

1
    0 Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Çok derdimiz var valla atanamama şansızlık ohoo say say bitmez

2
    3 Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      1 yıl

Harbiden çokmuş

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

@Gof34 he valla napacaz bilmiyom

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      1 yıl

Duaya devam

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

güzel kızlar da o. suruyolar emin ol. ve tanıdığın zaman çok seviyesiz olduklarını da anlıyosun

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Güzel kızın yanında akıl olmalı, kültür olmalı, sanat üretebilmeli, sportif olmalı, en az bir fonksiyon olmalı.

0
    0 Yorumla
  • selambengeldim10
    selambengeldim10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Olmaz olur mu. Babam, para, okul, meslek hersey sıkıntı be abi. Güzellik hersey demek değil.

1
    1 Yorumla
    • MaskeliBalo2024
      MaskeliBalo2024
      1 yıl

He valla

Yorumla
  • Birisi_22
    Birisi_22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bilmem

Güzelim ama aşırı güzel de değil kendime göre iyiyim derdim var mı var jdjdj

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hem cinsler hep kıskanıyor kız arkadas edinemiyoruz. Ayrıca erkeklerle de arkadaş olmak istemeyince hoş geldin yalnızlık

0
    2 Yorumla
    • MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Erkeklerle arkadaş olunmaz mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tercih etmiyorum pek

Yorumla
  • ErenEngin22
    ErenEngin22 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 391 cevap paylaştı.

Bu işin dış görünüşle ne alakası var herkesin derdi vardır neredeyse

0
    0 Yorumla
  • mamibabayineburda
    mamibabayineburda Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz mı elbette oluyordur dert güzele cirkine bakmaz

0
    0 Yorumla
  • Berus34
    Berus34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

Hayattaki şansı ordan kullanınca derdin biri bitse hemen güncelleme geliyor

0
    0 Yorumla
  • kremalıfincanbüreği
    kremalıfincanbüreği Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Hemcinslerinin haset bakışlarına maruz kalırlar

0
    0 Yorumla
  • Rachelqwert
    Rachelqwert Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Herkesin büyük ya da küçük bir derdi var tabii ki

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bence dertleri oluyordur sonuçda onlarda insan öyle düşünmemek gerek

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 761 cevap paylaştı.

Sırf güzellikleri için değer goruyorlardır belki bu samimi gelmiyordur onlara..

0
    0 Yorumla
  • Airenne
    Airenne Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Kiskanclik, dedikodu, iftira, zorballik, dislama, adi kotulume… cok seyler

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Bu kimseyi alâkadar etmez ama sadece çirkinlerin olmuyor dert denilen şey sdfsdfdf 😃

0
    0 Yorumla
  • Legalpainn
    Legalpainn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Arkadaşlarımdan bildiğim kadarı ile baya baya

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Erkekler hep güzel kızlardan adım bekliyor. Bilmek istediğin buysa.

1
    4 Yorumla
    • MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Kızlar da erkeklerden bekliyor dimi 😀

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Haklı olarak 😂

• MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Ama işte reddedilmekten korkuyorum bende

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Güzel kızlar egolu olmuyor ortalama ya da güzel olmayanlarda o ego var. Bak ortalama olupta makyajla estetikle kendini güzel sananlari demiyorum. Hem başta direkt acilmazsin biraz konuşursun arkadaş olmadan alışınca açılırsin ilgisi varsa seninle konuşunca belli eder zaten

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bence o guzelligi kaybetmemek dert olabilir. Bakimiydi vs. Bir de kizlar kiskanabilir. Onun disinda artisi eksisinden daha cok bence.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Neden olmasın? onlar da insan ve derdi sadece beğenilmek değil, hayat çok daha fazla şeyden ibaret...

0
    0 Yorumla
  • RRomeooo
    RRomeooo Takip Et
    Guru Yaş: 40
    1 yıl

dertsiz insan var mı . disi seni ici onlari yakar :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Karsısına kalbinin ısınacağı biri çıkmayabilir, eğitim alanında basarısızlıklar yasayabilir, ailesi hasta olabilir onları kaybedebilir neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Güzelin derdi çok olur. Allah çirkin şansı versin diye bir laf vardır.

1
    0 Yorumla
  • Sedeff0304
    Sedeff0304 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Kadın çirkinse çirkindir güzelse de güzeldir bunun ayriminin bir önemi yok, olmamalı da. Çikolata mı bu da güzel - çirkin diye sınıflandırasın!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Her gün hangi erkeği hangisiyle aldatacaklarını düşünüyorlar bundan büyük dert mi olur?

0
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Olur onlar da insan:)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Rekabet kıskançlık var bütün kısılerde bana karşı hep cekememezlık !!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sanmıyorum fakir olsalar bile zengin koca bulup yaşıyorlar

0
    0 Yorumla
  • aleynacanerr
    aleynacanerr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    1 yıl

Saçmalama asıl güzel kızların derdi oluyor. Sen hiç duymadın mı Allah herkese çirkin şansı versin diye

0
    0 Yorumla
  • EtliButluBebek
    EtliButluBebek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Acımasızca eleştirilmek
    Kıskanılmak
    Tanışana kadar kibirli sanılmak
    Tacize, istismara uğramak
    Hemcinslerin senden nefret etmesi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yok kanna güzel olana hayat torpil geçmiyor. Benim yüzüm güzel de ne oluyor. Kaderin güzel olucak. Çirkin şansi harbi var

3
    1 Yorumla
    • yaralım43
      yaralım43
      1 yıl

helal güzel bacım aynen cirkin sansı olucak nadiren güzeller guluyor bu dunyada kaderden

Yorumla
  • saygıherseydir
    saygıherseydir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

burada güzel kız yokki bir tane var gerçek olan güzel kıvircik777 başka yok

1
    0 Yorumla
  • _MyTheHappy_
    _MyTheHappy_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    1 yıl

Asıl güzelin derdi çok olur. Kendimden biliyorum 😜

0
    1 Yorumla
    • MaskeliBalo2024
      MaskeliBalo2024
      1 yıl

Allah Allah

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Evet guzel olunca cok sevgili yapmistir gecmisi kirliridr kesin or* pudur diyenler cok oluyor ya da tavize tecavuze daha sık ugruyorlar

1
    16 Yorumla
    • hisarbeyli
      hisarbeyli
      1 yıl

Güzeller hiç boşda değil valla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bak sen de aynisini diyorsun ama guzel olmak ahlaksiz olmak anlaminda gelmiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anlamina*

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Duzgun ailede yetismis terbiye almis Allah korkusu olan tek derdi kendi kariyeri olan ve sadece buna odaklanıp erkeklerle kafa yormayan eline erkek eli degmemis guzel kızlar da mevcut evet sayilari o kadar az ki cigu insan varliklarini bile inkar ediyor farkindayim ama varlar bu bir gercekl

Yorumla
    • KennethDT
      KennethDT
      1 yıl

Valla ortalık o kadar kötü ki bu gidişle görücü usulüne olumlu bakmaya başlayacağım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bence de oyle yapin aileniz temiz guzel kizla namussuzu ayirt eder ama siz ayirt edemeyebilirsiniz

Yorumla
    • hisarbeyli
      hisarbeyli
      1 yıl

Sayısı azsa umrumda değil çoğu kaşar ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ona bakarsan çoğu erkek de p*zenk kadin katili psikopat simdi ben de azinlik istisnalar beni ilgilendirmez duzgun erkekler kalmamis desem bu davranış doğru olur mu sence?

Yorumla
    • hisarbeyli
      hisarbeyli
      1 yıl

Olmaz ama biz de artık düzgün bir kız görmek istiyoruz kaşarlardan bıktık

Yorumla
    • hisarbeyli
      hisarbeyli
      1 yıl

Az sayıda düzgün kızın olması yetersiz

Yorumla
    • hisarbeyli
      hisarbeyli
      1 yıl

Çok olsunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yapacak bir sey yok pisliğin arasindaki inciler gibiler onlari bulup gonlunu almak zor bir de onlara layik olmak da onemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ve bulundugun cevreyi değiştirmek de etkili olanilir ve unutma sen ne kadar duzgunsen karsina cikanlar da o kadar duzgun olacaktır cunku kisi kendi gibilerini hep bulur onlari begenir onlarla anlasir

Yorumla
    • hisarbeyli
      hisarbeyli
      1 yıl

Benim karşıma çıkanlar beni hep arkadaşı olarak gördü incel kaldım bildiğin yani sevgili yapmak isteyip de yapamayan yazık bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Dogru zaman demekki gelmemiş sabretmeye devam et kendini kapatma da ama sabret dogru zaman geldiginde dogru insan seni bulacaktır millet 40 yasinda bulup evleniyor illa erken olmasina gerek yok onemli olan digru insanın olmasi

Yorumla
    • hisarbeyli
      hisarbeyli
      1 yıl

40 da gelcekse hiç gelmesin ben şimdi istiyorum

Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı.

Asıl güzelin derdi çok olur hahssjss

2
    0 Yorumla
  • kalpexoldu
    kalpexoldu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Keşke olmasa ama var tabi

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Herkesin derdi var güzel çirkin iyi kötü hayat bunu gerektiriyor ( bence yüzü çirkin insan yok kişiliği çirkin insan var )

0
    1 Yorumla
    • asdfghjkl456
      asdfghjkl456
      1 yıl

Oda var oda var bence

Yorumla
  • Eylulemira
    Eylulemira Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bilmem güzel kızlara sormak lazım

0
    2 Yorumla
    • MrVirgo
      MrVirgo
      1 yıl

Sende güzelsin cevaplayabilirsşn

Yorumla
    • Eylulemira
      Eylulemira
      1 yıl

Derdim yok güzel olmadığım için

Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.

Vallahi oluyor nerden biliyosun diye sorma

1
    0 Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı.

Oluyo tecrübeyle sabit

1
    0 Yorumla
  • yaso_sD
    yaso_sD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

bu hayatta derdsiz kimse yoktur

1
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yeni törpüleyip uzattığın tırnağın kırılması🥺

1
    0 Yorumla
  • Sevdamdın_sen
    Sevdamdın_sen Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 88%
    1 yıl

Güzellikle alakası yok ki

1
    0 Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

dertleri koca bulamamak

1
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Dün bir adi 2 kızı öldürdü, dert ne kelime

1
    0 Yorumla
  • Pentesctasy
    Pentesctasy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Asıl dertler güzel kızlarda olur zaten

1
    0 Yorumla
  • hibetüş
    hibetüş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 97%
    1 yıl

Daha çok derdi oluyor

1
    0 Yorumla
  • tözel-seyyah
    tözel-seyyah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Sitedeki tüm kızlar kendisini güzel zannediyor 😃

1
    0 Yorumla
  • tormenta
    tormenta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Olmazmııııı 💵💶💵💶💵💶💵💶💳💳💳💳

1
    0 Yorumla
  • BADAKKK
    BADAKKK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Para ve seks disinda bir dertler yok.

0
    0 Yorumla
  • Nosti
    Nosti Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 83%
    1 yıl

dertsiz insan mi var djdhd

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Güzel kızların da derdi oluyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Güzel kızların da derdi olur mu? 4 cevap verildi
Güzel kızlar hep şımarık mı oluyorlar? 34 cevap verildi
Güzel kızlar hep mi şımarık oluyor? 20 cevap verildi
Güzel kızlardan hayır gelir mi? 4 cevap verildi
Güzel kızlar her zaman kiskanilir mi? 24 cevap verildi
Güzel kızların sorunu? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨