Merhaba herkese, benim hayatıma bir yildir birbirimizi takip ettigimiz bir adam girdi. Aserligi benim sehrime çıkmış. Ben de hikayede gorup beğendim. O da yazmaya basladi Bana. Askerde diye buluşmak istemedim. Gecici bir sey olur diye düşündüm. Her gün aramaya basladi konusuyorduk. 3 hafta gecti bulusmaya karar verdim. Arkadaşım git konus belki ihi biridir dedi. Sürekli evlilikten bahsediyordu. Ailesiyle filan da tanıştırdı beni. Ben dedim ki benim kalbim hassas ben cok seviyorum bağlanıyorum amacın vakit gecirmekse lütfen benim hayatıma girme. Asla seni bırakmam kovsan gitmem. Senin gibi birini buldum filan dedi. Sonra ben takipci listesini temizlemesini söyledim. Bu arada 2 ay filan oldu. 3. Aya geldik telefonuna bakiyordum bir mesaj gördüm sildi gostermedi. Ben aglamaya başladım Sonra baska bir kizi arayıp o kızmış gibi benimle konuşturdu bir sey yok hesabi. Bunu son biludmamaizda öğrendim. Dedim neden yalan soyledin mesajda bir sey yoktu dedi. Yemin ediyor filan uzulmeni istemedim filan. Neyse ben dedim ki boyle yalan dolan söyleyeceksen neden girdin hayatima ayrilsam 5 ay üzülür unuturum dedim. Gönlümü almaya çalıştı hepsini açıklayacağım kanıtlayacagım bir sey yok dedi. Gece 3 de mesaj attı bana yatın iznim iptal diye. Sonra dedi ben ara vermek istiyorum. Ciddi ilişki yapamıyorum ama konuşmaya devam edelim. Maddi manevi her zaman yanındayım. Seni sevdim ama aşık olamadım kimseyi yeteri kadar sevemiyorum seni üzmek istemiyorum bu yüzden uzak duruyorum. Kafamı toplayana kadar ara verelim filan. Ben cok üzüldüm tabi. O kadar inandırdı ki b3ni kendine.
Arkadaşlar canim cok yaniyor ne oldu da bir gecede değişti?
Şu an hala askerde. 30 günü var.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer