Bu konular çok risklidir, her adımında bir sırtlanın dişlerini senden bir parça koparmak isterken hissedeceğin bir konudur mankenlik.
Dünyaca ünlü bir manken olmak da öyle fiziğine falan bağlı birşey değil, artık ciddi ajanslar güzel sanatlarla işbirliği yaparak seçimlerini yapıyor ve dışardan başvuru kabul etmiyor. Ciddi olmayan ajanslar da gel bir görelim ile başlayan umut tuzaklarına ya para ya da başka amaçlarla koruması olmayan aklı başından mankenlik hevesi uğruna gitmiş kızları çekiyor, önce fotoğraf çektik katalog yapacağız diye para emiyor ve seni olmayan iş için beklemeye alıyorlar. İş gelmeyince daha cesur pozlar olsuna sıra gelir, daha cesur pozlar derken soyunup giyinirken de gizli çekimlerin olabilir ve , ... dahasını da yaşatabilirler.
Bunlar 3 - 4 dil bilmeyen , sağlam bir menajer ve avukatı olmayan, boyu 180den az olan ölçüleri venüs kadar düzgün olmayan azıcık falso atan her kız için boş ve tehlikeli işler, kendini bir anda asla yapmayacağın işlerde ve durumlarda bulabilirsin . Net basınında bir sürü bu tarz haber var, önce bunları bir oku derim ve hayatın bulunduğun yer ve koşullarda güvenli ve gerçek olacağını da hatırlatırım.15 Yorumla
Soran+1 yılSaol düşünücem..
- +1 yıl
Bu link ve bu link tarafsız düşünmene ve bu işte ünlülerin bile nasıl tuzaklandığını anlamana yardımcı olacak .Ünlüler bu tuzağa düşüyorsa hevesli acemi genç kızların halini sen düşün. Haberde hepsi anlatılmış. Burada da haftada 1 manken olmak isteyen başka genç kızlar da ölçü falan atıp iyi miyim diye soruyor. Ciddi ajanslar günde gelen 20-30 talepten bıkmış durumda ve asla bakılmayan bir email adresi verir
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılTiyatro geçmişin varsa ve istanbulda oturuyorsan bir cast ajansına başvuru yap geri dönerler ve çekimlere çağırırlar ayriyetten sana bazı sorular sorarlar bununda sonucunda kendini geliştirmene bağlı olarak yavaş yavaş dalında yükselirsin . Tabi mankenlik oyunculuktan ziyade fiziksel özellikler arıyor sporunu eksik etmemelisin .
00 Yorumla
+1 yılAslında bende düşündüm ama o kızların hayatı çok acınası geliyor bana, yani her gün spor yapıyorlar, neredeyse hiç fast food yemiyorlar, çikolata desen tadını unutmuşlardır. Hadi ben bütün bunlara da razıyım işin kötü yanı yaşları 35'i geçince kullanılmış eşya gibi sokağa atılıyorlar çünkü daha genç, daha güzel kızlar çıkıyor piyasaya. Sen ise anında bir hiç oluyorsun
00 Yorumla
Her türlü manken olunur. Parada kazanılır. Ama dünyaca ünlü? Bilemem o biraz uçuk bence.
Yani nasıl tiyatrocu olunur nasıl dizide oynanır desen aynı cevabı veririm. Gerçekten istiyorsan yaparsın. Ama Hollywood yıldızı olmaktan bahsedersen yine "uçuk" derim... :)
Ama bak ciddiysen mankenlik konusunda o iş çok zor değil...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
bende kuzene derim sen manken olsana diye ama artık güvenilir bi mankenlik ajansı yok bazı yerlerde kızları kadınları başka adamlara satıyolar hem mankenlik güzel bi meslek değil sana iç çamaşırı tanıtıcaksın deseler giyip abaza sapık erkeklerin önünden geçebilicek misin
00 Yorumladünyaca ünlü olman zor .. bu ülkede kimse olamamış . ama türkiyede yapmak istiyorsan önce bu seneki güellik yarışmasına gir bence . neden mi çünkü o yarışamalra girenler daha şanslı oluyor farkedilmek adına . sonra ajanslardan teklifler gelir yarışmada finale kalırsan . dereceye girersen zaten artık iş bitmiştir .bir şansını dene derim ben
00 Yorumlayani madem manken olmak istiyosun bir kere vücuduna dikkat edeceksin sonrada bir bilene danısacaksın iyi bir menajer veya ajans bulacaksın sonrası birazda şans. benim bir arkadas var bu konuda çok iyi benimde elimden tut diyomda senden olmaz diyo:) ama bağlantıları karakteri falan gercekten on numara biri tavsiye ederim bir danış bence. serdar.aytan.31 facebook u..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım seninki bir heves gibi ileriyi düşünürsen sana sözüm bu.benim arkadaşım modacı onun anlattına göre mankensen herkezin önünde soyunacaksın çekinmen olmuyacak.dünyaca ünlü manken olmak için şerefin olmaz onlar neler yapıyodur...önüne gelen seni eller.bu nu göze alıyosan olursun.boyun 178 altında olmayacak kilonda 58-60 dan küçük olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılkilom 50 boyum 175. bi 3 santim falan daha lazım o zaman bana
+1 yılBen de mühendis olacağım ama modellik de yapacağım ama tek başıma gitmek istemiyorum ajansa yanımda biri de gelirse daha çok ilgilenirler avukat menajer ve sen de gelirsen gideriz eğer cevabın evetse tiktoktan hesap ismi vericem bana yaz inanmıyosan bana ki inanma kimseye ama ben gerçekten kötü niyetli biri değilim görüntülü yaparız bu sadece bana inanman için.
00 YorumlaAsla övünmek için yazmıyorum ama boyum 180 kilom 57, bütün manken özelliklerini taşıyorum ama bu meslek için o kadar kötü şeyler söylüyorlarki bütün fırsatları tepiyorum ve bu kötü şeyleri söyleyenlerin hepsi modelliğin içindeler. Uykusuz kalıp çok düşündüğüm oldu bence oturup dikkatlice düşünülmesi gereken bir konu.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. akilli olup cok iyi salak taklidi yapabiliyor, carpik yuruyebiliyor olman lazim ve guzel vicudun olucak yuz guzelligi okadar da onemli degil
03 Yorumla
Soran+1 yılCat walk o çarpık yürüme değil.
Soran+1 yılSaol :D Tamam sen de dedin ya artık ajansa gidiyorum yarin :D
+1 yılManken olup da bu meslekte kalanı gördün mü hiç? Güzel kızları heşleyip bezdiriyorlar namıssızlar, parlak beyaz ekranlardaki gülücüklere kanmayın kırçiçeem.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu işi yapmak zorunda değil kimse. Zarureti yok. Hayatlarını mahveden kişilere alkış tutamam, bu benim fikrim. Parlak kutulardaki toy mühendisler hepsi de benim için.
Mesleği karalayacak bir cümle de kurmadım, aklınıza her ne geldiyse siz zaten anlamışsınız dediğimi.
Terbiyesizlikle kazanılan bir şey için terbiye istemen ünlü olma potansiyelini gösteriyor. Bence sigortalı bir iş bul çalış. :D :D :D :D (Bir dost)
09 Yorumla
Soran+1 yılDiş hekimliği okuyorum 1.sınıf ama sevmiyorum istediğim şey de bu napabilrim yani? İlk cümleni anlamadım?
- +1 yıl
Şekerim, ünlü olmak istiyorsan ahlaksız olacaksın. Bu işin kuralı bu. Defne Samyeli vardı, ne oldu? Türkiye güzeli seçildi, ünlü oldu, tutunamadı, haber spikerliği yaptı. Şimdi nerde? Bu sadece bir örnek. Ama cicişler desen herkes tanır Esra Ceyda kardeşleri. Mesela uluslararası opera sanatçısı Türk bir bayan sanatçı tanıyor musun veya ressam? Tuğba Özay de herkes tanır ama. Anlatmak istediğim böyle bir şey. Boşuna dememişler: "ÜNLÜ OLMANIN YOLU REJİSÖRÜN ODASINDAN GEÇER" Bu işin kuralı bu.
Soran+1 yılHmm anlıyorum ama öyle şeylere bulaşmadan başarabilirim bence
Soran+1 yılNoldu ki ona
Soran+1 yılAhahah ben de seksen yaşına geliyomuşum hala ben manken olmak istiyorum diye geziniyomuşum :D Saol :)
Soran+1 yılBuruşuk buruşuk victoria's secretta salınıyorum falan of :D
Uluslararası bir ajansa başvuru yapmalısın ama dikkatli ol örneğin next models Wilhelmina models gibi boy ve kilonda kriterlere uysun
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. yaşın 18 in üstündeyse biraz zor. ajanslarda şansını dene. inşallah başarırsın.
018 Yorumla
Soran+1 yılTam 18. Neden ki 24'e kadar yolu var.
Soran+1 yılTürkiyede olmaz öyle şeyler :D
Soran+1 yılEvet istanbula gitmem lazım,3 santim daha boy lazım, iyi bi avukat ve menejer ve de 2 dil daha lazım lazım lazım lazım..
Soran+1 yılOlur her şey sırayla tabi. Ama genel kanı bu dünya varken neden sadece türkiye?
Soran+1 yıl1.75 :)
Soran+1 yılHayır ingilizce,fransızca, çok az da italyancam var.
Soran+1 yılİngilizce zaten fix yabancı dilimiz. İkinci yabancı dilim fransızcaydı lisedeyken. İtalyanca fransızcaya çok benzer zaten bi heves onuda öğrenmeye çalışıyorum. Ve yengem alman onu da öğrendim mi tamamdır :D Öyle ama herkes 1.80 falan diyo ideal manken boyu için
Soran+1 yılHayır gerçekten öyle ya. Kötü değil benim italyancam :D Çağrıştırıyo diyelim :D
Soran+1 yılTamam mirandayı tahtından indirmeye gidicem :D
Soran+1 yılAma dille pek alakası yok ki bu olayın yani pek avantaj sağlamaz sanırım :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster kız istermez kızma iyi bir verici olman lazım bazı isimlar seni iki dakikada piyasadan bitirir onlara öyle namus bekciliği yapamazsın. Yeter sanırım
00 Yorumlayeni gördüm ama fizik daha önemli Barbara Palvinde 1.71 boy var dünyaca ünlü
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılPortre (Yüz) ve boydan resmini görmek, boyunu, kilonu ölçülerini bilmek lazım. Bunlar uygunda bir ajansa baş vurabilirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılBoy 1.75 kilo 50. Yüzüme de güveniyorum..
- +1 yıl
Boy manken olmak için yeterli değil, kilo iyi fakat ölçülerin nedir?
Soran+1 yıl88 60 88. Boy kaç olmalı peki?
- +1 yıl
1.80 ve üzeri, en fazla 2 cm kısa 10 cm uzun.
Soran+1 yılOha 1.90 kız mı oluyomuş?
- +1 yıl
Soran+1 yılVay anasına :D
şuraya mayolu 12 adet resmini koyman lazım ,ben Cengiz abazoğlu.
04 Yorumla
Soran+1 yılCengizciğim burda olmaz :D Tövbe tövbe :D
Soran+1 yılUtanmakla alakası yok ya nazar falan değer şimdi :P
+1 yılVallaha Türkiyede manken olmak kolay
ünlü bir zengin playboyuyla geçireceğin 1 gece ömrün boyunca zenginlik ve mankenlik :)
doğrusu bu inan ben söylemiyorum hayat diyor10 Yorumla
+1 yıldalga gecmiorum gel solistim ol haftada 600 alıcaksın az mı :)
011 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm :D
- +1 yıl
niye gülüosun yalan atmıorum valla ciddi söylüorum ama keman dersi veriorum ordan bara gidiorum keman dersi vermeye falan düğünler olursa düğünlere gidiorz daha ne :)
Soran+1 yılAma mesajı aldım yani para tatlı gelir ve kandırabilirler anlamında :D
- +1 yıl
niye kandırsınlar müzisyen adamı kandırabilirler mi?
Soran+1 yılHmm baya baya ciddisin :D
- +1 yıl
gel kazan paranı ya :) para nedir ki allahıma sükürler olsun :D
Soran+1 yılLisedeyken müzik grubunda solisttim ya anılarım depreşti :D Neyse teklifin için saol herkesle çalışmam prensiplerim var benim :D
- +1 yıl
neymis o söyle bakalaım bizle cok calısmak istiyen var ama ben beğenmiorum şeff benim :D
Soran+1 yılSesi güzelse kabul et sen de canım :D Sizin kriterler ne :D
- +1 yıl
boy post sacları beline kadar uzun disleri güzel olucak bizim bu yani senin neymis
Soran+1 yılKuliste çilek,böğürtlen bu mevsimde yetişmeyen ne varsa onlar olmalı. Fazla da kasmayın o kadar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok açık söylüyorum,eğer gerçekten istiyorsanız ve fizik olarakta uygunsanız,size yardımcı olabilirim arkadaşım
111 Yorumla- +1 yıl
bende olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@fettygirl
Bir arkadaşım ajansta çalışıyor
şu an burda isim vermem doğru olmaz
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
Uuzn zamandır girmemiştim, tarih öncesinde kalmış gibi hissettim ve kaldıgım yerden devam etmek için merhaba dedim :)
Cevap sahibi+1 yıl@Smere
Ben bir modellik ajansında çalışıyorum
bu konuyu biraz daha düşünmek lazım...
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
fotojenik olman lazim ..uzun ve zayif olman lazim birde o bolgeden insalari taniman lazim
00 YorumlaBen Avrupa’da fotoğrafçılık yapıyorum eğer ilgilenirsen aslında yapmak istediklerini gerçekleştirmen çok basit
01 Yorumla
+1 yılmodasky sitesi dünyaca ünlü olmak isteyenlerin yeriymiş bende yeni öğrendim siteyi
00 Yorumla
+1 yılNoldu oldun mu manken? 1 yıl geçmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Aksjakshajsksjskalaks
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yıliş adamlarıyla falan takılman lazım
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoğuştan bazı özelliklere sahip olmak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe mesela?
- +1 yıl
güzel bir vücut şekli, güzel bir yüz temel sağlam olmalı
+1 yılbirilerinin altına yatman lazım :D
12 Yorumla
Soran+1 yılne alaka illa öyle mi olması lazım sanki?
- +1 yıl
evet olmazsa olmaz.
Google'a "Sevgili Miranda Kerr" yazıp ilk çıkan karikatüre bak <3
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhah :D Aynı ben tamam bırakıyorum bu işleri :D
+1 yılbırak manlenliği gel benim solistim ol sen :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sesim güzel değil benim :D Ama piyano çalarım :D
- +1 yıl
olsun sesin güzel olsun olmasın idare ederiz biz seni kral gibi para kazanırsın bak 4 senede ev aldım araba aldım nişan yaptım nişan attım :D
+1 yılFotonu at ışık varsa ben seni manken yaparım
11 Yorumla
+1 yılbilseydm şimdiye manken olurdum :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoyunman gerekiyor.Yada soyunuk giyinmen
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılmanken olmak için vücudundan feragat etmen lazım.
00 Yorumla fızıgın duzgunse ajanslra yazıl
00 Yorumla
+1 yılgüzel olup çıplak olman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağını solunu açman lazım
00 YorumlaBOTOKS
00 Yorumla
+1 yılModasky sitesine kayıt ol hemen fark edilirsin
00 Yorumla
+1 yılAjansın birine müracaat edin ozaman...
00 Yorumlaoo dünyaca :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye kesmez beni :D
Göstermen lazııım :D
00 Yorumla0-3 yaş grubu insansın
25 Yorumla
Soran+1 yılYok karıştırdın sen.
Soran+1 yılO kadar sığ bi beynin var ki tartışmanın bi anlamı yok bence. Öteki mankenleri düşün şimdi bi hepsi mi yatarak bi yerlere gelmiş sanki. Ha istisnalar tabiki de var ama. Mankenliğinde namuslusu olabilir.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer