Diğer Şu bel gamzesi olayı bir beni mi etkiliyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor erkek olsun bayan olsun çok estetik bir şey aslında kusurmuş fakat kurban olurum bu kusura :) kızlarda çok hoş buluyorum bu bel gamzesi olayını sanırım ben fetişim buna Şu bel gamzesi olayı bir beni mi etkiliyor? Cevapla Estetik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ruhhalimguzel Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl "Dovme"nin tumune karsiyim ben.. yakisip yakismamasi degil ama 1 3 Yorumla Soran +1 yıl sen yanlış geldin aga Yorumla ruhhalimguzel +1 yıl Niyeki baskan? Yorumla Soran +1 yıl dövme değil bu aga doğuştan olan bir doku kusuru Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Yüzde #Gamze daha çok güzel bence ;-) :-) <3 1 0 Yorumla
AsuraTs Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl bendede var haci yürüyecenmi banada? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl kızmısın Yorumla AsuraTs +1 yıl yürürsün *mk erkegim la ben Yorumla Soran +1 yıl yok aga i*ne sevmiyom ben :) Yorumla AsuraTs +1 yıl neden o zaman ''erkek olsun bayan olsun çok estetik bir şey aslında'' diyosun ya la Yorumla Soran +1 yıl estetik bir şey diynce sen ne anladın * burunda estetik mesela gidip burunmu düdükleyecez ey allahım :) Yorumla
En İyi Cevaplar