Güzel olmadığım için, yav sayan yazan erkekler olunca direkt engelliyorum hiç ilişkim de olmadı.
Sanki beni kullanmak istiyor gibi geliyor ki bence öyle. Her erkek güzel ve temiz bir kızla evlenmek ister benim gibi güzel olmayan kızlar kirletilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Öyle mi cidden?
Tipsiz erkeklerin bile yanlarında güzel kızlar oluyor güzel kız fazla sanırım.
Sanki beni kullanmak istiyor gibi geliyor ki bence öyle. Her erkek güzel ve temiz bir kızla evlenmek ister benim gibi güzel olmayan kızlar kirletilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Öyle mi cidden?
Tipsiz erkeklerin bile yanlarında güzel kızlar oluyor güzel kız fazla sanırım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Deveye dıken insanı eden yaranıuor bn sevdim ama uzun bir birlkteliği anszın bitirdi şimdikiler ya tipe bkıyır ya. Maddıyata normalıde bize denk gelmiyor... Sevdikts noldu yıldız abla🎭
Güzellikle alakası yok bunun basit kızlar kullanılıyor
Guzellik kavramı görecelidir sana güzel gelmeyen ona güzel gelebilir böyle düşünme bence
Göreceli falan değil barbara palvine çirkin desin o zaman biri hiç göreceli değil bence genele vurursak güzel ve çirkinler belli
Barbara palvini beğenmeyenler de beğenenler kadar çok
Kafanda çok büyütmüşsün sen bacım akışına bırak korkma kimse seni kirletmeye çalışmaz bende çirkinim ama hiç bişe demiyorum
Kim ne derse dersin bı kız istemeden kimseye kullandırtmaz aklı başında olan kız için söylüyorum.
Yazan da yok bana nereden yazıyolar size
Instadan falan makine muh falan okuyan abazan tipler yazıyor zaten boşver bisi kaybetmiuosun
En fazla engeller geçersin demek ki beğeniyorlar oradan bak
Gerçekten seven de arada kaynıyor
Çirkin birini kimse sevmez hatta çirkin erkekler bile sevmez sadece yoklukta olan mühendislik okuyan abazanlar yazıyor amaçları da belli
yav kardeşim boş konuşma benim deli gibi aşık olduğum kızda zerre tip yoktu 3 4 tane kızı sırf onun için reddettim 3 senede ama gel gör kız beni istemedi bizden olmaz diye
Bence çirkin bi kızi kullanmak bile istemiyorlar.
Aynen. Güzeli de kullanan çok
Yoklukta kullanıyorlar mesela karantinaya döneminde bana yazanlar oldu yüz vermedim çünkü yokluktalar ve yazanlar genelde mühendislik okuyor amaç belli yani
Mühendisler abazadır
Bak sana NET bisey söylüyorum çirkin bi kızla zaman bile harcamazlar dokunmak istemezler sen bence bu konuda hassassin ve seni beğenip yazan herkese bu duvarı örmüşsün kardeşs yapma bak üzülüyorum 🌹
Yazanlar mühendislik okuyor hem de elektrik makine falan yani kızların en az olduğu bolimdekiler o yüzden güvenmiyorum
Aynen güvenme
@Mel_ed mühendis olunca noluyo knk
@esssacelly müh okuyan bir erkekle konuşunca anlarsın 😂
Belki bana göre guzelsin oyle deme hemen
Dayı sende git facede ara sanal sevişecek birino gözünü sevim bi bura var zehir etme burayı ya
@Heyyooocaann