İnmadığınız din neden bu kadar kurcalıyorsunuz kuran kutsal değildir peygamber özel biri değildir kuranda basörtü yoktur diyorsunuz
İnmadığınız dine nenden bukdar uğrasıyorsunuz?
İnmadığınız din neden bu kadar kurcalıyorsunuz kuran kutsal değildir peygamber özel biri değildir kuranda basörtü yoktur diyorsunuz
İnmadığınız dine nenden bukdar uğrasıyorsunuz?
Hayatı dinden ibaret yapan ve yobaz olanları sevmiyorum. Çünkü kendi beynini kullanamayan insanlar başka bilgilerin ardına saklanır. Ben okudum araştırdım ve dinlerin yalan ama bir yaratıcinin var olduğuna inanıyorum
İsteyen inansın istemeyen inanmasın isteyen istediği gibi yasama hakı yokmu sen Allah varlığına ama dinin olmadığına inanıyorsun diğer kişilerin inanma hakı yokmu
İnansınlar. Saygı duyarım. Yalnız sırf inanıyor diye de saygısızlık yapmasın veya hayatı dinden ibaret sanmasın. Her şeyin bir dengesi vardır. Kutsal kitabını bilmiyor ama fanatiklik yapıyor. Benim lafım onlara
Onun hayatı istedi gibi düsün bilir sana veya Baska birine Zarar vermediği sürece hayatı dine göre yasaması hiç kimseyi ilgilendirmez
Zarar veriyor işte. Dinini bilmeyip de fanatik olanlar yüzünden ülke ne halde
Her önüne gelen kuranda bu var bu yok derse ülkede bu guruplara yasak getirse o dediklerin iyice artar
Kur'an değil konumuz. Konumuz insanların sadece din ile hayat yaşaması. Çalan çırpan, kul hakkı yiyen ama sırf göstermelik namaz kılıyor diye adama oy veriyorlar. Anladın mı demek istediği mi?
Kılıçdaroğlu peygamber soyundan geldiğini söyleleyen gazeteci var
CHP belediyelerdeki rusvet ben sahidim eğer böyle yoksa benden bağıs adı altında alına parayı geri iyade etsinler
Bolu belediye başkanı kendi diyor benim belediyemde torpili calısan var diye
Kılıçdaroğlu destek veren
Ertan bas kendi diyor bizi bu duruma getiren 2 yıllık değil 15 yılık yanlıs politikalar diye ali Babacan Ahmet Davutoğlu nolcak
Hepsi kulanıyor Erdoğanı basımıza getiren yanlıs politikalar
Neyse. Akp 20 yılda kendi yaptığı her şeyi CHP nin üzerine yıkmaya çalışıyor. Senin gibiler de inanıyor. Ortada belirgin yanlışları var hükümetin. Onlari eleştirmeye başladığın da o zaman konu hakkında tartışırız. At gözlüğü ile bakan birine ben yol göstermem
Cevap
2Cevap
Senin inandığın gibi inanmıyor olabilir kişi, klasik islam eşari sünni gelenekteki dini ehli sünneti reddediyor olabilir kişi.
şu an ortada olan sünni emevi dini.
Ben uğraşmıyorum. Zaman kaybı olur onu araştırmak benim için :)
Gidip bu var bu yok diyor musun
Herkes inancini kendine yasarsa sıkıntı cikmaz
Sen inanmayan bir insanın gelip benim inadığım dinle nenden bu var bu yok diyorsun
Simdi ben meslegim geregi bu konularla vaya haşır neşirim bilgisi ve herhangi bi araştırması olmayan kisilerin ettikleri laflarla cok karşılaşıyorum ama kaale almiyorum bu konular tartismaya acik konulardir ama saygı icersinde ha bide inanıyordur hakarete gerek yok inanmayan icinde hakaret etmeye gerek yok o yuzden biraz inanclara saygi duyulmali ve özel yasanmali
İnaclara saygım var hakaret karsıyım kuran Müslüman olana kutsal Kuranda başörtüsü geciyormu
Kuranda pek cok sey vardır sadece basortusune takili kalinmamali kuran kadinin usturuplu giyinmesini emrediyor erkeginde gozlerini sakinmasini kuranda daha onemli konular yer alirken bu giyim konusunun bu kadar takik gidilmesi olmuyor
Eksik yapılıyor araştırlmadığı için bilinmiyor Kuranda başörtüsü geciyor bir cok yerden baktım arastırdım insanlar isleiene geldiği gibi değistiriyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?