Merhabalar sorum var benim şimdiden teşekkürler. 1Sağlık geçmişi ne zaman bakılır
2 serçe parmağımın tendonu kopmuştu ameliyat oldum avuç içimde ve avun yanında toplam 12 dikişim de vardı yeni dikişler alındı ve serçe parmagmda iyi. bu olay mülakatlar bittikten sonra oldu. kazanır cagırılırsam sorun olur mu
3eşgal yerlerin içinde elde geçiyor ama bnmki avuç içi ve yanı. o da eşgale dahil mi00 Yorumla
- +1 yıl
evet elerler büyük ihtimal
00 Yorumla
- +1 yıl
gördüm fotoyu alakası yok allahın izniyle hicbisey olmaz kendin bilerek yapmadın ki onu bilerek yapsan tamam zannetmiorum problem olucağını hayırlısı senin icin kardesim.
02 Yorumla- +1 yıl
amin kardeşim :) çok teşekkürler
- +1 yıl
rahat ol problem olmaz o kadardan sen yapmadın cünkü :)
- +1 yıl
Arkadaşın gözünde dikiş izi vardı elemişlerdi sağlıktan. Büyük ihtimalle seni de eleyebilirler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
boyun 1.68den yukarıdaysa fiziki yeterllilik olarak da iyi gözüküyosan girersin biraz kapatıcıda sürdün mü bişicik olmaz ama 5 metreden gözüküyorsa sorun olabilir
00 Yorumlapolisolmakistiyorum sitesine gir, sağ tarafta 2013 PMYO Hazırlık Kitabı Çıktı! yazısı var oraya tıklayarak kitapçığı indir ve sağlık şartları bölümüne bakınız.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Büyük ihtimalle çok zorluk çıkartırlar ve zor gibi benim bir çok arkadaşım küçücük şeylerden elenmişti burda yorum yapan arkadaşlar bilmedikleri için yorum yapıyorlar vede yaşın 24se olamazsın
10 Yorumla - +1 yıl
elinin kullanimini engelemiyorsa sanirim birsey olmazz ! ama tabiki burasi TÜRKIYE hayirda derler!
00 Yorumla - +1 yıl
küçükken düşüp elini kestin ve dikiş atılmak durumunda kaldı diye polis olamayacak mısın? sanmam. saçma. ne ilgisi var. olursun.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen alakası yok kendi yapmadı cünkü benimde az bisey elimde var orduevine almıolardı beni askerde anlattım durumu aldılar :D
- +1 yıl
askerlik yapmadın mı sen askerde bakıolar cünkü ordan bilgi alabilirdin
02 Yorumla- +1 yıl
hayır 18e yeni girdim
- +1 yıl
hmm askerlikle ilgili söyleseydin biseyler derdim kardesim ama polis icin bi bilgim yok
dikiş iziyle bir alakası yok ki mülakata girmenin...
02 Yorumla- +1 yıl
mülakatdan sonra saglık kontrolünde
- +1 yıl
Polis ve askerlikte belirgin hiçbir kusurun olmaması istenir ondan işin zor.
00 Yorumla istihbarata giremezsin sadece diğer türlü polis olabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Bişey olmaz ondan kaza geçirdim de psikopat gibi sağa sola vurdum deme..
00 Yorumla - +1 yıl
arkadaslar ben bir polise sordum dedi fondoten sürüp gecirirsin
00 Yorumla Bıt kadar dıkıs ızınden bırsey olmaz
00 Yorumlabence bunu git bi polise sor
00 Yorumla- +1 yıl
Polis oldun mu bari bende gircem de
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar