Kuzenim ile cok buyuk hata yaptim ne yapcam simdi?

2-3 gundur ksde geziyorum kuzenimde bunu gordu benden 2 ay kucuk oda ben gibi icine kapanik kiz (!) ya da ben oyle zannetmisim aa sendemi filan dedi bende giriyorum dedi aa ne guzel dedim dedi sen neden giriyorsun dedi bende icine cok kapangm o yzuden ddm oda bende dedi hic kiz arkdsm olmadi dedim haytmda birkere bile opusmedim dedim oda ben cok merak ediyorum verdigi hissi dedim bende cok mrk ediyorum dedi aradan 1 2 dakka gecti dudagimda bir opucuk hissettim hemen ben ilk once anlamadm sonra ona baktiktan sonra bende dayanamadm snrm 7 8dakka opustuk sonra hicbirsey konusmadk o mutfaga gitti ben soktaydim nasl oldu neden oldu gibisinde onceden burda kuzeni ile sevisen opusen kisileri goruyordum yalan soyluyorlar zannediyordum ama oluyormus birden simdi ben hicbir sey olmamis gibisinden devammi etsem cunku bbiz sevgili olsak mesala ilerde teyzemin yuzune annemin babamin yuzune nasl bakcam bu kiz tam kafa dengim nu metalden den tut sevdigimiz filmlere kafa dengiyiz onun ateist olmasinda benimde cok paym yani birbirimize tavsiye veririz birbirimiz dikkate alrz napcm birsey olmamis gibi devam etsem onun duygulari incinirmi
Güncellemeler
+1 yıl
Simdi etraflica konustuk yaklasik 7 8 aydir benden hoslandigini fakat sevgilim oldugunu zannettigi icin acilmadigini soyledi ustelik birlikte olmamizda hic bir sakinca olmadigini biz birbirimizi seversek herseyin ustesinden gelebilecegimizi soyledi cok kararsizim acaba bizim birlikteligomiz ne gibi sikintilar doguru
Güncellemeler
+1 yıl
Yaklasik 3 saat konustuk pisman olup olmadigini sordum eger anlik bir sey ise kimseye soylemicegimi soyledim eger duygularin net ise dedim bende sana birseyler hissediyorum sende ben gibi gelecek elestirilerden korkuyorsan dedim gerekirse karsima alirim dedim dusunmesini istedim onunda sevgili olmayi istedigini soyledi deneyez baktik gidiyr devam ettrcm yorumlar icin tskr edrm