1 yılOluyordur. Erkeksin ve sürekli bütün kızlar sana bakıyor ve seninle çoğunun niyeti yatıp ortadan kaybolmak, ne hissedersin? Bu bir hoşuna gider iki hoşuna gider en sonunda kadınları erkekleri kullanmaya çalışan varlıklar olarak görmeye başlarsın. Baştaki haz giderek azalmaya başlar.
Kadın da çevresindeki çoğu adamın sadece yatmak için iyi niyette bulunduğunun farkında.
Onların ksarligi da o ilgi verenlere sınır cizmiyorlar, uzak durmuyorlar islerini yaptırıyorlar falan filan, çıkarı için duygularıyla oynuyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEvet, herkesin, dış görünüşünden bağımsız olarak kendine ait sorunları ve dertleri olabilir. Güzel olarak algılanan insanların da özgüven sorunları, ilişkilerde zorluklar, iş hayatında karşılaştıkları engeller ya da toplumun beklentileri nedeniyle yaşadıkları baskılar gibi çeşitli problemleri olabilir. Ayrıca, "güzel" olmak bazen başkalarının onları yüzeysel değerlendirmesine yol açabilir, bu da onların duygusal ya da entelektüel yönlerinin göz ardı edilmesine neden olabilir. Her insanın deneyimi farklıdır ve dış görünüş, bu deneyimlerin tümünü kapsamaz.
10 Yorumla
1 yılNe olacak ya Aman sende iki gül iki dans et erkek elinde. Dünya 30 kadar onlarda. Keyfine keder. 30 dan önce bir canım koca bul zengin gerisi gelir. Ama işte şunu unutuyorlar. is yerinde bir kardeşim var evli. İşte bana fırça atıyordu. Babası öldü. cenazesine gittim baş sağlığı diledim. İse geldi sabah yanina gittim. Benimde annem. babam öldü bilirim o duyguyu dedim. Sessizce sarildi agladi. Artik konusmuyor. Şimdi 100 kişi içinde fare gibi kaçıyor. Ahım kalsın.14 yaş küçük benden.
00 Yorumla
1 yılÖz kardeşten öte olan Şeymam da varsa hepsinde vardır ay parçası kardeşim son haberler malum herkesi etkiledi ve ileride eşim diyebileceğim kişi diye düşünürken Kadirli gibi sakin Bir yerde dahi bu çocuk abi ya katilim olursa aşık olduğum adam diyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızların da tabii ki dertleri oluyor 🌟! Dışarıdan her şey mükemmel gibi görünebilir, ancak güzellik beraberinde baskı ve beklentileri de getirebilir. Herkes kusursuz göründüğünde bile, kimse mükemmel değildir. Güzellik, kişinin dış görünüşünden daha fazlasıdır. İçsel huzur ve mutluluk gerçek güzelliği getirir. İnsanlar genellikle güzel olduklarını düşündükleri kişilere dair önyargılara sahip olabilirler ya da onları yanlış anlayabilirler. Bu yüzden güzellik, bazen özenle ve sabırla taşınması gereken bir yük haline de gelebilir. Sonuçta hepimiz insanız ve hepimizin dertleri, sorunları olabilir. Önemli olan bunlarla başa çıkmayı öğrenmek ve içsel mutluluğu bulmaktır ✨. Güzellik herkesin içinde saklı olan bir değerdir.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
1 yılGüzel olmayan kızlara göre daha az dertleri oluyor. Sadece aşk hayatında değil, hayatlarının hemen hemen her yerinde daha çok saygı görüyorlar. Daha çok seviliyorlar. İş yerindeki yöneticiler bile onlara daha nazik davranıyor. (7. işim var mı yanıldığımı iddia edecek olan) Arkadaş ortamında da daha çok değer görüyorlar genelde. Aşk hayatında zaten çok daha şanslı oluyorlar büyük ölçüde. Bunun dışında hayatın kadersel boyutuna dair olaylarında onlar da üzülebiliyor. Güzel bir kız da hastalığa yakalanabiliyor, güzel bir kız da ailesinden ya da dostlarından birinin ölümüyle karşı karşıya kalabiliyor. Güzel bir kız da aile konusunda şanssız bir ailede doğmuş olabiliyor. Güzel bir kız da çok kötü bir sevgili ya da arkadaşa denk gelebiliyor. Yani güzel kızların da derdi olabiliyor ama toplumsal konularda dertleri pek olmuyor. O yüzden extra kötü bir şey yaşamadıkça daha mutlular..
330 Yorumla- 1 yıl
Arkadas konusunda en buyuk problemi onlar yasiyor bence kizlar onlari cok disliyor bir kiz vardi sinifta kizin arkasindan demedikleri kalmiyordu ki kiz kendi halindeydi
- 1 yıl
Kizlar buyuk kismi kiskanc
- 1 yıl
@Mor_meneksemia çok kalabalık bir yerde çalışıyorum ve dışlama durumu çok var ama güzel olanlar hiç dışlanmıyor
- 1 yıl
@cimenlerinkokusu Erkekler dislamiyor olabilir ama kizlar dislar cok nettir kizlar guzel olani cekemez
- 1 yıl
@Mor_meneksemia megan fox değilsen kimse seni dışlamaz o kadarda değil
- 1 yıl
@beauliscaramel Cevremde cok denk geldim bir cok kere kizlar kizi cevresine koymamak icin erkek kankalarina kadar dolduruyordu kizlar sen ayni kisin herhalde farkli hesaptan yazinca daha mi etkin olunuyir
- 1 yıl
@Mor_meneksemia ne alaka be seni tanımıyorum bile, çevremdeki her kız hemen hemen güzel zaten ve anlayışlılar birbirine karşı, ben çirkin kız görmedim şahsen bi saç boyası az az makyaj bile aşırı değiştiriyor
- 1 yıl
Ben de güzel olduğum için dışlanırım sanırdım ama başarılı olduğum için dışlanıyormuşum belkide diğer kızların kıskandığı başka bişeyin vardır fizik güzelliğinde sayılır gerçi
- 1 yıl
@beauliscaramel uslubuna dikkat edersen sevinirim sadece kendi cereni yorumlama bakis acini gelistir
- 1 yıl
Asagidaki yorumlar benim dedigime cikiyor zaten daha fazla yorum yapmaya gerek yok
- 1 yıl
Belki de sen kendini beğendirme çabasına giriyorsun. Bence bunu kabullenmisin ve icsellestirmissin, mağdur hissetmeye çalışıyor gibisin
- 1 yıl
@justdoit34 yok yok arkadaş megan fox tüm kızlar olarak dışlıyoruz onu o hepimizden güzel😂😂
- 1 yıl
O bütün erkeklerle arkadaş ama biz sıradan kızlar olarak kız kıza takılıyoruz onu dışladık erkekler hep ona bkiyor just ilgiye ihtiyacı olduğunu asla kabul etmiyorlar ve dışlanmaya devam edicel😂
- 1 yıl
@beauliscaramel Sanırım başka sebeplerden kız arkadaşı yok. Ve kendince buna bağlamış. Ben güzelim, beni kıskanıyorlar ondan. Oysa ki dediğim gibi ben aşırı kalabalık bir iş yerinde çalışıyorum ve en çok da özellikle güzel kızların kız kankası dolu.
- 1 yıl
Aynen öyle katılıyorum, aynı fikirde olduğum kadınlar görmek harika duygu
- 1 yıl
@beauliscaramel benim için de öyle. Çok güzel bir şey hemcinsimle hemfikir olmak 💚
- 1 yıl
Kesinlikle öyle ❤️❤️❤️❤️❤️😭
- 1 yıl
@beauliscaramel ❤️❤️❤️
- 1 yıl
Kendim asiri guzel degilim ortalamayim tanidigim kiz mavi gozlu sarisin tam barbie gibi daha cok boyle guzellere denk geldim asagidaki yorumlari okuyun da biraz bakis aciniz genislesin siz girisken degilsiniz diye guzellige ya da cirkinlige bagliyorsunuz atalarin bir sozu var meyve veren agac taslanir diye
- 1 yıl
Ikinizde ayni kisisiniz belli ki ben yazdigim an diger kiz bir anda cikti tek kisi bile savunma yapamiyorsun da neyse anlayabilen anlar
- 1 yıl
@Mor_meneksemia ben hayatımda ilk kez görüyorum yorum yapan arkadaşı. Ön yargını her şekilde belli ediyorsun. Seninle görüşü uymayan herkesi linçleyeceksen bu toplumda çok zorlanırsın. Kaldı ki ben fazla bile sosyalim. Girişken olmadığımı iddia etmişsin. Aksine gereğinden fazla girişkenim ve bunu azaltmam gerekiyor. 1 tane doğru tahminin yok
- 1 yıl
Sen lincleme gormemissin. Guzel guzel anlatiyorum hala benim fikrimi curutmeye calisiyorsun. Ben tecrubemle yorum yapiyorum. Cevremde bebek gibi kizlar cok gordum. Cogu da zorbalandi arkasindan binbir dedikodu cikti. Sevgilisi olanlar kizi bile gorunce cocugun yuzune ters ters bana bak der gibi yuz asiyordu. Alttaki yorumlari oku gorursun. Benim tahminlerim pek şasmaz seni gormedigimize gore de bundan emin olamayacagiz. O senin bu benim gorusum. Iyi gunler.
- 1 yıl
@Mor_meneksemia tiktokta 10000 tane sari saçlı mavi gözlü bembeyaz bebek gibi kiz var. Hepsinin de arkadaşları kız 😂 kaldı ki o kız sen değilsin o kızı da tanımıyorsun o halde tanımadığın kişinin sadece mavi gözlü sarı saçlı olduğu için dışlandığını nerden çıkardın? Bide ayni kişisiniz yazmış bence senin kadınların aynı fikirde olup fikrine katılmamasına alerjin var.
- 1 yıl
@Mor_meneksemia linclemedir girişken olmamakla ve başka şeylerle suçlamak. Senin fikrini çürütmeye çalışmak mı oldu fikrimi söylemek. Hani gelip yorumuma atlayan sensin ya 🤣 Benden sana tavsiye senden farklı düşünceleri görünce ağlama. İyi günler
- 1 yıl
@beauliscaramel kovdum.. başkasının yorumunda ağlasın biraz da garibim 🤣
- 1 yıl
harika yaptın ya ahshdha 😄
- 1 yıl
Engelleyip arkadan atip tutmak tam senin gibi birinin davranisi, Girisken olmamak suc degil ki demek ki oylesin ki zoruna gitti, yarasi olan gocunur. senin tek kovdugun şey beynin merak etme tavsiyem geri cagir ihtiyacin var.🤣🤣🤣
- 1 yıl
@Angelthegirls diğer hesaptan yazman şaka mı kanka dhsjshs seni dışlamakta haklılarmış
- 1 yıl
Tuzagima dustun ben seni engelleyip yazdim engellenen kisi yorum giremez diger kisinin hesabindna gorup yazmissin tek kisisin iste yalniz kalmamak icin iki hesap acmissin resmen ki bwnim ongorulwrimi tutturyor 🤣
- 1 yıl
Goremez
1 yılAslında güzel olan daha şanssız oluyor. Karşına dengin düşmüyor çünkü özgüvende eksiklik yaşıyor insanlar. Bu kız bana bakmaz, bu kız çok güzel abi, acayip havalı baksana, ben bununla başa çıkamam vs vs
Kaldı ki takıntılı manyağı da çok oluyor. Daha nice nice sorunlarla uğraşıyorlar
22 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yıl- Dışarıda tecavuze uğrama
- sokakta cinsel tacize maruz kalma
- tehdit ve santaja maruz kalma
- bicaklanma, silahla vurulma
Daha bir çok madde yazılabilir ama gündem şu an bunlar maalesef 😞
33 Yorumla- 1 yıl
@SBEÇ914 her kız güzeldir 🌸
Gizli Üye(25-29)1 yılKaşı gözü büyüleyici bir kızım. Yüzümün diğer hatları da gayet iyi. Ama ne özgüvenim var, ne sosyal çevrem var, ne param var, ne kocam var, ne sağlığım var. Güzellik her şey değil. Allah bir şey verip bir sürü şey de alabiliyor
417 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNiye yanlış olsun?
Cevap sahibi1 yılŞansını deneyebilirsin. Ama tabi ilk önce bir nabız yoklaması yap. Bakış filan at. Rahatsız olup vücudunu ceviriyorsa unut ama onda da böyle heyecanlı bir hal olduysa ve sana bakıyorsa olabilir. Tabi ben reddedilmeye karşı hassas biri değilim. O yüzden reddederse de çok etkilenmem diyorsan açılıp deneyebilirsin. Bir de kızlar özel hayatlarını yakın arkadaşlarına anlatmayı sever. Aranızda geçenleri o yüzden başkalarına anlatabilir. Ondan da riskli
Cevap sahibi1 yılBen mesela kendimden örnek vereyim. İlk başta yakışıklı bulup hoşlandığım bir erkekten hareketleri yüzünden soguyabiliyorum. Çünkü cıvık ve ağırlığı olmayan tipleri sevmem mesela. Ama dış görünüşü o kadar da ilgimi çekmemiş bir erkeğe de bağlanmışlığım olmuştur. Cunku bana olan ilgisi hoşuma gitmiştir. Öyle de olabiliyor bazen
- 1 yıl
Kaşı gözü büyüleyici ne ya alçaktan uç biraz
Cevap sahibi1 yıl@_Error-404_ Genelde güzel olduğu söylerler. Sokakta bir erkeğin benden bir şey isterken bana güzel gözleriniz hatırına yardım edin dediğini hatırlıyorum
- 1 yıl
Olabilir tek senin başına gelmiyor bu tarz durumlar ama sen bir bud@la olduğun için normal
Cevap sahibi1 yıl@_Error-404_ Yav bir yürü git. Kendimi beğenirim evet ama bunu asla sosyal çevreme yansıtmam. Burada gizliyim diye söyledim
- 1 yıl
Ya kes be sakat
Cevap sahibi1 yıl@_Error-404_ Bence sen kes ve git. Bu benim yorumum ve yorumumun altında seni istemiyorum
- 1 yıl
Nekadar iticisin ya
Cevap sahibi1 yıl@_Error-404_ İticiysem ve seni ittiysem şimdi burdan gitmen gerekti. Halen kaldığına göre seni çekmişim
- 1 yıl
ben zaten yokum burada merak etme sadece sana kelimelerimle lütfediyorum biraz by
Gizli Üye(18-24)1 yılBu yüzden hemcinslerimin çoğu benden nefret ediyor ve ön yargılıydı tanıdıkça için dışın Gibi değil dediler dıştan erkekler daha çok bakımlı güzelim diye
41 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeklif veriyorlar kızlarda öyle kız sanıyor
1 yılGüzellik ve dert eşit ağırlıkla veriliyor. Bi ondan bi bundan diye.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabi ki. Ben mesela güzel masum ve iyi bir insanım ama 2 hafta önce anladım ki, var bildiğim ailem ve evim aslında yokmuş. Sıkıntılar güzel olup olmamaya bakmıyor
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKeşke üvey çıksalar 😃 tamamen şerefsiz çıktılar. Ben onlardan ciktim ama nedense istenmiyorum, eve bile alınmadım. Ben orada evim var sanıyordum, istediğim zaman oraya giderim sanıyordum, hatta oranın anahtarı bile bende vardı. Ama eve girdim diye olay çıktı ve beni Kapı dışarı yaptılar. Halbuki selam verip çıkacaktım, akrabalarım olduğu için. Ama onlar benim varlığımı bile istemiyorlarmis
- 1 yıl
Niye ki neden öyle davrandılar
Cevap sahibi1 yıl@hisarbeyli nedeni bilinmiyor. Ben kötü kalpli insanlar olduğunu düşündüm. Eskiden bu kadar kötü niyetli insanlar değillerdi. Ama şimdi durum bu.
1 yılGenellikle cinsiyet farketmeksizin görünüş olarak iyi insanlar genelde kendilerini yalnız hisseder, insanların görünüş için yaklaşıp yaklaşmadığından tam emin olamazlar
00 Yorumla
1 yılDert çirkinlik ya da güzellik seçmiyor. Dünyada yaşıyor olmamız yeterince bir sebep değer sahibi olmak için
11 Yorumla- 1 yıl
... dert*...
1 yılOlur tabi. Mesela telefonlarının şarjı bitiyor bazen. Çevrelerindeki tüm erkekler onlarla yatmak istiyor bu yüzden düzgün arkadaşları yok.
10 Yorumla
1 yılÇok derdimiz var valla atanamama şansızlık ohoo say say bitmez
23 Yorumla- 1 yıl
1 yılgüzel kızlar da o. suruyolar emin ol. ve tanıdığın zaman çok seviyesiz olduklarını da anlıyosun
00 YorumlaGüzel kızın yanında akıl olmalı, kültür olmalı, sanat üretebilmeli, sportif olmalı, en az bir fonksiyon olmalı.
00 Yorumla
1 yılOlmaz olur mu. Babam, para, okul, meslek hersey sıkıntı be abi. Güzellik hersey demek değil.
11 Yorumla- 1 yıl
He valla
Bilmem
Güzelim ama aşırı güzel de değil kendime göre iyiyim derdim var mı var jdjdj
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHem cinsler hep kıskanıyor kız arkadas edinemiyoruz. Ayrıca erkeklerle de arkadaş olmak istemeyince hoş geldin yalnızlık
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTercih etmiyorum pek
- Güzellik & Bakım konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılBu işin dış görünüşle ne alakası var herkesin derdi vardır neredeyse
00 Yorumla
1 yılOlmaz mı elbette oluyordur dert güzele cirkine bakmaz
00 YorumlaHayattaki şansı ordan kullanınca derdin biri bitse hemen güncelleme geliyor
00 Yorumla
1 yılHemcinslerinin haset bakışlarına maruz kalırlar
00 Yorumla
1 yılHerkesin büyük ya da küçük bir derdi var tabii ki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBence dertleri oluyordur sonuçda onlarda insan öyle düşünmemek gerek
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 761 cevap paylaştı. Sırf güzellikleri için değer goruyorlardır belki bu samimi gelmiyordur onlara..
00 YorumlaKiskanclik, dedikodu, iftira, zorballik, dislama, adi kotulume… cok seyler
00 Yorumla
1 yılBu kimseyi alâkadar etmez ama sadece çirkinlerin olmuyor dert denilen şey sdfsdfdf 😃
00 Yorumla
1 yılArkadaşlarımdan bildiğim kadarı ile baya baya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler hep güzel kızlardan adım bekliyor. Bilmek istediğin buysa.
14 Yorumla- 1 yıl
Kızlar da erkeklerden bekliyor dimi 😀
Cevap sahibi1 yılHaklı olarak 😂
- 1 yıl
Ama işte reddedilmekten korkuyorum bende
Cevap sahibi1 yılGüzel kızlar egolu olmuyor ortalama ya da güzel olmayanlarda o ego var. Bak ortalama olupta makyajla estetikle kendini güzel sananlari demiyorum. Hem başta direkt acilmazsin biraz konuşursun arkadaş olmadan alışınca açılırsin ilgisi varsa seninle konuşunca belli eder zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılBence o guzelligi kaybetmemek dert olabilir. Bakimiydi vs. Bir de kizlar kiskanabilir. Onun disinda artisi eksisinden daha cok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden olmasın? onlar da insan ve derdi sadece beğenilmek değil, hayat çok daha fazla şeyden ibaret...
00 Yorumladertsiz insan var mı . disi seni ici onlari yakar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarsısına kalbinin ısınacağı biri çıkmayabilir, eğitim alanında basarısızlıklar yasayabilir, ailesi hasta olabilir onları kaybedebilir neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzelin derdi çok olur. Allah çirkin şansı versin diye bir laf vardır.
10 Yorumla
1 yılKadın çirkinse çirkindir güzelse de güzeldir bunun ayriminin bir önemi yok, olmamalı da. Çikolata mı bu da güzel - çirkin diye sınıflandırasın!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHer gün hangi erkeği hangisiyle aldatacaklarını düşünüyorlar bundan büyük dert mi olur?
00 Yorumla
1 yılOlur onlar da insan:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRekabet kıskançlık var bütün kısılerde bana karşı hep cekememezlık !!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanmıyorum fakir olsalar bile zengin koca bulup yaşıyorlar
00 Yorumla
1 yılSaçmalama asıl güzel kızların derdi oluyor. Sen hiç duymadın mı Allah herkese çirkin şansı versin diye
00 Yorumla
1 yılAcımasızca eleştirilmek
Kıskanılmak
Tanışana kadar kibirli sanılmak
Tacize, istismara uğramak
Hemcinslerin senden nefret etmesi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYok kanna güzel olana hayat torpil geçmiyor. Benim yüzüm güzel de ne oluyor. Kaderin güzel olucak. Çirkin şansi harbi var
31 Yorumla
1 yılburada güzel kız yokki bir tane var gerçek olan güzel kıvircik777 başka yok
10 Yorumla
1 yılAsıl güzelin derdi çok olur. Kendimden biliyorum 😜
01 Yorumla- 1 yıl
Allah Allah
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet guzel olunca cok sevgili yapmistir gecmisi kirliridr kesin or* pudur diyenler cok oluyor ya da tavize tecavuze daha sık ugruyorlar
116 Yorumla- 1 yıl
Güzeller hiç boşda değil valla
Cevap sahibi1 yılBak sen de aynisini diyorsun ama guzel olmak ahlaksiz olmak anlaminda gelmiyor.
Cevap sahibi1 yılAnlamina*
Cevap sahibi1 yılDuzgun ailede yetismis terbiye almis Allah korkusu olan tek derdi kendi kariyeri olan ve sadece buna odaklanıp erkeklerle kafa yormayan eline erkek eli degmemis guzel kızlar da mevcut evet sayilari o kadar az ki cigu insan varliklarini bile inkar ediyor farkindayim ama varlar bu bir gercekl
Cevap sahibi1 yılBence de oyle yapin aileniz temiz guzel kizla namussuzu ayirt eder ama siz ayirt edemeyebilirsiniz
- 1 yıl
Sayısı azsa umrumda değil çoğu kaşar ama
Cevap sahibi1 yılOna bakarsan çoğu erkek de p*zenk kadin katili psikopat simdi ben de azinlik istisnalar beni ilgilendirmez duzgun erkekler kalmamis desem bu davranış doğru olur mu sence?
- 1 yıl
Olmaz ama biz de artık düzgün bir kız görmek istiyoruz kaşarlardan bıktık
- 1 yıl
Az sayıda düzgün kızın olması yetersiz
- 1 yıl
Çok olsunlar
Cevap sahibi1 yılYapacak bir sey yok pisliğin arasindaki inciler gibiler onlari bulup gonlunu almak zor bir de onlara layik olmak da onemli
Cevap sahibi1 yılVe bulundugun cevreyi değiştirmek de etkili olanilir ve unutma sen ne kadar duzgunsen karsina cikanlar da o kadar duzgun olacaktır cunku kisi kendi gibilerini hep bulur onlari begenir onlarla anlasir
- 1 yıl
Benim karşıma çıkanlar beni hep arkadaşı olarak gördü incel kaldım bildiğin yani sevgili yapmak isteyip de yapamayan yazık bana
Cevap sahibi1 yılDogru zaman demekki gelmemiş sabretmeye devam et kendini kapatma da ama sabret dogru zaman geldiginde dogru insan seni bulacaktır millet 40 yasinda bulup evleniyor illa erken olmasina gerek yok onemli olan digru insanın olmasi
- 1 yıl
40 da gelcekse hiç gelmesin ben şimdi istiyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı.
1 yılAsıl güzelin derdi çok olur hahssjss
20 Yorumla
1 yılKeşke olmasa ama var tabi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkesin derdi var güzel çirkin iyi kötü hayat bunu gerektiriyor ( bence yüzü çirkin insan yok kişiliği çirkin insan var )
01 Yorumla- 1 yıl
Oda var oda var bence
1 yılBilmem güzel kızlara sormak lazım
02 Yorumla- 1 yıl
Derdim yok güzel olmadığım için
- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılVallahi oluyor nerden biliyosun diye sorma
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı. Oluyo tecrübeyle sabit
10 Yorumlabu hayatta derdsiz kimse yoktur
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYeni törpüleyip uzattığın tırnağın kırılması🥺
10 Yorumla
1 yılGüzellikle alakası yok ki
10 Yorumla
1 yıldertleri koca bulamamak
10 YorumlaDün bir adi 2 kızı öldürdü, dert ne kelime
10 Yorumla
1 yılAsıl dertler güzel kızlarda olur zaten
10 YorumlaDaha çok derdi oluyor
10 Yorumla
1 yılSitedeki tüm kızlar kendisini güzel zannediyor 😃
10 YorumlaOlmazmııııı 💵💶💵💶💵💶💵💶💳💳💳💳
10 YorumlaPara ve seks disinda bir dertler yok.
00 Yorumladertsiz insan mi var djdhd
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne