Kilosu olan bir kız nasıl güzel olabilir sizce? zayıflasın diyebilirsiniz ama zayıflama harici nasıl olunabilir?
Cevabın nedir?
+1 yılzaten güzelliğinden şüphem yok. kilosu olan bir bayanda güzeldir. güzellik hiç bir zaman değişmez. sadece yenilenmek ve kendini daha güzel hissetmeye ihtiyacın var.
azda olsa gün içinde makyaj yapmalısın.
esmer olduğunu düşünüyorum. bir siyah göz kalemi ve ya eyeliner çok şık durur. çekici yapar.
kıyafetlerinde her zaman sevdiğin severek giydiğin kıyafetlerin olsunki kendine her zaman güvenin olsun.
kilosu olan bir bayan daha güzel olmak için bana göre klasik giyinmeli. ama çok klasik olmamalı.
mesela keten pantolon , ya da diz hizasında keten etek. kısa topuklu ya da dolgu topuklu ayakkabı olabilir.
üst giyim olarak gömlek ya da tunik gömlek olabilir.
şık bir bluz her zaman şık gösterir.16 Yorumla
Soran+1 yılüşenmeden yazmışsın ya saol :)
- +1 yıl
teşekkür ederim. çok naziksin:)
- +1 yıl
rica ederim önemli değil. sizin kendinizi iyi hissetmenie ve bir an bile mutlu olmanızı sağladı isem memnun oldum.:))
Soran+1 yılben teşekkür ederim sende çok naziksin :)
- +1 yıl
çok teşekkür ederim sağolasın :)
Soran+1 yılönemli değil :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kilo vermek o kadar kolay ki aslında.. İstedikten sonra verir.. Versin.
Güzellik : Kendine dikkat etsin.. Giyim tarzı makyaj falan..110 Yorumla- +1 yıl
Yanlış beslenme, günde tek öğün yemem ve sakatlandığım için futbolu bırakmam sonucunda aşırı derecede kilo aldım..
Zayıflamaya karar verdim şu an 11 kilo vermiş bulunmaktayım.. Ve 3 4 ay içinde vucut yapmaya başlarım.. O kadar güveniyorum kendime..
Beslenme düzenini baştan aşağı değiştirip, günde 30 dakika 1 saat arası yürüyen herkes (Sağlık sorunu yoksa) kilo verir..
Bakın bu facebook'taki bir gruptan : https://www.youtube.com/watch?v=OAxJAPlN7tI
Bende bulunuyorum bu grupta.. - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=BXgx3iVbNz4
Bu da onlarca kişi..
Soran+1 yıl11 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz acaba
- +1 yıl
Karışık. Dikkat edilirse 2 ayda verilir.. Bünyeden bünyeye değişiyor.. Ama ben yapamam falan derseniz olmaz. İkinci videoyu izleyin..
Ha bu arada aklınıza gelecek her şeyi yedim.. Künefe baklava falan.. Ama bir lokma bir lokma yedim canım ne çektiyse.. Düzenli beslenme + spor = Kilo kaybı..
Bu kadar kolay olduğunu bilsem daha önce başlardım..
Soran+1 yılbende 10 kilo versem çok güzel olucak aslında ama zor benim için
Soran+1 yıl4-5 gün diyet yapsam sonunda bırakıyorum yine
+1 yılkendine has bir çekiciliği vardır onun Allahın verdiği doğal cekicilkten bahsediyorum bazı kadınlar kızlar kiloyken de hoş olabiliyor. Onun dısında ne demişler çirkin kadın yok bakımsız var bakım yapıcak kendine bakımdan kastım badana boya değil sade var yok bir makyaj fönlü ya da maşalı saçlar bakımlı eller tırnaklar şık bir giyim güzel bir koku duruşta önemli kendinden emin tavırlarve güler yüz ama tabiki kilo verirse çok daha iyi olur etrafımda biçok kilolu arkadasım var verdiler kiloları çok güzel kızlar oldular tanıyamadım resmen evrimdi
00 Yorumla
+1 yılGöbeğiniz varsa pilatesle karın kaslarınızı güçlendirin, kilo vermeden... İnce ve ölçülü görünürsünüz... Kimse gerçek kiloma inanmıyor:))
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçek kilon kaç :)
- +1 yıl
64:)) 59-60 derler...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
37Cevap
+1 yılUnutmayın hanımefendi kilolu olmak bir fiziksel kusur değil... Sadece sağlıklı değil... Etrafınıza saçtığınız MUTLULUK enerjisi kadar güzelsiniz, çekicisiniz... Dünyan'nın fiziksel anlamda en güzel kadını olabilirsiniz eğer mutsuzsanız, agresif bir ruh hâliniz varsa kimse yanınızda olmak istemez...
20 Yorumla
+1 yılDaha kilolu bir kizla gezerse. Beterin beteri var sonucta.
32 YorumlaKilo sadece sağlık için önemli. Kilolu demek çirkin demek diildir. Güzellik doğallıktır. Doğal ol yeter.
10 Yorumla
+1 yılKıvırcık kabarık saçlı balık etli bir arkadaşım vardı, ne zaman görsem aklım çıkardı :)
10 Yorumla
+1 yılYuzun guzelse bitmistir. Ve kilolu tanimin ne? Mesela ben de balik etliyim ama asiri asiri sisko da degilim
05 Yorumla
Soran+1 yılben de aşırı değilim de senin boy kilo kaç
- +1 yıl
172 ye 58. 100-62-96yim
Soran+1 yılboy ve kilon baya iyi senin
- +1 yıl
Ama daha fazla gosteriyorum. Arkadasim 60tan fazlayim sanmis mesela kucagina alinca sasirdi baya
Soran+1 yılbalık etliysen sorun yok ya :)
+1 yılNe çok dar ne de çok bol kıyafetler giy. Ortasını ayarlayabilirsin. Sürekli makyaj yapan biriysen, yüzünün ince görünmesini sağlayacak makyaj yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana yakısanı giy, hatlarını belli edicek kıyafetleri tercih etme. Salaş tulumlar ve elbiseler giyebilirsin mesela
10 Yorumlaguzellıgın kıloyla bı alaksı yok bence cok arkdasım var cok ama coookk guzeeller hatta zayıflardan guzelden daha guzeller..)
02 Yorumla
Soran+1 yılkilolular mı yani :)
Arkadaşım var boyu 1.55 kilosuda 55 ama gördüğüm en şeker en çekici kız diyebilirim güzel olan güzeldir ya :D
00 YorumlaBakımlı olabilirsin kendine bakarak kilolu kızlardan hoşlanan erkeklerde var ya hem :D
10 YorumlaKilolu kizlarda guzel olabilir bence... Hem kilolular zayiflayinca hastaya benziolar
10 Yorumlakilolu kızların bı ozellıgını sevıyorum. güldükleri zaman cok tatlı oluyorlar :D fızık deme lutfen.
10 Yorumlakilolu olanların yüzü güzel olur genelde ama yine de hiç bir şekilde çekici değiller
10 YorumlaGenelde kilolu bayanların Yüzü hep cok güzel ve tatlidir
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama sadece yüz yetmiyor malesef :)
Soran+1 yılaynen öyle ama kilo vermek de irade ve sabır işi :)
Diğer konusunda 370 cevap paylaştı. güzelliği tartısılmaz ama bir kısım insanın kilolulara karsı antipatisi var yanı her haliyle ilgi çeker ama zayıf olursa daha cok kişinin ilgisini ceker
00 Yorumlayüz güzellikleri vardır genelde. zayıflara göre yüzleri güzeldir.
ama adamı hayata küstürürler o ayrı dava. yani zayıf bir kızın karşısında pek şansı yoktur00 Yorumla
+1 yılkilolu kız yüzü güzel olur ama vucudu iticidir ancak balık etli bazı bayanlar güzel ve çekici geliyor bazen :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkilolu derken ne kadar kilolu mesela :)
- +1 yıl
lop etler sarkıyosa bacandan kolundan kiloludur :D
Diğer konusunda 344 cevap paylaştı. bence kiloya fazla takılmamak lazım güzellikte okadar önemli olmamalı isterse dünyanın en güzel kızı olsun isterse 90 60 90 olsun karaktersizse hiçbierşeye yaramaz
00 YorumlaKilolu kızlar yüzden daha güzel oluyor genelde :)
13 Yorumla
Soran+1 yılevet ama insanların çoğu yüze bakmadığı için sorun olabiliyor :)
Soran+1 yılaynen :)
+1 yılcilt, saç, giyim, hal ve tavır, konuşmalar, aksesuarlar, v. s. v. s.
00 YorumlaOlamaz dünyanın en güzel kızı bile olsa kilo aldığında eski değerini kaybeder
00 YorumlaŞişmanlarda var güzel olan, ama bu doğuştan oluyor be güzelim
01 Yorumla
Soran+1 yılyüzümü zaten beğeniyolar ama sorun kilo işte
Kilo vermeden güzel olamaz. insanların güzellik kriterlerini değiştirmek yerine kendin değişmelisin
08 Yorumla
Soran+1 yılkilo vermek irade ve sabır ister onlar da malesef bende yok işte
Soran+1 yılzayıf olmayan güzel olamaz diyosun yani
- +1 yıl
Tabi ki olamaz zayıf olmasan da balık etli ol bari burada teselli bulman normal çünkü seni teselli edenleri eic secersin artı 1 verirsin bir şekilde avunursun. bu durum erkeklerin yüzde doksanının seni itici bulacağı gerçeğini değiştirmiyor. eger ki beğenilmek istiyorsan kilo verceksin
Soran+1 yılne alaka neden kendimi avutayım hem neden yalan söylesinki insanlar? nasıl beğeniyolarsa yorum yapıyolar işte ne var bunda illa zayıflarmı beğenilmek zorunda sadece
Soran+1 yılonu mu hesapladın
+1 yılkilolusun ve yemeği çok seviyorsun. ve kilo vermeden yemeği bırakmadan güzel olmaya çalışıyorsun. emek vermeden ekmek olmaz :)))
014 Yorumla
Soran+1 yılhaha nasıl bildin bak :D
- +1 yıl
:)))) sorunun gidişatından belli. boy kilo kaç?
Soran+1 yıl175 78
- +1 yıl
balık etlisin. çok takma derim ben ))
- +1 yıl
bu arada var mı sevgilin? ve yaş kaç?
Soran+1 yılsevgilim yok şu anlık ve yaş 22
- +1 yıl
ne zaman ayrıldın ne kadar oldu ayrılalı?
Soran+1 yıl2 3 ay
- +1 yıl
daha fazla özel sormak isterdim.
Soran+1 yılmesela?
- +1 yıl
özelden yazamıyorum işte.
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
gizli kullanıcıya özelden yazılabiliyormu bilmiyorum.
Soran+1 yılhı evet pardon :D
Zayiflayarak ya da onu o haliyle sevecek birini bularak
00 Yorumlakilosunla barışık yaşayarak güzel olabilir. pozitif olmalı ilk önce
00 Yorumla- Diğer konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılGuzel olamaya değil kaliteli olmaya bak.. Kaliteli ve pahali çoğu şey orijinal ve güzeldir
00 Yorumla zavallısınız böle soruları sordugunuz için utanmalısınız
04 Yorumla
Soran+1 yılnedenmiş?
Soran+1 yılne alaka ya tipine önem veren biri sevmeye önem veremezmi
kilolu kızların genelde yüzü güzel olur vucut yaglıdır ııııhhhh
00 Yorumla
+1 yılKilo vererek en azından buna çaba harcayarak
10 YorumlaKalbi güzel olabilir?
20 YorumlaÇÜK AKLIYLA fark etmez :D işte o zaman güzel gelio demek ki :D
00 Yorumlakilo değil ki sorun yüz güzelliği varsa tamm
12 Yorumla
Soran+1 yılçoğu kişi öyle düşünmüyor ama
Yanii kendini guzel hissetsin alsan huzel :D
10 Yorumla
+1 yılkişiligi güzel olsun gerisi önemli degil
00 Yorumla
+1 yılgüzel değil tatlıdır kilolu kzlar :))
10 YorumlaDiğer konusunda 627 cevap paylaştı. uygun kıyafetleri bulmak makyaj vs :)
00 Yorumlaherkesin bir beğeneni çıkar elbette.
00 YorumlaDiğer konusunda 392 cevap paylaştı. Kilolarını vererek tabikide...
03 Yorumla
Soran+1 yılvermeden? :D
Soran+1 yıltamam :(
tatlı olabilir
10 YorumlaMakyaj kazanına düşmesi lazım :)
00 Yorumlakendisi olsun kendine baksın yeter
00 Yorumla
+1 yılDolgun Kızlarda Güzeldir...
00 Yorumlaen fazla sempatik olur :D
00 YorumlaBakımlı olman şart
10 YorumlaDiğer konusunda 476 cevap paylaştı. BAKIM
00 YorumlaBenim gibiiiiii
02 Yorumla
Soran+1 yılsen kilolu musun şimdi
+1 yılNasil kilolu?
08 Yorumla
Soran+1 yılçok değil ama
- +1 yıl
Çok değilse olur
Soran+1 yılnasıl işte :)
- +1 yıl
Ne biliyim bana kivircik sacli guzel gelio saclarini degistir gözün guzelse. on plana cikarcak birşeyler sür :)
Soran+1 yılsaçlar kıvırcık gözümünde güzel olduğunu söylerler bu yönden avantajım var yani :D
- +1 yıl
İdealimsin iste :)) var var
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
foto at merak ettım :)
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boşver uğraşma:D
00 YorumlaSpor yaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzaten güzeldir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzayıflasın
00 Yorumla