öncelikle iyi günler diliyorum. yaklaşık olarak bir buçuk yıldır evliyim.2014 8. ayında 2 yıllık sevgilimle evlendim. ama sevgililik döneminde hiç cinsel ilişkimiz söz konusu olmadı. evliliğin ilk malum gecesi ilişki olmadı tabi sadıcımın anllattığına görede ilk gece telaşıdır diye üstelemedim. derken geceler geceleri kovaladı ama ilişki yok tedaviyide kabul etmiyor. sebeb iğne korkusu, ardından kavgalarımız başladı ama konuyu ailelerimize açmadık belkide en büyük hatayı burada yaptık. neyse gel zaman git zaman tedaviyi kabul etti kadın hastalıkları ve doğumdan sıra aldı eşim ama en az 20 defa gitmesine rağmen devlet doktoru çözüm olmadı özelede asgari ücretle girmeyi hiç gözümüze kestiremedik derken krediye girerim gerekirse bu masrafı karşılarım dedim ve özele girdik. ama özelde çare olmadı son olarak tüp bebek merkezi bu işlerden anlar diye gitmiş kendisi tek çözümünün doğum olduğunu söylemişler ama şöylede bir durum var ben çocuk için erken olduğunu düşünüyorum. şimdi diyeceksinizki ne ona geliyorsu ne buna maddiyat açısından böyle olması gerekiyor eşimde bunu biliyor ama sanki bana yalan söylüyor gibi geliyor çünkü çözümünün sadece ve sadece bu olabileceğini sanmıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
saygılar.
saygılar.
Güncellemeler
+1 yıl
1.5 yıldır ilişki yok vajinismus olduğunuda doktordan öğrendim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne