Kuzenime asik oldum galiba :(?

Kuzenimle ablamin arasi cok iyi bu yuzden kuzenim gecen yaz 2 haftaligina bize geldi. Benimde kuzenimle arkadas olarak aram hep iyi olmustur bu yuzden herkes uyuduktan sonra biz sohbet filan ederdik. 1 gun, tamam git hadi uyucam artik dedi bende oylesine opmezsen gitmem dedim, o da tshirtumden cekti ve 4kere ufak opucukler kondurdu dudagima. Ben o gece uyuyamadim, acikcasi opmesini de beklemiyordum. Diger gece de ayni seyi denedim ama olmaz iyi alistin sen dedi guldu, bende sonra seni seviyorum farkinda degilmisin deyiverdim bir anda. O da sacmalama biz kuzeniz ayrica senden buyugum dedi, benden 2 yas buyuk. Sonra ben odama dondum. O da mesaj atti, "bu dediklerini ben hic duymadim tamam mi :) " diye. Cevap vermedim. Sonraki gun hep beraber film izliyorduk biz en arka koltuktaydik ve bir anda yanimda uzandi, kafasini da bacagima yasladi ve elimi tuttu. Ben cok sasirmistim ve biraz da utandim cunku ablam filan ondelerdi ama ayni odadaydik gorelibilirlerdi. Filmi oylece izledik film bittikten sonra odama cagirdim geldi ve ben kapiyi kapatip opmeye basladim, o biraz cekindi ama karsilik verdi 1 2 dakika opustukten sonra iktirdi beni utandi ve bisey demeden gitti odasina. Sonraki gunlerde biz hep beraber yuruyusler yapiyoduk o bana kuzeniz olmaz diyordu ama evde surekli gizli gizli opusuyorduk. Artik Izmire donmesi gerekiyordu, dondukten sonra bana surekli mesaj atiyodu ama ben pek umursamadim galiba zamanla o da zamanla daha az mesaj atar oldu, ama o hep aklimdaydi onu hep dusunuyodum. sonra bir gun uzun zamandir tanidigim cocuk bugun cikma teklifi etti dedi bende keyfin bilir dedim gecistirdim. 5ay kadar sonra haberlerini aldim ki nisanlanmislar ve yazin da evleniceklermis, bunu duydugumdan beri inanilmaz uzgunum kuzenim hic aklimdan cikmiyo, ruyamda hep onu goruyorum, ne yapmaliyim bilmiyorum asik oldum galiba biri bana lutfen akil fikir versin. Yasadiklarimdan utanc filan da duymuyorum sadece ozluyorum onu.
Kuzenime asik oldum galiba :(?