çünküiş paylaşımı var erkek dışişleri kadın iç işleri he kadın çalışıyorsa o ayrı o zaman evi temizlemek için birini tutmak daha iyi yoksa kadınlar zaten titizdir bu işi iyi bilir hem oturduğu yeride temiz tuıtar ve ailesinin içinide temizler o vesileylke
Ailede belli görevler vardır.. Evi geçindirmek, yemek yapmak, temizlik, marketten pazardan ağır poşetleri taşımak, vesaire.. Bunlardan bazıları erkeğe bazıları kadına düşer.. Erkek çalışıyorsa, ağır işleri de yapıyorsa, kadın da yemek yapar temizlik yapar.. Yok eğer ikisi de çalışıyorsa, o zaman yemeği ve temizliği de birlikte yaparlar.. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok sanırım.. Neden anlamamakta direniyorsunuz?
Sizde derken erkeklern alayini bir kefeye koyma sakin... Temizlik benim gozumde kadin isi degil... Temizlik otoriterlik disiplinlinlik gostergesidir oz guvendir bence... Kadini erkegi olmaz... Kadin isi diye dusunenler icin ise farkli bir somek :) bu konuda agir konusurum o yuzden bende kalsin :)
Cogu yalan bunlarin disarida millet atip tutuyo... Aslinda insanlar kadina yardimi utanc olarak benmsemis oz guveni yok... Emin ol yuzde 2 ya da 3 u yardimci olmaz ;)
Ben acik konusan dobra biriyim.. Herkes yok der be he derim bir bakmissin aninda kvirip aslinda bende oyleyim de faln filn.. Oz guven yok bu insanlarda koyun gibi kim neserse o bitti... Yazik uzuluyorum