Kuzenim, büyük bir hata?

Kuzenim (amcamın şerefsiz oğlu)
ben küçükken bana dokunurdu sürekli, ben o zamanlar 8, 9 yaşındaydım, o ise 20 yaşındaydı, ben bilmezdim anlamazdım, çocuktum işte sürekli bana cinsellikle alakalı konular anlatırdı, göğüslerime dokunurdu, şu an onu görünce midem bulanıyor, ellerim titremeye başlıyor, bir kez gerçekten kusmuștum onu görünce.

Ne kadar da küçük olsam da bunu engelleyebilirdim, Sürekli benim yüzünden olduğunu düşünüyorum, bu benim hatam engelleyebilirdim ¡

beni sürekli taciz etti istemesem de, evimize sürekli gelip bana dokunmaya çalışırdı, babam o zamanlar yurt dışındaydi galiba bundan faydalandi bilmiyorum, şu an bunu yazarken bile ellerim titriyor

Size sorum şu, şu an 18 yaşındayım bir sevgilim var, 8 aylık, beni öpmeye kalktığında birden irkiliyorum, aramıza baya mesafe koyuyorum çok yakınlaşmamak için, o bana dokunduğunda yani elimi falan tuttuğunda o aklıma geliyor korkuyorum, titremeye başlıyorum, bunu sevgilime söylemem gerekiyor mu, zaten birşeyler anladı ama senin birşeyin mi var dediğinde sürekli konuyu değiştirip duruyorum,
beni terk etmez ama soğuk davranabilir, sizin sevgiliniz size böyle birşey söylerse nasıl karsilarsiniz? (bu sorum erkeklere)
Kuzenim, büyük bir hata?