Sevdiğimi kaybetmek istemiyorum inşallah ömür boyu mutlu oluruz arkadaşlar lütfen okuyun?

3 4 yıl once ciktigim cocukla arkadan ilişki yaptk yaklaşık 15yasindaydm daha cocugum cahillik var gelecek falan dusunemiyosn iste ama şu an sanki yaptim mi die dusunurken yapmadim gibi geliyor neyse o siralar ciktigim beni sevmiyodu yani sevmek istiyodu ama kalbim köreldi benim falan demeye başladı ara ara zamanlar evlencz senle diyodu bir sekilde aklimi bulandirdi bigün iliski teklifinde bulundu kabul etmedm snra beni ikna etti kabul ettm baska kariya kiza giderim dedi o an ben deli oldm cok yakışıklı buluyodm kiskaniyodm ama şu an suratina baksanz tukurmezsiniz o derece saftı kaymiş o zamanlar benden önce snra daha bska birlikteligi oldu mu bilmiyorum böyle bsy nasıl oldu hala aklim almiyo ama biliyorm yani arkadan girdi gözüm önünde bile canlandiramiyorm çünkü zevk falan hc bsy almadm
Güncellemeler
+1 yıl
şu an cok sevdiğim bir adamla birlikteliyim var ilkten bana sormadi bir gun sevistik akşamında msjda ilkin benim dmi falan sorular srdu o an gecmisim aklma gelmedi sen oldn sadece sen varsn dedm aradan zmn gecti gecmisimi baya baya detaylı bilmek istedi bn anlattm söyle böyle die ama o olayi dememistm
Güncellemeler
+1 yıl
aklima düştü demek istedm icime sinmedi napcagimi bilemedm demesem icim rahatsız olcak desem beni birakcak cnku sadece kendisinin bana dokundugunu istiyor ben bir gün kafam esti psikiyatriye gittim durumu anlattm bizlik bsy değil sonuçta cinsellik soz konusu dedi ama ben hla oyle. bir durumda bulunmadm dicek kapasitedeym ama sevdigim bana ilkin bn miyim dediğinde icime bsy düştü ama. yinede evet dedm
Sevdiğimi kaybetmek istemiyorum inşallah ömür boyu mutlu oluruz arkadaşlar lütfen okuyun?