Yaklasik 4 yillik izlerim var derin degil jileti oylesine sallamistm ama şu an izler sikinti... az da olsa izlerin gecme ihtimali yollati neler acilll...
dövme yaptır oraya. dinle ilgili şeyleri kafana takıyosan da geçmeyen bir yaranın üstüne ve ya kötü duran bir yerine dövme yaptırabiliyosun bu olayı çok araştırdım bdfjnklsdsdfk
bu tarz izler geçmiyor, ameilyat izlerim var mesela onlarda kalıcı olarak kaldı öyle :D ama araştırmak gerek, bu tarz izleri ne geçirir, gogıldan faydalanma zamanı :D
tam fark edemedim ama çok mu büyük bir alan ileride iş alımında falan sorun çıkartır ya dövme yap ya da vücut fondöteni sür evden çıkmadan bence lazerle yok ederler
Bunu sanmıyorum Bende bazen rahatlamak için yapıyordum karşımdakini incitmekten nefret ederim ve kendime birşey yaptığımda sinirlenir ve bence faça atarım ama abartılı bir şekilde değil hem ilgi çekmek vs bunlarda da değil alakası yok yarayla alan edermiş yararlanmamış olan kimin ne yaşadığını bilemezsiniz
Yaptığının ne kadar yanlış birşey olduğunu anlamışsındır umarım kimin ne yaşadığını onu yaşarken bu hale gelebilmesi için neler atlatmak zorunda kaldığını neler atlattığını bilemezsiniz william shakespeare'ın çok güzel bir sözü vardır İnsan yarası yarasına denk gelen anlar belki sende yaşayabilirdin onun bunun yaşadığını bende atıyorum bazen faça ama benim ne yaşayarak bunu yaptığımı bilemezsin ve aptal damgası yapiştırmazsın
En İyi Cevaplar