Güzel kardeşlerim merhabalar İsa Mesihin doğruluğunu neden kabul etmiyorsunuz Tanrı size umarım en yakın zamanda yardımcı olur. Sadece soru soruyorum kendi dinimce sizin yanmanızı istemiyorum çünkü Türk kardeşleriminde yanmasını istemem doğru yola ermesini isterim. Ne için Hristiyan olmuyorsunuz? değiştiğini savunuyorsunuz fakat değişmediğine dair birçok kanıt var papirüsler var ortada araştırın isterseniz. İsa Mesih bize benden sonra birçok kişi gelecektir yalancı gelecektir onlara kanmayın diyor ve gerçektende İsa Mesihin ölümünden sonra birçok din çıkıyor. İsa Mesih karşısındaki ona kötülük yapsa bile hoşgörüyle yaklaşan birisiydi umarım onun yoluna girersiniz sizde. Bizde arap dayatmacılığı yoktur ayrıca. Tanrıyı istediğiniz her dilde anabilirsiniz Çünkü bilirizki Kudretli Tanrı herkesindir ve tektir. 3 Tane tanrıya inanıyorsunuz diyenlerde tamamen islama göre büyütülmüş ve bilgisizlikten böyle öğretilmiş kişilerdir araştırsalar öyle olmadıklarını görürler :) Bizde arapçılık yoktur cennet dili arapça gibi saçma sapan şeyler yoktur. Din inançtır milli değerleri yücelten bir emperyalizm aracı değil. Neden doğru yolu bulmuyorsunuz? Hepinizin cennete gitmesini gerçekten isterim kandaşlarım o yüzden sordum size En kısa sürede umarım Doğru Yola Ulaşırsınız Tanrı Sizi Korusun. Amen.. Merak ettiğiniz herşeye buradan bakabilir ve sorabilirsiniz.. https://www.hristiyanforum.com/
Cevabın nedir?
+1 yılİyi dinle... Son din islamdır ve bunu hristiyanlık dini doğrular. Nasıl dinle! Tahrif olmayacak ve bir topluma değil tüm insanlığa gelen dindir İslam. Gelelim tahrif olan incillere...
Hristiyanlıkta zamanla yüzlerce ve hatta binlerce incil ortaya çıkmıştır. Buna dur demek isteyen Hristiyan din adamları İznik konsili ile toplanmışlardır. Kura ile son 4 incili seçeceklerdir. Barnabas incilide bunların içerisindedir ve ismi Ahmet olan son peygamberi haber vermektedir. Kura çekilir ve 1. sırada Barnabas incili çıkmaktadır. Barnabas son peygamberin ismini verdiği ve hristiyanların kafasında soru işareti bırakacağı için tekrar tekrar kura çekerler hepsinde 1. sırada Barnabas çıkar en son barnabas incilini yok ederler geriye kalan 4 incil Matta, Markos, Yuhanna ve Luka incilleri kalmıştır senin linkte verdiğin siteden kurtulman lazım kardeşim çünkü İslam Kucaklayıcı dindir ve Haçlılardan müslüman olanların hikayelerini müslüman sitelerindende okuyup akıl süzgecinden geçirmeni isteriz çünkü biz Müslümanlar dünyadaki kardeşlerimizin müslümanlıkla şereflenmesini isteriz. Her hangi sorunuzda bana ulaşın zevkle cevaplarım hemde en ağır sorularınızı...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1 islam dininde tanrı diye birşey yoktur ve tanrıya inananlar zaten yanacaktır. asıl bu soruyu kendinize sormanız lazım neden müslüman olmuyoruz die sen hiç müslümanken hristiyan olanı gördün mü? ama ben hristiyanken müslüman olan çok gördüm Allah birdir ve ondan başka İlah yoktur bu din için ne savaşlar ne kanlar döküldü biliyormusun? Yarabbim ezan seslerini susturmasın. Bu sitede bir müslüman sitesi ve burada hristiyanların yeri yok diyebilirim ama demiyorum çünkü Allah affedicidir şimdi sen git müslüman ol tekbir getir ve namazına başla.
11 Yorumla
Soran+1 yılTanrı sana akıl versin başka diyebileceğim birşey yok :)
+1 yılİncilin iki kitabını okudum , açıkçası anlatım tarzı daha öğütleyici geldi ama sevmediğim kısımları da var tabi de kuranla uygulama açısından pek farkı yok gibi geldi bana , gidip kimlikten sildir vs vs uğraşamam insanların soru sormalarıyla
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten. Hristiyanlarca islam sonradan önceki kitaplara ve dinlerden alıntı yaparak oluşturulmuş bir din herkesi içine kapsayarak ben en sonuyum diyerek kendine çekiyor herkesi.
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞeytan gibi konuşuyorsunnn ey hristiyan 😂 ölüm geldiği vakit şeytanda bunları söyleyecek umarım tanrın sana doğru yolu gösterir
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüşlere tamamen kapalsınınz. umarum doğru yolu bulursun Tanrı senin önünü açık etsin kardeşim :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
+1 yılHristiyanlığın ilk zamanlarında Hz. İsa AS sahabileriyle birlikte yürüdüğü zamanlar Yahudileri yeni Hristiyanlara "Neden Tevrata indirilenlerle hareket etmediklerini" soruyorlardı. Benzer bir şekilde sende Müslümanlara neden Hristiyan olmak istemiyorsunuz diyorsun. ... Sana şunu söyleyeyim. Biz Müslümanlar Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV mi sevdigimiz gibi Hz. İsa AS mi da çok seviyoruz. Hz. Musa AS mi da çok seviyoruz. Hz. Yusuf, Hz. Yakup, AS. mi da çok seviyoruz. Bütün peygamberleri çok seviyoruz. İslam dinine göre bu peygamberlerden birine düşmanlık beslersen veya sevmezsen gerçen mümin bir kul olamazsın... Ben Hz. İsa AS. a canım kurban diyebiliyorken sen Hz. Muhammed e canım kurban diyebiliyor musun?
ALLAH ın dini İslamı yanımayan ey insan, sana sesleniyorum, gel araştır ve iman et.. Gittiğin yol doğru degil.. İslam ın gercek mahiyetini öğren ve kurtulusa er. Sen de cennete girenlerden ol.02 Yorumla- +1 yıl
HZ. İsa ya canım kurban olsun.. Ben dinimden çıkmadım... Halen müslümanım. Sen de HZ. Muhammede canım kurban diyebiliyorsan halen Hristiyan mısın? Bu gerçeklik bile sana ALLAH'ın katında gerçek dinin İslam olduğunu götermiyr mu? Eğer sorunların varsa dinlerim.
+1 yılSual: İsa nasıl oluyor da hem Tanrı hem Tanrının oğlu oluyor
Sual : Havarilerin yazdığı bir kitabı neden kutsal kabul ediyorsunuz
Sual : İncil ile ilgili 1. İznik konili hakkında ki düşünceleriniz neler
Sual : Günah çıkarma size mantıklı geliyor mu gerçekten
Sual inciliğin değişmediğine kanıt diyorsun bir kitap ki kaç faklı havari tarafından yazılmış tek kitap yok ki ortada değişmesin
Sual : o kadar güzel bir dininiz varsa kilise cadı diye kadınları neden yaktı
Sual o kadar güzel bir dininiz varsa kilise bilim adamlarını niye dinsiz diye hapsetti02 Yorumla
Soran+1 yılSize şeytan taşlamak nasıl mantıklı geliyorsa günah çıkarmakda ondan kat ve kat mantıklıdır ki tövbe diye bir kavrama inanıyorsun dye düşünüyorum :) Dediklerinin çoğu yanlış ve işid ile müslümanlığı kıyaslamak kadar saçma. tüm sorularına buradan bakabilirsin https://www.hristiyanforum.com/forum/
+1 yılah be güzel kardeşim olaya şu yönden bakmak lazım şimdi tabikide bizde istemeyiz sizlerde yanın diye ama biraz da kendiniz kovalayın arayın araşdırın biz ELHAMDULİLLAH müslümanların tarihine bak bide hristiyan genelinin tarihine bak ama yanlış kitaplarda arama bunları bizde kuran tektir son peygamber h. z muhammed s. a. v dir ALLAH TEKDİR ben söle bir bakınca neden hep müslümanlar ezilmiş dünyada hep müslüman katliamı yapılıyor bunlar neden çünkü araştır binlerce hristiyan bile islama yöneldi çekemiyolar önde gelenler osmanlı adaleti varken bu dünya iyiydi osmanlı bitdi adalet bitdi bak bakem şimdi adalet nerde var
00 Yorumla
+1 yılGelmiş buraya misyonerlik yapma! Neden olalım ki? Son peygamber Hz Muhammeddir ben de onun ümmetindenim. Hristiyanlık dini orjinalinden saptı. ALLAH bu sebeple tekrar islamı getirdi. Sen sen islama dön ya da cehenneme git. Hz Muhammeti benimsemeyen ve Allahın rasülü olduğunu kabul etmeyen cennete gidemeyecektir. Bu kesin hükümdür.
14 Yorumla- +1 yıl
4 tane hak din vardır gerisi yalandır. Islama yalan din demeye devam etsen, toplumun dini ve kutsal değerlerini aşalamaktan nitelikli hakaretten dolayı savcılığa suç ilanı gidebilir. Senin gibilerine seve seve hakimler ceza verir. Bu sebeple zorla görüşlerini kabullendirme! ALLAH seni islah etsin mahşer gününden öncr umarım islama dönersin yoksa cehenneme gidersin.
- +1 yıl
Allahın oğlu yoktur. Tanrının oğlu olduğunu iddiaa eden dine geçmem! Doğru yolu bulman dileğiyle... zaten 6 kitabı olan dinin doğru din olduğuna kim inanırsa?
Soran+1 yılNE kadar basit sizin için değil mi :) Kendi kendinize Tanrıya hakaret ediyorsunuz aslında değişmişte sonra peygamber gelmiş yeni din çıkmışta.. Keşke biraz gözünüz açılabilse. Umarım Tanrı sana doğru yolu gösterir gözlerini açar :)
- +1 yıl
Tam bir komedi hristiyansın. Hz İsaya Allahın oğlu diyerek, asıl siz Allaha hakaret etmiş oluyorsunuz. Allah seni müslümanlıkla tanıştırsın ey gavurun kızı! Inşallah cehennemden kurtulursun. Seni sahte dinin değil, islam kurtaracaktır! HZ Muhammed son peygamberdir ben de onun ümmetiyim kahrolun!
Diğer konusunda 484 cevap paylaştı. Kim islamdan başka bir din ararsa bilsin ki o din ondan asla kabul edilmeyecektir o ahirette ziyan edenlerden olacaktır. Ali imran 85. Ayet diye aklımda kalmış
37 Yorumla
Soran+1 yılKendinden önceki kitaplardan uydurularak yazlmış kitaptan alıntı yapıyorsun bana. Oysaki ben sana doğru olanı göstermeye çalışıyorum :)
Soran+1 yılAllah tek kitap indirir diyorsun ama kitaplar değişti Tanrı kitapları koruyamadı diye inanıyorsun.. İlginç :)
Soran+1 yılNe desem anlamayacaksın. Çünkü kafandaki tek düşünceye odaklanmış ve körü körüne bakıyorsun etrafa. sana tavsiyem https://www.hristiyanforum.com/ siteye girip kafandaki tüm sorulara bakman. Eğer yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Dogan birşey asla tanrı olamaz isa bir insandı peygamberdi
onu pavlus tanrılaştırdı incilde isa ben tanrıyım demıyor kıyameti bilmiyor
hatta sünnet bile oluyor sizinkiler zararlı diyip kurtuluyor :D020 Yorumla
Soran+1 yılMuhammedde benden önceki tüm dinleri kapsıyorum ben devamıyım benden sonrada kimse gelmeyecektir diyerek kurtarıyor :D
- +1 yıl
Tanrının sünnet olması ve sonra hiristiyan erkekelr sünnet olmamak için meryem ettirdi demesi
tanrının bebek gibi aglaması sonra ölmesi garip degilmi?
isaya biri kıyameti soruyor bunun sadece tanrının bildigini söylüyor
o günü ve saati sadece tanrı bilir
hristiyanlar tanrı kelimesini baba diye çevirmiş
isa lukayı görmüşmü söylermisin? hristiyanlık çelişkiler dolu kitabı mukaddes allahın sözü degildir
Soran+1 yılOnun tanrı olmadığını öğren önce sonra ahkam kes :) AYrıca sen koca kainatın bir muhammed uğrunamı yaratıldıgını düşünüyorsun? Ayrıca yazdıkların sacma ve kulaktan duyma oldugu cok belli. Tanrı istese kitaplardada belirtirdi kıyameti değilmi cahil arkadasım tanrı neden kıyameti söylesin. Yapma ya cidden bu kadar cahil olmayı nasıl beceriyorsun :D
- +1 yıl
Tanrı kıyameti söylemesine gerek yok onun hakkında bilgi vermemesi gerekir allah kuranda bilgi vermıyor ne zama kopucagını
sen olmasan alemler olmazdı büyük bir yalan
kainatın efendisi allahtır peygamber için yaratılmadı bu hadiside sizin incilden almışlar
pavlusun mektupları kolosesiler https://i.hizliresim.com/4g8RvJ.jpg
Soran+1 yıltanrı bunu unuturmu diyorsunda tanrının kitabın değiştirilmesine izin vereceğinemi inanıyorsun peki ya alem adamsınız siz :D sen yalan dedin ya ne diyeyim hadi buda yalan olsun işinize gelmeyen herşey yalan zaten :)
- +1 yıl
ahmed deedat kitabı mukaddes allahın sözümüdür kitabıyla beni kitabı mukaddesin beşeri olduguna inandırdı
isayı görmemiş pavlus vayih alması isaya tanrı demesi
incil hep söylenti dogru olanıda var olmıyanıda hükmü kalkmış bizim salaklarda isayı hristiyan sanıyor neyse istedigin zaman tartışmaya varım cınım - +1 yıl
galiba kuran hakkında bilgin yok kardeşim müslümanlar isa peygambere kitap ya da farklı sekilde incil verdilgine inanmaz isaya verilen allahın ayetleri isa peygamberin aklındaydı
kitap ya da deri şeklinde degildi
müslümanlar böyle inanır biz hadislerin cogunu kabul etmeyiz
tevratıdna bir kısmı hzmusaya verilmiştir hatta bazı sapıklar kitabı mukaddesin degişmedigi
hem hristiyan hem müslüman oldugunu söylüyor
Soran+1 yılSenin adına sevindim ama. Ben cahil ile hiç tartışmaya girmem hiçbir zaman kazanamadım çünkü :)
Soran+1 yılarkadas herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz? hala islam kafasıyla baktıgın için birşeyi anlamıyorsun islam hristiyanlıgın falan devamı değildir aynı şekilde değildir isa peygamber değildir hristiyanlıkla alakası yoktur anladın? inatla müslümanlar kendi dinlerini kabul ettirmek için önceki dinlerden birleştirilmiş bir kitaba inanarak önceki dinler adına konusuyorlar. Diğer dinlerin islamla bir bağlantısı yok her dine islam penceresinden bakmaya kalkarsan baştan kaybedersin zaten.
- +1 yıl
kabul ettin yanı isanın hristiyanlıkla alakası yoktu:)
tanrı neden ınsan olsunki kainatın efendisi olan isa garip :D
sen kuranı acıp hiç okumamışyada okuyup yanlış anlamıssın
kuranda hiçbir yerde alemler senın ıcın yaratıldı muhammed demez
peygambere sende bir insandır der kehf :110 suresinde
recim çarsaf kadınları aşşalama bunların kuranl alakası yok
sizden aldıkları bilgileri din diye millete satıyorlar hristiyanlar tanrının hakkı üçdür diyor bizimkilerde diyor
yuhanna isa kıyamette gelicek diyor bizim sapıklarda isa gelicek hacı kırıcak domuzu öldürcek diyor neyse bildigini yap bakalım kim haklı anlıcagız
Soran+1 yılarkadas ben diyom angara sen diyon gotum gara :D şu dediklerimden isanın hristiyanlıkla alakası olmadığını anladıysan git az ötede oyna hadi canım benim. Ayrıca tanrının yemin ettiği kitabı bana tanrı kelamı ilahi kitap diye yutturmaya calısma ben onu coktan okudum sen merak etme :D
- +1 yıl
insanların dikkate alınması için yemın edıyor
senin kitabın çelişki dolu senın allah dedigin isa
sünnet oluyor sizin zıpkın erkeklerde isanın yolundan gidiyorsa sünnet olmak domuz eti yememesi lazım ama sizinkiler sapıtmış ,
kendinizle çlişiyorsunuz
şimdiki hadisci müslümanlar gibi
Soran+1 yılinsanların dikkate alması he? naslda güzel kıvıryorsun öyle şeymi olur arkadaş tanrı kendini kanıtlamak için kendi kendine yemin mi eder :D
Soran+1 yılhala tanrı insan diyo ya kafayı yicem :(( Çok cahilsin keşke ölsen be dızo
Gizli Üye(36-45)+1 yılbarnabas incili neden yok edilmek istendi biliyormusun çünki onda hz muhammedin geleceği yazıyordu hristiyanlık gibi sapkın dini uyduranlar bu kitabı yok etmek istedi yoksa oyunları bozulacaktı sen gelmiş 4 tane kitabı olan teslis inancı gibi saçmalığı olan size göre Allahın kendi oğlunu bile savunamadığı bir dini burada gelmiş savunmaya çalışıyorsun :)
00 Yorumlayeryüzünde tek değişmeden kalan din islamiyettir diğer dinlerin hepsi değiştirilmiştir 4 büyük kitaptan bu güne kadar hiç değiştirilmeden gelen kitap ise müslümanların kitabı kuranı kerimdir allahın kelamıdır
05 Yorumla
Soran+1 yılBu sana öğretilen :)
Soran+1 yılhttps://www.hristiyanforum.com/ al merak ettiğin herşeyin cevabına bak. Belki bir faydam dokunur
+1 yıltabiki hz. isa kuran-ı kerimde de anlatılıyor ama tanrının oğlunun bu dünyada ne işi var?
02 Yorumla
Soran+1 yılSekretercim bilmediğin çok şey varr belli :) https://www.hristiyanforum.com/ siteye girerek kafandaki tüm soru işaretlerine bakabilirsin.
- +1 yıl
ne işim olur islamiyetten dönecek kadar he yaratmasın ALLAH kimseyi
+1 yılilk defa böyle bir soru ile karşılaşıyorum
Genelde türkiye de tanrıyı inkar edenler belirir fakat bu farklı geldi :D01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Hz isa bnden sonra baska peygamber gelmeyecek demiyor tam aksine ahmed adinda bir peygam ber muzdeliyor yani hz muhammedi muzdeler yanlis anlama ama her incilde ayni sey yazmiyo buda degistirildiginin kanitidir
01 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Biz Hz. İsa'ya inanıyoruz zaten. Ama son peygamber Hz. Muhammed.
24 Yorumla
Soran+1 yılSizin yaptığınız tüm hepsini kendinden var sayarak prim yapmak :) Bu sonradan çıkan bir başkanın bizden önceki tüm görüşlere saygımız vardır hepsi bizden ve en son doğru olanda bizizdir derken ki primi gibi birşey :)
- +1 yıl
sen Kutsal kitaplardan kaçını okudun ki? ya da Bartalameos İncilini biliyor musun? bizim yaptığımız İslam dininin bizlere sunduğu hepsine inanın. Bizde inanmayı tercih ediyoruz :) sen en kısa zamanda gerçeğe dön. ya da böyle saçma çağrılar yapmayı bırak. Hem Hz. İsa Ahmed adında biri gelecektir diyerek son Peygamberi işaret ediyor. Hadi canım benim. sen dininle mutlu ol :) ben kiliseye gidip şarap içicem :))
Soran+1 yılİşine geldiğine inanıyorsun işinize gelmediğini yalanlıyorsunuz desek daha doğru olur :) Bence Tanrı umarım sana doğru yolu gösterir..
Ailemin yüzde sekseni hristiyan biri olarak olarak bildiğim bir şey var Hz. İsa kıyamet zamanında dünyaya gelicek tek peygamber yanı sıra müslüman olarak.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen niye son din hak dini İslam ı seçmiyorsun peki 😉
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçeği yansıtmadığı için çünkü. :) İsa mesihten sonra binlerce din gibi islamda sonradan çıkan yalan dinlerden birisidir
+1 yılÇok fena imana geldim kardesim. Allah-ü Teala senden razı olsun. 🙊😑
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğreteceksin de önce dinin ismini kendin öğren Hristiyan değil Hıristiyan 😄 trol
11 Yorumla
Soran+1 yılŞaka yaptığını umuyorum.
Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. benim dinime görede siz yancaksınız siz neden müslüman olmuyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü İsa Mesihten sonra çıkan yalanlara ve misyonerlere inanmadığımız için :)
+1 yılBizde şu bu yoktur dediklerin İslamda yok zaten güzel kardeşim. Hristiyanlık diğer peygamberleri neden kabul etmiyor bunu açıkla bakalım?
02 Yorumla
Soran+1 yılPeygamberlik İSlamla birlikte kendisini kabul ettirebilmek için o zaman kadar olan herkesi kendinden sayıp en sonuncusuda benim diyen birisinin prim aracı olduğu için çünkü :)
- +1 yıl
Allah Allah İsa a. s ne oluyor?
ateistim ben incilde ne yazarsa yazsın zaten doğru olmadığını biliyorum
00 Yorumla
+1 yılAkıl seviyesi kıt bir karaktersin. Müslümanların tamamı Hz. İsa Mesih e inanır ve kabul edeler canım zihinsel engelli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen şimdi hz isa nın Allahın oğlu olduğuna ve Allahın oğlunun Yahudiler tarafından çarmıha gerildiğine böyle saçma sapan safsatalara inanıyorsun yani öylemi vah vah vahhh
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar saçma düşündüğünü bir bilsen sende hayret ederdin :) https://www.hristiyanforum.com/forum/ sorularına burdan bakabilirsin
Cevap sahibi+1 yılbana boş şeylerle gelme baba oğul kutsal ruh nedir ya hz isa nın havarilerinden biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor hz İsa ölmedi inşallah geri gelecek ama geldiğindede tövbe kapıları kapanmış olacak maalesef Allah hidayet nasip etsin.
+1 yılhangisinin doğru din olduğuna nerden kanaat getirdin belki hepsi doğru belki hepsi yalan, gidip de geri gelen yok ki gerçeği söylesin (:
00 Yorumlasanal misyoner misin kız :)
10 Yorumlaokuyamadım kardeş durumumuz yoktu.
00 Yorumla
+1 yılSen neden müslüman olmuyorsun?
14 Yorumla
Soran+1 yılİsa Mesihten sonraki misyonerlerin yalanlarına inanmadığımız için. Müslüman olmaya gerek yok başka birçok daha din var İsa Mesihten sonra çıkan innamak istesek onlarada inanırdık zaten. Ama hepsi yalan olduğu için hiçbirine inanmıyoruz zaten :)
- +1 yıl
Anlıyorum bacı anlıyorum şimdi ben sana ne desem olmaz çünkü sen kendini şartlamışın :D
Soran+1 yılBence şartlayan sensin. Çünkü körü körüne size öğretilen yanlışlarla cephe alıyorsunuz bilmedikleriniz üzerinden herşeyi yalanlıyorsunuz :)
- +1 yıl
:D öyle olsun hadi ben kendimi şartlamış olayım tamam
Para ile alırsınız cenneti sizler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöbür dünyada görüşürüz
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüşürüz :)
+1 yılKaç kitabınız var?
07 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılwww.hristiyanforum.com/.../showthread.php?t=329036 okuyabilirsin
- +1 yıl
Bana sen cevap ver.. Tamam tek incil var ama 4 ayrı kişiden ve hiç biri Hz. İsa değil.. Her neyse sen İncil'in emirlerine göre yaşıyor musun? Onu merak ettim.. Başın kapalı mı mesela?
Soran+1 yılHristiyanlıkta böyle bir durum söz konusu değil bilgin olsa bilirdin zaten. Dua ederken ve tapınma sırsasında başları örtülür. Körü körüne kendine öğretildiği gibi zannederek yalan yanlış haykırışlarla bir yere varamazsın :) O yüzden şu karşıtlığı kendi görüşümü savunayım hakim kılayım kafasını bırakmadığın sürecede anlaman zor :) https://www.hristiyanforum.com/ sana yardımcı olur tüm sorularının cevabı var...
- +1 yıl
Korintliler 11:6 ne diyor?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgüzel kız veriyolarmı o zaman
00 YorumlaBi' ara olurum kanks
00 YorumlaHımm ok 👊
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi