+1 yılMerhabalar bir noter katibi olarak buna yorum yapmaliyim.. oncelikle klavye bizde cok onemli degil evet calisma olarak kurallar olarak memurlarla ayni yetkiye sahibiz ama calistigimiz yerde yeni gelen noter seni begenmez hadi sen yoluna derse tazminatini alip ayriliyosun dolayisiyla gelen noterin insiyatifine baglisin evet cok guzel bir meslek ama ilgilerle anlasmak zor ve konu olarak muthis bir genislik var dolayisiyla ogrenmenin hic bir zman bitmeyecegini bil yani hic bir zaman ben oldum tamamim diyemessin yeri gelir cezaevine imza almaya gidersin ve yeri gelir bir harf hatan yuzunden bile vatandas magdur olur ki buda is kaybidir noterin isine gelmez sayet okumayi seviyosan ve ogrenmeye cok aciksan katip olabilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yukselme sansina gelince is potansiyelin varsa yukselirsin ozellikle buyuk noterliklerde malesef bu boyle ve bastigin muhurden tut kullandigin murekkebe kadar hepsinin ayri ayri genelgesi var
+1 yılgüzel kardeşim hastane hastaların içi iyi bir ortam değil kendini kötü hissedersin en mantıklı olanı mikrobun hastalığın içinde olanı tercih etmemen katip ol en iyisi bence.
00 Yorumla
tabiki memur ol sorumu bu ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Katiplik derim ben. Hastane de o kadar sapkın doktorlar var ki. Yani yine de tercih sizindir ama şansınıza iyi bir doktor da gelebilir , sürekli emir verip aşağılayan dangalaklarda , ama katiplik öyle mi hiç? :)):
00 Yorumlakatıplık ıı dır derım sanaya da bı avukatın yanında calıs yasn gencse merkezlerde calısırsan gayet ıı para vrebılecek hukuk buroları bulabılırsın kendını de gelıstırırsın
00 Yorumla
+1 yılMadem çok iyi bir F klavye kullanıcısısın, o halde profesyonelce düşün ve hangisi daha yüksek kazanç vaat ediyorsa ona yönel :)
02 Yorumla
Soran+1 yılee yani noter katipliği daha avantajlı aslında
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı neyse o olsun derim ben.
boşver sekreterliği çok basın agrır noter katipliği iyidir
00 Yorumlasınva gir adliye personeli ol (Kalem memuru mübaşir katip).. sekreterlikle uğraşma...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ama bu sene olmadı noter katipliği nasıl sence yükselme şansıda var mış
+1 yılAdliye katiplik alımlarına başvurdun mu? bir avukatın yanında katiplikte yapabilirsin bu arada.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet başvurmuştum ama olmadı avukat da istemiyorum ya noterler nasıl sence
- +1 yıl
noter de iyidir adliyeler alım yapıyor daha sınavı yapılmadı nasıl olmadı yaa anlamadım galiba kpss puanın yetmedi başvurmak için..
Soran+1 yıl2 sene önce falan başvurmuştum ama ben 3 dakikada 140 kelime yazdım diğer şahıs benden az kelimeyle girdi nasıl oldu anlamadım sonradan duydumki teyzesi hakimmiş ankarada ...S birdahada denemedim
- +1 yıl
anladım hayırlısı... sen ne olmak istiyorsan onu olursun inşallah :) ben de adalet okuyorum bu yıl mezun olucam inşallah :)
+1 yılSekreter olmanı öneririm. İyi bir kurumda oldukça kabarık maaşlar alabilirsin referans edin derim ilk önce.
00 Yorumlabence doktor sekreterlıgı
00 Yorumlahangisi daha az yoğunsa onu tercih et
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat