Sizce erkeklerin hayatı mı daha zordur, yoksa kadınların hayatı mı? Erkek olmak mı zordur Türkiye'de kadın olmak mı?
Cevabın nedir?
Erkek olmakta zor kadın olmakta.Erkek el kadarken sünnet oluyo.Askere gidiyo.iyi bir işe girmeliki evlenince ailesini geçindirebilmek için.Bizim ülkede de iyi bir maaşa sahip olmak çok çok zor.
Kadın ise belki el bebek gül bebek yaşıyo gibi görünse de kadının hayatındaki zorluklarda ergenlikte başlar.Ağrılı dönemleri olur sık sık,çocuk doğururkenki acılar da ayrı,temizlikti,yemekti,erkeğine kadınlık yapmaktı derken...Her iki tarafında işi zor.Birbirinden ayıramıyorum.Allah kolaylık versin bizlere...123 Yorumla- +1 yıl
temizlik yemek falan mı... kendi paranızı kazanın bence hanımlar. OKuyun. Erkekler de yapıyor bunları artık. Erkeğine kadınlık yapmak ise, kadınlar seksten iki daha fazla zevk alıyor. Aslında beğenmediğiniz arzu duymadığınız erkekler ile istihdam için evleniyorsunuz seksi bile yük olarak görüp ölüyorsunuz.
- +1 yıl
Allah Hepimize kolaylık versin kardeşim... Amin🙏🙏
İkisi de birbirinden zor bence. Kadın ve erkek, bence iki ayrı dünyadan farksız. Yani, bazen bir kadın için duyguların ifade edilmesi o kadar önemliyken, bir erkek için bu içten içe zayıflık göstergesi olabiliyor mesela .(bazıları diyorum) Zor diyorum, zor...
10 Yorumla
tabiki erkek olmak daha zor
ne istediğini bilmeyen kendi hemcinsinin bile kuyusunu kazmaya çalışan bir kişiye tahammül etmek zorunda erkekleri bu hayatın en değerli varlığı ilan etmek gerek11 Yorumla- +1 yıl
Her kadın zaten hemcinsinin kuyusunu kazıp ne istediğini bilmiyor ayn.
Bir karar vermek için ikisini de yaşamak gerekiyor. Ama böyle bir şey olamaz. İkisinin de zorlukları var
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
6Cevap
ikisi olmakta zor ikisininde ayrı ayrı zorlukları var.ama kadın güçsüz geliyo bana her zaman erkek daha güçlü.ya aslında maddi durumu iyi olan iyi yaşayan kadının hayatıda erkegin hayatıda kolay.hiç yemek yapmayan kadınlar hiç çocugunun ödevine yardım etmeyen kadınlar var bakıcılar yapıyo bu kadının hayatının neresi zor .aynı şey erkekler içinde geçerli paran varsa kolay yoksa zor
30 Yorumla
+1 yılKadın olmak daha zor. Neden mi erkeklerin de çalışması var bakması gereken ev var ama herşeyin başı doğumdur. Hamile annelerin çektiği o acıyı kimse çekemez. Kadının kendini koruması lazım kadının namusu var, kadının regl olması var hemde her ay en az 4 gün regl sancısını hiç demiyorum ama erkeklik de toz pembe değil fakat karşılaştırmak gerekirse her yönden kadınlık daha zor.
00 Yorumla
+1 yılIki cinsin de kendine gore zorluklari guzellikleri var, ayiramam bu konuda.Ama fiziksel olarak bir erkek daha gucludur o acidan daha sansliymis gibime geliyor bazen.
00 YorumlaBiz bu dünyanın hammalıyız...bu yüzden kadın olmak tabikide..
44 Yorumla- +1 yıl
aslında çoğunlukla bu devirde kız çocukları seviliyor hep üstte tutuluyor özellikle bazı kız babaları bazen resmen tapıyor kızına siz iki timsah gözyaşı döktünüz diye o babalarınız dünyayı alt üst ediyor yalanmı! ama erkekler böyle değil sencede içine atanmı daha çok çeker yoksa hep ağlayarak dışına çıkaranmı!
- +1 yıl
@reddit O cahil devirde kaldı artık kadınlarda çalışıyor sizin gibi naptığı belirsiz varlıkların işi kadar basit bir şey yok vay sünnetmiş vay çalışmaymış. Knk iyi misin?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 971 cevap paylaştı. Düşündümde, kısaylanma yapamam herhalde. İkisininde zorlukları var :S
30 Yorumlabana gore erkek olmak cok zor gıbı gelıyor...ama yanlız yasayan kadınların hayatıda aynı sekılde zor... kısacası turkıyede yasamak zor...
33 YorumlaErkek olmak daha zor...Tabiki birşey olsa sen erkeksin yaparsın edersin
Kız olsan sen kızsın otur erkekler var onlar yapar...
Misaldi bunlar20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadın olmak şu ülkede çok zira kadınlarımız alt tabakada tutuluyor
01 Yorumla- +1 yıl
aslında çoğunlukla bu devirde kız çocukları seviliyor hep üstte tutuluyor özellikle bazı kız babaları bazen resmen tapıyor kızına siz iki timsah gözyaşı döktünüz diye o babalarınız dünyayı alt üst ediyor yalanmı! ama erkekler böyle değil sencede içine atanmı daha çok çeker yoksa hep ağlayarak dışına çıkaranmı!
Türkiyede erkek olmak daha kolay kadın olmak binbir çile.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılErkek olmak daha kolay. Ayakta işeyebiliyoruz. Ergonomik.
11 Yorumlaiki tarafada çok agır yükler sorumluluklar veriliyor..
10 Yorumla
+1 yılinsan olmak zor zanaat..henüz çırak bile değilim..:)
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılŞanslı olsam kız doğardım :)
15 Yorumla- +1 yıl
Onun nesi kötü. Korkmaya gerek yok. Doğurmak yerine gerdek kötü demen ilginç olmuş :)
- +1 yıl
Senin becerine bağlı olarak acı hissetmemeleri mümkündür.
Sen bilirsin aslında bunları..
kadın olmak daha zor.
12 Yorumlaşeyimiz kanamıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem