Arkadaşlar Neden Hristiyan Olmuyorsunuz?

Güzel kardeşlerim merhabalar İsa Mesihin doğruluğunu neden kabul etmiyorsunuz Tanrı size umarım en yakın zamanda yardımcı olur. Sadece soru soruyorum kendi dinimce sizin yanmanızı istemiyorum çünkü Türk kardeşleriminde yanmasını istemem doğru yola ermesini isterim. Ne için Hristiyan olmuyorsunuz? değiştiğini savunuyorsunuz fakat değişmediğine dair birçok kanıt var papirüsler var ortada araştırın isterseniz. İsa Mesih bize benden sonra birçok kişi gelecektir yalancı gelecektir onlara kanmayın diyor ve gerçektende İsa Mesihin ölümünden sonra birçok din çıkıyor. İsa Mesih karşısındaki ona kötülük yapsa bile hoşgörüyle yaklaşan birisiydi umarım onun yoluna girersiniz sizde. Bizde arap dayatmacılığı yoktur ayrıca. Tanrıyı istediğiniz her dilde anabilirsiniz Çünkü bilirizki Kudretli Tanrı herkesindir ve tektir. 3 Tane tanrıya inanıyorsunuz diyenlerde tamamen islama göre büyütülmüş ve bilgisizlikten böyle öğretilmiş kişilerdir araştırsalar öyle olmadıklarını görürler :) Bizde arapçılık yoktur cennet dili arapça gibi saçma sapan şeyler yoktur. Din inançtır milli değerleri yücelten bir emperyalizm aracı değil. Neden doğru yolu bulmuyorsunuz? Hepinizin cennete gitmesini gerçekten isterim kandaşlarım o yüzden sordum size En kısa sürede umarım Doğru Yola Ulaşırsınız Tanrı Sizi Korusun. Amen.. Merak ettiğiniz herşeye buradan bakabilir ve sorabilirsiniz.. https://www.hristiyanforum.com/
Arkadaşlar Neden Hristiyan Olmuyorsunuz?