bir kadın güzel olmasını vucut ölcüleri veya sexepalitesi belirlermiş gibi görünsede bence güzellik kalpte başlar yüzde yansır gözlerinde temsil edilir bu temsili sexepalitesinede yansıtırsa zaten tam ideal kadın olmuştur ve ondan 10 kilo fazlasıvardıye kimse vazgecemez vede altatamaz.
her vucudu orantılı kadında güzel olmadığı gibi sexi de değildir güzeller gördük 90 60 90 makyaj silince üstündekileri çıkarınca fısss tııııssss adamı pişmaneden moduna soanları unutmayalımmmm
sılaganımız herkadın güzeldir ama sexi değildir ama sexi bikadın güzel kadını elindeki adamı herzaman alır.. ben hariçççç (beni kandırabilmesi içn önce benim onu sevmem lazım sevemessemdükkan kapalı)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıltatlı bir ses, görünür fizikten öte görülecekleri anlatır.
32 Yorumla- +1 yıl
yuhhh
ben bu cevabı var ya şimdiiiii
kopyalar kopyalar yapıştırırım sağa sola
çok ekmeğini yerim ben bunun hemide böyle kocaman dombik vakfı kebir ekmekleri varya
ahanda onlardan - +1 yıl
kopya etme kendin ol.
devlet gbı kadn dedgmz tıpleme oluyor sanırım :) yüzü güzel olup şişman olan kadınları dusunelm zayıflayınca o yüzlerindeki güzellik gidiyor gibi o kilonun verdiği germe durumu belki de yüz hatlarını daha güzel gösteriyor yanaklar doluyor ortaya daha sağlıklı ak pak bir cilt çıkıyor. pratk guzellklerıde var tbı ne yesek dıye sordgmzda onu yemm bnu yemem demıyolr en azneden :)
00 Yorumla
Türkish hatun. İdeal aslında. Ama günümüzde çirozluk moda demişler, herkez ayak uydurmaya çalışıyor. Sağlık problemleri doğurmadığı müddetçe, kilolu insan mutludur. Mutlu insanın yaşı ve kilosu önemli değildir. Kendini sevdiği için, herkezle anlaşır ve sevilen biri olur.
Yanlışmıyım arkadaşlar ?60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Soru yanlış olmuş bütün kadınlar güzeldir sadece bakımlı bakımsız diye ayırabiliriz. Bana göre zayıf kadınlar pek çekici gelmiyor malesef nedense balıketli kadınlar daha güzel ve alımlı duruyor.Evet, ben bunu kabul ediyorum.Kilolu kadınların yüzlerinin güzel olması durumu var. Kilolu kadınların diğer kadınlara oranla daha şirin bulunması durumu var. Bu kadınların daha neşeli olması durumu var.Evet fark etmeden belki kilo alıyorlar ufak ufak ama, gün içerisinde sürekli keyifli, şirin ve de sempatik oluyorlar
20 Yorumla"Güzel" mi? Olur ama olsa olsa şişman güzeli olur. Cinsel olarak istek uyandırmaz. O da güzel ama işte... neyse. dedirtir.
Eskiden şişman olan sonra incecik incelen bayanlar tanıyorum. Offf offff. Offfff diyorum.
Erkeklere offfffff dedirtecek bir güzellik, şişmanken "güzel ama işte..." oluyorsa oradan hesaplamanı yap işte.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de senin gibiyim. uzun boylu ve kilolu. geçen yıl liseyi bitirdim ve liseden sonra yediklerime dikkat etmeye başladım. sana önerim çok az ama sık sık ye inan bana böylece miden küçülür ve daha az yemeye başlarsın iştahın kapanır. eğer inanırsan başarabiirsin unutma inanmanın yarısı başarmaktır. peki benim şimdiki durumum ne mi, herkes zayıfladığımı söylüyor ben farketmesem de :D neyse işte zaten ben hiçbir şekilde moralimi bozmuyorum önemli olan sağlık ve mutluluk her şeye rağmen mutluyum :)
20 Yorumlatabiki. Lise yıllarından hatırlarım 1. sınıfta elif diye bir arkadaşımız vardı bayaa bir kiloluydu ama yüzü çok güzeldi babyface 4 yıl içinde zayıfladı iyice herkes peşinden koşmaya başladı; 1. sınıfta kimsenin yüzüne bile bakmadığı balina elif heyt bee:):) nerden nereye
31 Yorumla- +1 yıl
ahagha:D
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüzellik kiloyla orantılı değil.fizik ayrı bişey.zayıf olup güzel olmayan bir sürü kız var.
32 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Kesinlikle olabilir.Güzellik göreceli bir kavramdır.Kimileri çok zayıf bayanlardan hoşlanırken kimileride hafif kilolulardan hoşlanabilir.Kimine kilo yakışırken kimine yakışmaz ya da aynı şekilde zayıflık kimine yakışırken kimine yakışmaz.O yüzden kızların kilo kompleksi erkekler tarafından hep abartılı bir şey olarak görülür.
00 YorumlaBu soru yaşa göre değişken bir soru bence. Çünkü tecrübesi olanlar mutlaka hayır diyecektir. Tecrübesi olmayanlarda neden olmasın olur gibi yorumlayacaktır. Çünkü yaşamamışlardır bazı şeyleri dolayısıyla herkesten farklı cevaplar gelmesi çok normaldir. Ancak 35 yaş üstü erkeklerin olumsuz oy vereceğine eminim benim gibi:)))
00 Yorumlatabiki olabilir bazılarına zayıflık yakısmıyor yüzü çok çökük duruyor güzel olursun gerçekten yüzün begenilir ama fiziginde sorun yasarsın istedigin kıyafeti giyemezsin özgürce yemek yiyemezsin saglık sorunları yaşarsn belki
mesela bende kilo alamam şuanki kilom iyi ama stres yapınca birşeye üzülünce hemen zayıflıyorum o da kötü :D00 YorumlaOlur tv lerde örnekleri çok... hata bazıları daha sexi bile bulabilir.
213 Yorumla
Soran+1 yıltvde örnek?
Soran+1 yılo kadın çekiciysee. biz bas tacıyız :D
Soran+1 yıl:))))) ahah saol
Soran+1 yılnasıl verdiii anlat çabuk
Soran+1 yıl20 versem yeter zaten
Soran+1 yıl26 çıkıyo
Soran+1 yıl26 vücut ktle indeksi
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kilolu değilse belki güzel olabilir. Ama bu ölçüler fazla. seninse balık etli kategorisine girmiyorsun. sınırdasın yani. ben 53 kg yim civarındayım boyum 166 göğüs 85 bel 65 kalçam 94 bu ölçülerle ben kendimi balık et sınırında hissediyorum. Önemli bir hastalığın yoksa neden zayıflamaya çalışmıyorsun hem sağlıklı hem güzel. :))
00 Yorumlaböle de güzel ama daha öz güvenli ol dio en az 5 kilo vermelisin dans et ve akşam yemeği yeme müziği aç oyna HEM sıkıntın gider hem spor her gün 1 saat yap ekmeği kes saat 6 dan sonra yeme 1 ayda daha güzel olun hem belin basenine göre ince bu güzel böle yap kardeşim yine de çok güzelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiloludan kiloluya fark var elbet. 7 kilo fazlası olanla, 40 kilo fazlası olan farklı olur...
Çirkin denilmez, çirkinlik-güzellik ayrı bir olay.
Şişman bayanlar bana hiç çekici gelmiyor. Yani neden bilmiyorum ama onlara ilişki kurma gözüyle bakamıyorum.
Yüzü, huyu, davranışları herşeyi güzel olabilir ama şişman bir bayanla arkadaştan öteye gitmek isteyeceğimi pek sanmıyorum.
(Ben şişman bir bayan olsam, ilk yapacağım şey zayıflamak olurdu.)10 Yorumla- Diğer konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılmalesef hos gelmıyor kilolu kızların tek avantajı yüzleri cok guzel olması :)
111 Yorumla
Soran+1 yılonunda önüne fizik geçiyor :/
- +1 yıl
verırsın merak etme ben kilo almaya calısıyorum ınan :) bırazcık bana ver
Soran+1 yılsüper olur :) senin boyun kilon kaç ki
- +1 yıl
boy 178 kiloyu sen tahmın et :D bakalım resımlere bakarak
Soran+1 yıl65 falansın ama azsın bayağı bencede
- +1 yıl
61 aksjdklajdakl D: azcık vir bana spora basladım yavas yavas alıom
Soran+1 yılooo çok çok azsın :D bende bir 60a düssem. spora basladım
- +1 yıl
evet yaa umarım :)
Soran+1 yıl:( ama zayıf olmak yine kilolu olmaktan iyidir 40 kilo olsaydım keske :D
- +1 yıl
yok 50 ideal senın ıcın :) okadarda olma
Soran+1 yılaynen
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Balık etisin, obez değil.
Ne o öyle 0 bedenler, kuru kemik tahta gibi kızlar...Iııyyykk.. :)
1 Gram et bin ayıp örter demiş atalarımız..
Kendinle barışık ol yeter...20 YorumlaGuzel olur diye olmasın
Carpım bacaklı kadın cok daha iyi
oy vermem anketi sevmiyorum:)113 Yorumla
Soran+1 yılcarpık olsaydım da zayıf olsaydım D:
Soran+1 yılevet ediyo rejim yapıyorum sporda yapıyorum bakalım..
Soran+1 yılmalesef çok sorun ediyorum :( saol umarım
Soran+1 yılöyle takma demeyle olsa keske
Soran+1 yılnasıl verdin kaç kilosun ki suan
Soran+1 yıloo süpermis ya, bende bir 20 versem yetcek
Soran+1 yılinsallah
+1 yılgerçekten güzelliği kiloya vücut ölçülerine göre belirleyen insanlardan tiksiniyorum.. elbette olabilir her kadın güzeldir ister anoreksia ister obez olsun eğer kendini güzel hissediyorsan güzelsin kimsenin onayına gerek yok
30 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. kötü değil ki ölçülerin bana yakınmış gayette bakılıyor seviliyor hatta uğruna ölünür , yeterki karakterin de senin gibi güzel olsun :)
20 YorumlaEn büyük örneği Adele sonra Şule Zeybek...Yüzlerinin sevimliliği kilolarını kapatıyor bir de ne giyeceklerine nasıl makyaj yapacaklarına dikkat ediyorlar..
00 Yorumla
+1 yılÖlçülerine göre verince pek hayal edemiyorum ama bir kadın kilolu da güzel olabilir.Bu fiziğe bağlıdır. Mesela bir kadın 10 kilodur ama boyu uzundur ve gayet güzel görünür ama bir kadına bakarsın 50 kilo onda son derece tuhaf olur. Bu değişebilir.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın nice güzel kaıdnlar tanıdım.Tabıkı güzellik dış görünüş ilede olmaz ama kilosuna göre giyinmeyi süslenmeyi bilenler bence güzel gözükürler.( cinsel anlamda pek tatmin etmeyebilirler ama)
02 Yorumla- +1 yıl
Valla hiç bilmiyorum.Belki erkeğin eroksiyonunu engeller bir görünüme sahip olursa sonuça ulaşmadan iki tarafta sahaya havlu atabilir.Görnüm çok önemli kimi zaman ben görüntü ile ses ile eroksiyon oluyorum.
Saçmalama elbette olabilir. Bildiğim çok güzel kilolu kızlar var. Artı birçok Türk Kızı böyle zaten. 14 Yaşında Selülütü olan kızlar var. Tam bir Pislikler iğrenç herifler. :).
00 Yorumlaoyunu verdim
ama boya göre bence çokta değil
sadece balık etki zaten kadın az etli olsa daha iyi durur00 Yorumlakilolu fakat cok güzel yüzleri olan bayanlari gördüm,
ve kesinlikle kilolu bir bayan güzel olabilir =)00 Yorumlaevet olabilir, çalıştığım yerde var mesela baya kilolu bir kız ama çok güzel, her gördüğümde içim akıyor kıza :)
00 Yorumla
+1 yılsen kilolu değilsinki.
balık etlisin.
ölçülerinde süper.
türkiye dışında yaşamıyorsan hiç sorun yaşamazsın.04 Yorumla
Soran+1 yılAsıl türkiyede sorun
- +1 yıl
oda nereden çıktı.
Soran+1 yılDışarda gerkesn yanında dal gibi sevgili
- +1 yıl
dal gibi sevgiliyi ne yapacaksın.
kadın dediğin ele avuca sığmalı.
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabilir ve olur... Sevdikten sonra gerisi tefarruattır... Ama kilo verirsen az daha hem göreceli olarak hemde zihinen hem uyum bakımından daha uygun olur sevdiğin ince kilosuz ise... :)
00 Yorumla
+1 yılkilolu kadın ancak yüz olarak güzel olabilir.
115 göğüs
102 ekran kalça
kütük bacaklar güzellik abidesi olamaz ya
kadında göğüs enfazla 85
kalça yuvarlak hafif dışarıda
bacaklar ve bel ince
vajinası dar olacak yahu11 Yorumla- +1 yıl
don juan konuştu susun!
Burada gizlice soru sorup kendini evet diyenlerle kendini avutacağına git biraz kilo ver mutlu ol.
30 Yorumlaelbette olabilir. aşırı kilolu da değilsin, belini inceltsen yeter bence ölçülerin fena değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben senin yerinde olsam diyetisyene giderim diyetisyen sana liste veircek onu uygulucan açta kalmıyosun 65e iniverirsin..bence zayıflamayı dene ileride sorun yaşarsın.iyiliğin için diyorum..
10 YorumlaDiğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. herkes güzel olmak zorunda değil ki. önemli olan insanlık. iyi kalplilik.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilolu kadınlardan özür dileyerek, bana göre asla güzel ve çekici olamazlar diyorum. Ayrıca bir çok erkek de kilolu kadınları kullanıyor maalesef... Anketin sonuçları sizi aldatmasın.
00 Yorumlaolamax bence kılolu kadın çok ıtıcı şeyim bile kalkmaz kılolu kadınlara karşı
00 Yorumla
+1 yılsoruya bakmadan oy kullandım. boy ve kilo oranına bakınca güzel olması mümkün.
00 YorumlaValla ne yalan söyliyeyim, en hoşuma giden kadın tipidir.
00 Yorumla
+1 yılkilolu kadın yüzden güzel olur fakat bide duruş önemli mesela ben ineklerin yüzlerini de çok seviyorum aama sen anladın onu :-))
11 Yorumla
Soran+1 yılAahah oda dogru :)
+1 yılkilo vermelisin ilk saglıgın için bir ikincisi cok fazla kilo gercekten dezavantaj
00 YorumlaVücut olarak hayır ama yüz olarak en güzel kesinlikle kilolu kadınlar.
Yüzleri gergin ve parlak olduğundan feci güzel görünüyorlar.00 Yorumla
+1 yılher körün bir alıcısı vardır atrz meselesi bide kişi zayıf olunca hatunda kendisi gibi olsun istiyor yani en azından benim için geçerli olan bu :D
00 Yorumla
+1 yılherşey vucutta bıtmıyo. kımse bı kızın g.tüne bakıp aşk olmaz. yuz guzellıgı cok onemlı. sevımlı ve guzel olmalı bı kızın yuzu. vucut sonra gelır.
10 YorumlaBence olamaz yani her zaman 2. sınıf kadın olucaktır.Geneli ter kokar oturduğunda göbeği kat kat olur.2 adım yürüdüğünde soluk soluğa kalır.Spor yapmaz.Beslenmesi kötüdür.
00 Yorumla
+1 yılİnsan şıklara "olabilir" diye bir şey atar ya,şimdi ne desek elimizde patlama ihtimali var ^^
00 Yorumlakötü bir orantın yok biraz fazlan var ama abartılacak birşey olduğunu zannetmiyorum
00 YorumlaHemde nasıl. Taş gibi olanlar var yüz heryeri kapatıyo
11 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. ben kiloluların yüzlerini çok beğeniyorum genelde ama sadece yüzlerini :s
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılObez değilse,vücududa şekilsiz,biçimsiz değilse biraz balık etli olması en azından tahta gibi olmasından bin kat daha iyidir.Elbette güzel olabilir...
00 Yorumla
+1 yılbalık etlisin. vücudun orantılıysa ve giydiklerini yakıştırıyorsan güzel olabilirsin neden olmasın ki
00 Yorumlanedan böyle boy kilo takintiniz var anlamıyorum insan oldugu gibi güzeldir her güzelde bir kusur vardır
10 Yorumlaeğer güzel bir gamzende varsa hatunun tillahısın,beğenmeyen küçük oğluna alsın :),beğen ben alayım
00 YorumlaBakımlı her kadın güzeldir :)
Bizde brad pitt değiliz sonuçta. :))00 Yorumla
+1 yılaslında çirkin kadın yoktur bülent ersoy vardır =D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüzleri kilodan gerildiği için yüzleri güzel oluyor. Şeker tatlı diyebilirsiniz ama fizik olarak fit olmayınca ister istemez içi almıyor insanın
00 Yorumla
+1 yılbence ideal türk kadını ölçülerindesin. abartı bir kilo olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumlakilolu bayanlar zayyıflayınca içinde prenses çıkıyomuş :)
00 Yorumla94 tamam ideal 74 eh iste de 104 denir anacım senin totos biraz büyük .d
03 Yorumla- +1 yıl
Sana ne elalemin totosundan !
- +1 yıl
iyi de 104 deyince 104 cm genişliğinde falan zannediyorsunuz herhalde biri daha yazmış büyük diye ama balık etli dediğiniz kızların kalçaları bundan daha geniş. boyuyla kilosuyla orantılı olması önemli olan bence beline göre küçük bile bel kalın 74 cm. aradaki oran 0.7 olmalı.
+1 yılGüzel olabilir ama zayıf halinden daha güzel olamaz.
00 Yorumlagüzel olabilir yüz olrak..ama bu şansı var anlmamına gelemez :(
10 Yorumlaher kadın güzel dir ve can dır :) ben balık etli severim
00 Yorumla
+1 yılsesin rengi güzel oldukça çok fark etmez. Ama çok kalın veya ince olmasın. Kalın ses kızlarda çok problem yaratmaz bence
00 YorumlaVerdigin olculere göre kalça biraz erise fiziksel anlamda güzel olur ama asıl önemli olan yüz güzelliği tabii ki
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat