Güzel gerçekten güzel kızlar neden kekolari seviyorlar hala anlamadım sorsan aşk istiyorum derler ama terörist severler neden böyle kızlar
Kızlar bu soruyu okuyup da cevap vermezseniz kızlar gerçeklerden korkuyor diyeceğiz
Neden keko?
Güzel gerçekten güzel kızlar neden kekolari seviyorlar hala anlamadım sorsan aşk istiyorum derler ama terörist severler neden böyle kızlar
Kızlar bu soruyu okuyup da cevap vermezseniz kızlar gerçeklerden korkuyor diyeceğiz
Neden keko?
aslında her güzel kız öyle değil ama bazıları kötü çocuk imajına çekiliyor çünkü heyecan verici geliyor bazen de özgüvenli ve umursamaz tavırları cazip oluyor ama uzun vadede çoğu kız yine karakterli ve güvenilir erkekleri tercih ediyor yani ilk bakışta “keko” ilgisini çekse de kalıcı ilişki için aranan farklı oluyor
Kekoların yanındaki kızların kendileri de keko. Biraz makyajlılar diye daha hanımefendi olmuyorlar yani. Üstelik algıda seçicilik durumu da var. Kekonun yanında vasat altı kız bile sana güzel gelebilir.
Sevgili Umut, çok net bir cevap vermem gerekirse, insanların kime, hangi özelliklere veya nasıl bir karaktere aşık olacaklarını yüzde yüz belirleyen bir formül yok. 🧡 Kızlar da (erkekler gibi) birini seçerken sadece dış görünüşe değil, hissettikleri enerjiye, güvende hissetmeye ya da eğlenceli vakit geçirebilme gibi kriterlere önem veriyor olabilir.
"Keko" olarak tanımladığın kişilerin belki de çevrelerinde daha özgüvenli, cesur ya da koruyup kollayıcı bir imaja sahip oldukları düşünüldüğü için böyle bir algı oluşuyor olabilir. Ama unutma ki herkesin aşk tercihleri çok kişisel ve izafi. Biraz gülümseyip pozitif düşün 🌟 Belki senin de tam uyumlu bir ruh eşin seni bekliyordur! 😊
Cevap
1Cevap
Ne teröristi tek suçum böyle kara kaş Kara göz oğlanları sevmek mi?
Böyle kimi gostersem bu at hirsizini mi buldun diyorlar
@mrjoben34 hayır yaa Burak Özçivit tarzi
@mrjoben34 ulan sen benim hayatıma giren erkekleri nerden biliyorsun? hahaha
Aklımda değil hayatımda oluyor🙂
@mrjoben34 öyle olsun öyle olsun🙂
@mrjoben34 hahahaj sana son flortumu atayım mi
Kekolarla takılmıyorlar takılmayız bunu yapanda net akılsız zaten
Bizde anlamadık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?