Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence olabilir neden olmasin, Dunyada guzellik vucuttan ibaret degil. Vucut sadece mankenler icin gecerli derim ben. Eger manken burosunda calismayi dusunuyorsan tahta gibi zayifla. Kadin dedigin biraz dolgun olur ele avuca gelmeli. Zayif cita gibi olupta yuzune 10kilo makyajla bakilmiyacak biri olacama 10kilo fazlam olsun yuzum guzel hos olsun daha iyi. Zevk meselesi bu
41 Yorumla
Soran+1 yıl+1 haklısn :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur tabikide neden olamaz:)) bende 168 kilom 74 ama pesimde kosan cok, yuz guzellik herzaman 777777 adim önden vucut orantiliysa super..
711 Yorumla
Soran+1 yılEvet orantılı yzümüde cok begenrlerr ama bende ozguven yok :)
Soran+1 yıl@35izmir haklısın da bu devirde tek dert fizik olmus
Soran+1 yıl:)) bilemcem
Cevap sahibi+1 yılTsk ederim @obsessIon:) @soran ilk zamanlar benimde özguvenim yoktu, biraz gözlerimi actim ve etrafimda baktim, aslinda beni okadar cok beyenen erkekler varki farkinda bile degildi :) gözlerini ac ve gulumserek etrafinda bak görursun canim :)
- +1 yıl
fizikte önemli diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılOkadar da kilolu demiyoruz, sende iyce abartin, orantili dedim dikkat etiyse
- +1 yıl
O kadar kilolu demiyoruz ne demek her insan güzeldir ama güzelik beyinde baslar. Ya biryerini buldu kılını arayan adamlara hic laf bulamıyorum.
Arabalarla ilgilendiğim için şöyle bi örnek vermek istiyorum. Omuzlardan üstü Ferrari , Omuzlardan aşağısı Mercedes , Bel ve altı dorseli tır :D Şaka bir yana çok kilolu sevgilim oldu. Ama yüzlerine bakınca başka yerlerine bakma ihtiyacı hissetmiyordum. Kiloluların genelde çok sempatik yüzleri oluyor. Böyle tutup tutup tokatlayasım ısırasım boğasım geliyor :D
00 Yorumla
+1 yılKilolu deyince bende baya bi kilolu sanmıştım, 1.70 boya 77 kilo çokta sayılmaz ama bunun 7'si fazla tabiki. Ayrıca, kız dediğin bir deri, bir kemik olmamalı, birazcık balık etli ve soft curve diye tabir ettiğimiz yumşak eğrilerden oluşan vücut hatlarına sahip olmalı ve insan sarıldığı zaman hissetmeli. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet o 7 fazla:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılolabilir tabii ki. Dünya da sadece çıta gibi kızlar mı rağbet görüyor ?
33 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle
- +1 yıl
kilolu kızlarda var, sen kendini öyle soyutladıysan onu görmek istersin. Çevrende bir sürü toplu eş, sevgili görebilirsin. Kilolu diye hiçbir aşk meşk hayatı olmasın mı o insanların..
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBoyuna göre kilon çok da değil ama en en önemlisi senin nasıl hissettiğin. 60kg olsan da zayıf hissedebilirsin 50 kg olup şişman olduğunu düşünebilirsin.
Bence sen kendindeki güzellikleri bi keşfetmeye bak. Yada biriyle ilişki yaşa ki karşındaki sana anlatsın güzelliğini. Herkesin güzelliği ayrıdır. Sorun etme bence.20 Yorumla
+1 yılŞişman guzel bir kiz vardı işyerinde şişmanlığı yüzünden kimse bakmıyordu boyuda uzundu ama fiziği heseyi bozuyor değişik bir görünüşü vardı ben yüzü guzel olsada istemem.ama fiziği düzgün olup balık etli kızlarda var yuzude guzel oluyor böyle kizlarn :) ama nadir oluyor bunlarda kadın dediğin biraz çekecek seni arzulayacaksin ;)
00 Yorumlabalik etli bir bayan bulsam evlenmeyi bile dusunebilirim ki balik etlileri sevdigim kadar hic biseyi bukadar cok sevmem ne o oyle kadin dedigin etli butlu olacak arkadas balik etli bir kizla evlenmek isterdim sahsen cok sempatik oluyolar cok sirinler balik etlileri gordugumdeki onlara bakmadan yanimda el ele tutusurken dusunmekten kendimi alamiyorum :-):-):-):-) <3
10 YorumlaElbette var. Kendine güveniyorsan gerisi teferruat. Yine de incelmeye özen göster.
28 Yorumla
Soran+1 yılSaol kendime gğvenebilsem bir de
Soran+1 yılBakanlar dalga icin bakar bence :) vücdum güzel olsa gşyinirdm
Soran+1 yılyok almıyorum hatta veriyorum yavas yavas
Soran+1 yıl:) tesekkürler cevap ve yorumlar için +1
+1 yılsen çok kilolu değilsin ki tatlım. ama hiçbi şey yapmdan kilo verebilirsin. sabahları aç karnına büyük bardak ılık su içerek bel bölgendeki kiloları atabilrsin. böylece daha güzel olursun :) ama çok kilolu değilsin önce bi bunu kabul et.Güzelsen her şeye önce başlarsın :)
10 Yorumla
+1 yılOlabilir tabii ki, kilo vermek zor birşey değil güzellikten önce sağlığın için kilo vermelisin.
34 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, peki nasıl yapcam?
- +1 yıl
Spor ve diyet ile yavaştan havaların ısınmasını fırsat bilerek çok rahat zayıflayailirsin.
Soran+1 yılTesekkürler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılen iyi cevaba katılmıyorum. kilolu kız kafadan kaybetmiştir bana göre. evet olabilir diyenlerin çoğu arada kalmıştır çünkü olamaz tabiki şıkkı çok katı ve nettir. evet olabilir şıkkı ise herşeye açıktır. şıklara birde kesinlikle olur. gibi bir şık ekleseydin hiç bir oy gelmeyeceğini görürdün bence. yüz güzelliği hiç bir erkeğin işine yaramaz bana göre. kesinlikle vücut derim.
00 YorumlaFarketmişsindir kilolu kızlar genelde yakın dost olarak seçilir erkekler tarafından. Sen darklı bişey istiyosan kendine güvenip bi diyet programı hazırla... bu arada sakın fazla ciddiye alıp hemne kilo vermeye çalışma bi uzmana danış düzenli bi şekilde kilo ver...
00 Yorumla
+1 yılrus mu arkadas :) 150den uzunu pek bulunmmmuyo bızım buralarda :) nıye guzel olmasın yavrum sıbel canı sevmeyen bı tane erkek bulabılınmı hayır nıye hatun uzun artı balık etlı of of of yanıyo üffff :D
23 Yorumla
Soran+1 yılSibel can da güzelse.. :)
- +1 yıl
ayıp ettın cocukluk askım kendılerı :) hem sen nıye arıza verdın ebatlarına be yavrum ekonomık boy hatunla cıkmaktansa cogumuzun tercıhı sızlerden yana sıkıntılarını at kenara pesınden yavru enik gibi kosacaklar dert etme beaa :)
Soran+1 yıl;:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla kilo yok zayıflayabilir ilerde onu da düşünebilmek gerek bakınca:)
11 Yorumla
Soran+1 yılo da var :)
yazdığın şıklara dikkat et birisi kesin konuşuyor birisi olabilir diyor zayıf güzeldir diyen halt etmiş çok şişman olmadığı sürece kilolu iyidir özellikle kilolu kızlar beğenen bisürü insan tanıyorum bunlar kapatilz oyunları zayıflama zırvalıkları satmak için yapılıyor
00 Yorumlatakılmayın böyle seylere.kız dediğin dikkat cekmesini biliosa isterse dünya cirkini olsa sevgili buluo.sonra bizde sokakta onları sevgilileriyle elele görünce agzımız acık bunun bile sevgilisi var diyoruz.
00 Yorumla- Diğer konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılne bileyim nedense ben genelde kilolu kızlara hep özenmişimdir. Onlardaki özgüven ve kendi ile barışık olmaları çok güzel bence
ve hayat dolu oluyorlar,mutlu olmayı çok iyi beceriyorlar00 Yorumla Zayifladiginda guzel olabilir. 77 cok aga. 70 hadi neyse de. Boyle Turkiye ortalamasi ustu boyda olan kizlarin avantaji olmasina ragmen kilo olunca biraz dev kaliyorlar. Spor spor spor.
00 YorumlaHer zaman dediğim gibi; güzel, her haliyle güzeldir, makyajlı-makyazsız, zayıf-kilolu farketmez.
Ben güzele güzel demem, benim olmayınca, bu da ayrı bir konu tabii. :)00 Yorumlaeskiden 8 ay şişman gezdiğim oldu.şansı var evet ama güzel olamaz...şişmanken çok ttatlısın diyenlr zayıflayınca o göbek neydi ya yastık gibi de derler =)
00 Yorumlakeşke bende kilolu bi kız bulabilsem beni seven gönülden ama yalandan değil ömrüme katmak istiyorum birilerini ama sadece o kişi olucak başkası değil çok yanlızım galibaaaa :((((
10 Yorumla
+1 yılbence sen inanma kilolu severim diyenlere, onu diyenler ya senin gibi kiloludur ya da bu kişilerden faydalanmak isteyen kişilerdir, ve birde abazanlara kilolu kadın hoş gözükebilir, gerçekler acıdır.
10 YorumlaEvet olabilir tabiki kilolu olup da yüzü çok güzel olduğu için kilosu geri planda olup çok güzel ve sempatik duran bayanlar var.
10 Yorumla
+1 yılKilolu olup şırıl şırıl İsmail TÜRÜT gibi terliyorsan asla !
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabiki, bakımlı olduğunu düsün
- +1 yıl
İlla "ben güzelime" varacağız onu anladım :) güzel olduğunu düşünecek olsan sizce "şişman" vurgusunu yapmazsın ki :) merak etme herkes benim gibi öküz değildir seven/beğenen vardır olacaktır dert etme. :)
Soran+1 yılyok ya :D bende özgüven yok öyle kendimi övmem
- +1 yıl
+1 yılHayır ben çirkinim. Kg kaça satıyorsun gibi bir soru bu... Bende şunu sorayım zayıfların beyni kilolu birinden daha mı küçüktür?
00 Yorumla17 kilo vermen lazım galiba niye veririlirki.. ynede güzel insan güzeldir her insan güzeldir beehh kalbi güzel olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. oluyor yaa. nerde şişman (kilolu değil) görsem yüzleri bebek gibi ya çok beğeniyorum. kilolularında bel kalça oranı iyiyse çok iyi oluyor.
00 Yorumlayüzü güzelse, tarzı güzelse, her türlü seveni çok olur, isterse obez olsun. Adele var lan en iyi örnek :D
00 Yorumlagüzellik görecelidir.
bir söz vardır;
"sen O'nu hiç benim gözümden gördün mü"20 YorumlaBence kadın dediğin hafif balık etli olmalı. Zayıflardan hoşlanmam.
20 Yorumlasorduğun soruya bakılırsa sanki senin sadece yüzün bebek gibi değil gibime geldi
20 Yorumla60 lı kilolarda olursa yani en az 8 kilo verirse olur bence kilolu olmak kader değilki veryani 8 aydada olsa en az 8 kilo ver 70 lere çıkma asla
20 Yorumlayaa bırak sen onu bunu da seni her halinle sevebilecek birini bul kendini de nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol. Herşey senin elinde unutma
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkilolu biri güzel olabilir.sibel can örneğini verirsek olabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılbakınız; link yerim ben onu
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz şişman yağlı pislik biridir o baldırları portakal kabuğu görünümünde sürekli terleyen taytlı biridir kesin ıyy
22 Yorumla- +1 yıl
ne abartıcam işte öyle hepsi bide kendilerini güzel sanıp böyle bi tripler bi tavırlar sen kimsin yaa şişmanın tekisin yani şişman buruşuk bir yağ tulumusun yemiş yemiş çıkarmamışsın bide trip yapıyosun allahın şişmanı.
+1 yılevet tabiki olabilir neden olmasın bikere tombulların yüzleri çok ama çook sevimli oluyo ben seviyorumm :)
00 YorumlaBence hiç şansı yok çünkü balık etli dedikleri bayanlardan bile hoşlanmıyorum bana zayıf ama hatları belli çıtı pıtı bir hatun olcak ;)
10 YorumlaOlabilir tabi ya hatta kilolu kızların yüzü bence daha güzel oluyo bi çoğuna göre.
00 Yorumla
+1 yılgüzellik farklı bir şey şişmanlık ve zayıflıktan öte ama yüz ve fizik karşılaştırılıcaksa her zaman fizik öndedir.
00 Yorumlatasa edilecek bir durum değil.. insan kendi ile barışık olmalı
bakınız, Sarah Jezebel Deva.. metal camiası-müdavimleri olarak hastasıyız02 Yorumla
Soran+1 yılo kadını da beğeniyorsunuz artık
Benim boyum da 175+ kilom 70 falan ama şuana kadar sevgili olduğum erkekler pek takılmadı bu konuya. Sanmıyorum problem olacağını :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ne mutlu sana
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Olabilir tabi öylesine bizzat şahidim hatun resmen taş tek kusuru balık etli oluşuydu ama bence yakışıyordu
00 Yorumla- Diğer konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kilolu olan bayanların ciltleri daha parlak ve güzel oluyor sen nasılsın bilemem ama güzelleri var
00 Yorumla
+1 yılEvet, kilolu kız da güzel olabilir ama şöyle bir şey var, hiçbir kızın şişman hali, ideal kilolu halinden daha güzel olamaz.
10 YorumlaTabikide olabilir, Mesela benim sevgilim senden biraz daha kilolu, boy aynı. Seni sevecek isteyecek olan olduğun gibi istemeli :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) size mutluluklar
+1 yılYa güzelliği batsın bi insanın içi güzelse başka ne istenir eski sevgilim dışarıya göre hiç güzel değildi hatta bana kızlar ne bununla mı çıkıyosun diyolardı ama ben deli gibi aşıktım yani dış görünüş değerli değil :)
00 Yorumlaboyle şeylerle gelme :D Olmaması ıçın bir sebep varmı.
Kor alıcının bile kör satıcısı vardır hem :D00 YorumlaGüzel olabilir. Ama vücuduna ezziyet eden o yağlardan kurtulmalısın. Benim kilom normal olduğu halde şuan koşudan geliyorum.
00 YorumlaEn yakın arkadaşlarımdan biri kilolu ama hayatınızda o kadar güzel bir kız daha bulamazsınız mesela. Yani tabii ki olabilir. Kilo ne ki sonuçta?
03 Yorumla- +1 yıl
senin için söylemesi kolay tabi... uzun sportif özgüvenli bir insan olarak :P
- +1 yıl
yani diyorum ki: -olsun şekerim böyle de güzelsin diyerek kızın kendisini kandırmasına ve kilo almasına yol açan yanlış beslenmek, hareketsizlik, spor yapmamak gibi yanlışlarının örtmesine değil de... kilo vermesine sağlık ve görünüşünü düzeltmesine yardım etmek daha doğru bence...
- +1 yıl
:) kilo sende olmaması için uğraştığın ter döktüğün yağ birikimi :P
bazılarına kilo çok yakışır güzelleştirir, bazılarında da hoş durmaz duruma göre.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum
+1 yılGüzel olurlar fakat fazlaca havaya girmeniz bazen sinir ediyor
hakaret edesim geliyor
koca poponla neyin havasını basıyon diye :)00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın canım hem de çok güzel olabilir..
13 Yorumla
Soran+1 yılheee bende senii arıyordummm aylar önce senle konusuyorduk hesabım banlandıı :D ekliyorum seni.
- +1 yıl
Ha ha nasip =) yine aynı soru bak ya :D
Soran+1 yılnapalım takıntıı. :D
Hatun kişi etli butlu olacak. Ne o öyle nar çubuğu gibi hatun mu olurmuş.
20 Yorumlacok insan tanıyorum sevgilisi var ve kilolular gayette seviliyolar.. kilolu cok güzel kadınlar var
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabilir tabii ki. Hem de o kadar kilolu değilsin bence :)
00 Yorumla
+1 yılölçülere göre o kadar kilolu değil gibisin takıntı yapma.kilolu da olsan güzelsen güzelsindir
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. yüzde 20 bi şans olur o şansıda hayallerinizi süsleyen prensler değilde böyle biraz abaza kesim tarafından değerlendirenler olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur tabikii neden olmasın :) Bak mesela ben çok zayıf bir kızım benimde peşimden koşan var.
00 Yorumla
+1 yılMY MAD FAT DİARY diye bir dizi var izlesen güzel olur :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzellik-fizik sadece ilk görüş için önemli bence.
Kilolu bir kız zekasıyla, taş gibi kızları kıskandıracak erkekleri etkileyebilir. :)00 Yorumla
+1 yılVücut orantılıysa sıkıntı yok :)
14 Yorumla
Soran+1 yılşükür ,öyle :)
- +1 yıl
İyi ozaman kafana takacak bşy yok ama sağlık için bir 10 kilo versen Tadından yenmez :)
Soran+1 yılevet vermeye çalısıyorum umarım basarılı olurm :)
- +1 yıl
Umarım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeşimden koşuyolar kafasında değilsen neden beğenilmeyesin
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne