Sakalık bu şekilde çıkıyor cogucyer boş ve aşırı seyrek sülalede kose yok testesteron hormonlarım gayet normal. Jilet vuruyorum sarımsak badem yagi yılan yagi herşeyi denedim ama sonuç hala ayni. ocsk'ta 2O yaşına giricem :( yapmam gereken nedir?
#Abilerim #Ablalarım sakalım resimdeki gibi çıkıyor yapmam gereken nedir :( :( :( ?
Ne güzel birşey.. Askere kadar böyle kalması için uğraş jilet vurm sakın cıkmasın sonra çok çekersin.. Vucüt tipin sakal çıkmaya müsait dert etme o yüzden.. Dediğimi unutma sakalı dert etme 2-3 güne bir traş olmak hatta bazen her gün traş olmak çok büyük dert.. O yüzden askere kadar böyle kalmadı daha iyi senin için
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi çıksın böylede öylede askerde tras olurum ben sıkıntı yok sen orman gibi nasıl olur onucsoyle kurban olayim
Evladım o kaşa, o saça böyle salak olmaz, böyle de kalmaz. Senin daha yaşın ufak biraz büyü hem zaten yoğunlaşmazsa askerde illa ki hergün tıraş olacaksın o zaman yoğunlaşır.. Takılma böyle şeylere.
Abi ocak ta 2O olucam subattada askere gidiyorum. herkes diyor ters almissin galiba ben sakal kesmeyi bilmiyorum. hep yukarıdan aşağı alıyorum ama neden se ters çıkmış berbere gidip usturaya vurdurdum bugün ama çıkmaz dedin acayip moralin bozuldu sülalede hiç kose yok testesteron hormonların gayet normal dedi doktor niye cikmiycakki
reis hayırlı teskereler sakal cıkar ama ters almışsın düzelmesi zor berbere git nasıl alacağınıntarif etsin ben şimdi burdan izah edemem en azından daha beter etmezsin
En İyi Cevaplar