iki lafın belini kırmak ne anlama geliyo
anladınız siz sebebini ciddi cevap vermeyin nan
anladınız siz sebebini ciddi cevap vermeyin nan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki lafın birer insan olduğunu düşünürsek bunların belini kırdığımızda bir işe yaramayacaklar belini kırmışken ikiye ayıralım sonra oldu sana 4 kişi bunların belden aşşağısını kullanıcaksak ikiye ayırdıklarımızı üst üste koyduğumuzda 4 bacaklı fazladan bir kişi veya gövdeden yukarısını kullanacaksak iki gövdeli biri ortaya çıkacak
Sonuç itibari ile iki lafın belini kırarsak 2 farklı şekilde kullanabileceğimiz 3. kişiyi elde etmiş olacağız
Ev taşırken lazım olabilir
Vurmayın nolur ciddi olmayın dedi :(
valla ben küçükken annemin babamı evden göndermek için komşularına uydurduğu bahane zannediyodum bu lafı hep. ne zaman babamla tartışsa açardı bi telefon karşıda kim olduğu önemli değil hatta bence bazen numara bile çevirmiyodu gelin hadi iki lafın belini kıralım derdi. babam pat die 5dk sonra çıkardı evden :D
hani kadınlar yaapr ya br ordan br burdan daldan dala sonra brde üstüne aman dedikodu yapmş gibi olmayalm bnce o :))
ayşe hatun önalın kırıcanmı belimi şarkısının esinlenmiş olabileceği bir deyimdir.
Cevap
17Cevap
Ben bunu çok kullanıyorum ama kullanırkende bir yandan karıncayı öperken belini incitmemek sözü aklımdan geçiyor. Sanırım çağrışım yapıyor. Buna bağlı olarakta genelde hoşlandığım bayanlarla konuşurken kullanıyorum. Gerçi niyetim anlaşılmadığından rahat konuşuyorum :)
bu söz soğuk savaş döneminde sovyetler birliğinde ki kırmızı kaşkollar askeri taburundan çıkmış bir slogandır.. ''laf'' abd nin komutanının savaşta kazandığı lakaptır. acımasız SSCB de hayrete düşüren fütursuzca düşüncelerini bu şekilde dillere getiriyordu
laf arapcada yumurta demektir
lafin beli ise yine arapca kokenli olup yumurtanin sivri kismina denk gelir..
sonuc olarak iki yumurta kirda yiyek demek karnim acikti pardon :D
@soran alacagin olsun :(((
olayim rejim degil useniyorum şu an :D
yemegini o kadar ozenerek yazmasan seni suclamayacaktim neyse ben kalkip yumurta kiriyorum
saygi duydum şu an :)
yagggniiii :D
Bu sözü dedikoducu bir grup kilolu, mahalle ablası uydurmuştur.Dedikodunun akşam kocaları gelene kadar sürmesinden dolayı bir çoğu bel fıtığı olup beli kırılcak hale gelmiştir..Eve gelen eşleri yakınlaşmak istediğinde bey belim ağrıyor yanıtını verdiklerinden bir çoğu aldatılmıştır...
Delikanlılık meşrebince kimseyi üzmek, sıkmak, kırmak olmadığı için niyetimiz..
ancak lafların belini bükeriz dost meclislerinde..
BAnada arkadaşım atmıştı 2-3 sene önce mesajla .Mesaja baktım baktım güldüm =)Dedim ne saçma bir cümle .
:))))))))))))))
Şair burda taburede oturuyorum belim ağrıyo anlat ne anlatacaksan da işime bakıyım demek istemiş.
iki lafı bi tenhada sıkıştırıp kafa göz dalmak demek.
ciddi cevap vermeyelim buda güzelmiş:)hadi gel iki lafın belini kıralım o zamn:)
bence sevmiyo ama seviyoda olabilirmiş gibi. güzin ablayamı bağladım la ben. atın beni siteden.
belimize sancı girdiğinde hani şöyle kütletmek isteriz ya
böyle ses çıkması lazım küt diye
işte burdan esinlenilmiş
iki lafın belini kütletelim kıralım ve rahatlayalım;)
teyzemi iki lafın belini kıralım diye ararım iki laf az kalır ya biz hepsinin belini kırarız teyzem taramalı tüfek gibi mübarek : )
aminn
bkz: cok canım acıdı ceksene elini sarılmandan bellı kırıcan mı belimi.
lafı öyle hırpalıyosun ki geyiğin öyle dibine vuruyosun (!) ki beli bilem kırılıyo işte hacı
Dilim şiti gel iki laflayalım dedi kodu yapıp milletin habersizce anasını aglatalım demek :D sakız al gelirken :D:D
amerikan güreşinde olanlardır. 2 laf edip birbirlerinin belini kırıyorlar
Muhabbetin dibine vuralım demek istiyor
dibini görmeyen neyse iyi günler :D
Ofansif toplumuz işte, bel kırarız,kafa göz yararız falan demek
iki laf bulur oralarda bir yerlerde bir bel olucaktı gel kırıverem der
biri vardır çayla kahveyle, biri vardır kazmayla kürekle yapıverir bu işi :)))))
Ikimizin yaptigi haji
İki kadının belini kırmaktır..
:D
Bi nevi dedikodu kıbarca sohbet :D
burda yapmaya çalışılan şeyler bütünü.
geyiğin sırtına vurmak :D
güzel bir laf genelde kullanırım ...
lafı ortasından ayırmak
Laf bahane gel bir kırışalım demek.
muhabbet edelimş anlamına gelıyo
Havadan sudan konuşmak.
bahanee :D