@merve223t direkt isim söylemeyeyim ama kendini Perihan savaşın gençliğine benzetiyordu diyeyim. Daha doğrusu nenesi benzetiyormuş. Eğer o iseniz zaten siz bana ulaşırsınız ahhaha
Sana oyleleri denk gelmiş genelleme yapmayalim lütfen üstelik sal. ak değilde sal. ağa da yatıyor olabilirler malum nerede yav he olacağını biliyorsan yeterince zekidirsin.)
Bro bu ulkede cogu kiz en az makyaj yapiyor eger hicbir islem yoksa (estetik) makyajida yoksa gercekten guzelse guzel derim ben diger turlu yapaylik olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alakası yok.
Allahtan öyleleri var. Yoksa erkekler olarak avucumuzu yalarız :) bir kız hem çok zeki hem çok güzelse neden bize baksın :))
😄😄😄
En azindan dürüstsün 🤣
@merve223t çok eski bir tanıdığıma benzettim. Benzettiğim kişi iseniz adınız Merve bile değil hanım efendi ne dürüstlüğü 🤣🤣
Evet adım Merve degil sizin sandığınız kişinin adı ne @yeterhayeterhayat
@merve223t direkt isim söylemeyeyim ama kendini Perihan savaşın gençliğine benzetiyordu diyeyim. Daha doğrusu nenesi benzetiyormuş. Eğer o iseniz zaten siz bana ulaşırsınız ahhaha
Yok emin olun değilim
@merve223t estağfurullah, dediğim gibi sadece benzettim. Zaten çok eski meseleler birebir o olsanız bile bir önemi yok. Dürüstlük bizim işimiz 😄😄
😊😊😊
Sana oyleleri denk gelmiş genelleme yapmayalim lütfen üstelik sal. ak değilde sal. ağa da yatıyor olabilirler malum nerede yav he olacağını biliyorsan yeterince zekidirsin.)
ne demek istedin çözemedim sende güzelsin heralde
Haha iymis ya
e tabii ben diyorsam öyledir
Allah bir yerden alıyor bir yere veriyor demekki
ee adalet işte
Evet öyle
Belki sana gelenler öyledir
bana gelen 3-5 tane değil yalnız
Vay bee kıvanç Tatlıtuğ mübarek
en azından netim bu sitede bile saçma pp ve saçma bi nickle değilim
Hıhı kurulan hayalleri gerçeklikle ayırt edememek gibi
hayal mi 😄kim bir şeyler elde etmek için çabalıyor bi bak bakalım
Paylaşım yaptığınız soru da neden kendinizi sordunuz
hangi soruda
Guzel olan kiz mi var cogu estetik makyajli
ooo neleri var bir bilsen
Bro bu ulkede cogu kiz en az makyaj yapiyor eger hicbir islem yoksa (estetik) makyajida yoksa gercekten guzelse guzel derim ben diger turlu yapaylik olur
doğru sende haklısın
Silik mi
güncelledim
Puhahaha 🤣 Allah. Bir yerden alıp bir yere. Veriyor knk
Vanli mısın yoksa Van kedisi misin
evet aynen öyle adaleti sağlıyor hezamanki gibi
van kedisi muhabbeti dönmezse sevinirim
Güzel kız mı var