Evet gençler kendimi geliştirmek için neler yapabilirim akıl verin?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle hangi konularda kendini geliştirmek istediğini bir kağıda yazmalısın. Daha sonra bunların öncelik sırasına göre belirlemelisin. Yani öyle kendimi geliştirmek istiyorum hadi veri yüklemesi yapın çok zeki olayım çok kültürlü olayım fiziğim harika olsun demeyle olmaz. Bir sisteme oturtmalısın bunun için öncelikle ne istediğini belirleyeceksin. Daha sonra bunların önceliğini belirleyeceksin ve sırayla gideceksin. Aynı anda iki şeyi yapabileceğin şeyleri birlikte yapabilirsin. Mesela müzik dinlerken spor yap. Egzersiz hareketleri yaparken film izle ya da dizi izle. Zamanı etkili bir şekilde kullanabilirsin. Kesinlikle kitap okumak günlük rutinlerin arasında olmalıdır. Kararlı olursan bir süre sonra tüm her şeyi otomatik yapmaya başlarsın ama bunun için alışım sürecinde kararlı olmalısın. Ayrınca bilinçli beslemeyi ihmal etme.
00 Yorumla
Önce işlemcini güncelleyelim, sonra ram güncellemesi yapalım. O kadar kültürü biyerde tutman gerekecek, birde şöyle 3-5 terabyte harddisk ekleyelim. Daha ince ayrıntısına kadar herşeyi görmek istiyorum dersen bide Zotac Nvidia serisi ekran kartı tamamdır bu iş. Artık kültür yüklemesi yapabilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok yardımcı oldun.
Soran+1 yılŞans işte.
önce dil öğren. iki dil öğrene bilirsen güzel olur. yaşın azsa çabuk öğrene bilirsin. Üniversite okuyorsan sınava hazırlanırken sadece öğretmenin verdiği notları değil herşeyi kitaptan okjumanı öneririm. Tabi kendi branşını iyi öğrenmek istiyorsan. Entelektüel bir insan olmak istiyorsan herkesin bilmesi gereken kendi tarihini yani türkçe tariihi ve türkiye coğrafiyasını bilmen gerekir bu tabi gerekli olanlar. Sonra ikinci aşama devletler ve onların bayrakları başkentleri. google playden indirip çalışa bilirsin bu konuda. birde tabi edebiyat. Ama ilk önce yabacıya kaçma. Önce kendi dilin kendi edebiyatın sonra yabancı.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım.
+1 yılLiderlik kursuna falan gidebilirsin bol bol kitap oku klasikler cok guzel bence😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılBu konuda sana en iyi mac Fit yardımcı olur. Pilav yumurta balık bol bol yiyip günde en az 2 saat spor yaparak gelişebilirsin. Protein İ bol bol almaya bak donanımlı olursun o zaman 😂😂 donanım nedir * .
00 Yorumla
+1 yılBolca kitap okuyarak...
Ama önüne gelen her kitabı değil.
Sadece faideli bilgiler sunan kitapları...00 Yorumla
+1 yılOkumak, seyahat etmek, tv'de yararli seyler izlemek, en azindan ben boyle yapiyorum :)
00 YorumlaOku arastir tartis boyle devam edersen zamanla donanimli olursun
00 Yorumla
+1 yılNe konuda gelistirmkk istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHer anlamda diyebilirim.
+1 yılne konuda geliştirmek istediğine bir karar ver
00 Yorumlabeni uzaktan seyretmen lazım.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOku Oku Oku başka yolu yok.
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hangi konu da geliştirmek istiyorsun
00 Yorumlaaşk acısı çek :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkuyarak.
10 Yorumla Ne yinde gelisme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kendimi geliştirmek istiyorum donanımlı bir insan nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat