2 ay oluyor evleneli şuanda doğu görevindeyiz eşimin. eşimin ailesi mersin, ben ankarada yasıyordum. eşimle neredeyse sorun yok diyebilirim ama beni hiç korumuyor, ardımda durmuyor, savunmuyor. Ailesi beni bastan beri istemediler ben türbanlı değilim diye gerçi kendi kız kardesleri de açık ama annesi buyüzden istemedi en azından biliyorum. Kardeşleri de baya baya soğuk yapılılar kayınvalıdem de öyle bir kayınbabamla aram cok iyi babasız olmamı hiç hissettirmiyor bana sağolsun. düğüne nişana hiç birşeye karısmadılar nişan düğün bohcası bizde yok diyip yapmadılar ama düğünden sonra öğrendim ki varmış. bunlar önemli değil ama insan bikez kızım demez mi ya kadınla hiç bir sorunumuz yok bide. insan sevgi bekliyo yakınlık bekliyor el değil artık. Oğlunu hep arıyor beni aramıyor kızlar da hiç aramaz beni. konuşurken bile oğullarıyla beni sormazlar. yani öyleki aynı dış kapı gibiyim. bir tlf kapatırken hadi selam söyle diyolar. daha dün tartıstım yine ben eşinim neden böyle yapıyolar diye. gerçekten cok zoruma gidiyo ve hala ailesine laf ettirmiyor ben kötü olmak istemiyorum ama en azından söyleyebilir ailesine anne abla kardeşim bu artık karım davranıslarınıza dıkkat edin iyi geçinin diye. bütün sülalesiyle iyiyim bir bu üçüyle değilim. cidden bunaldım artık ayrılmak istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım merhaba,
Evlilik aslında iki kişinin kendilerine özel ortak bir hayat kurmasıdır. Bu hayata dışardan dahil olanlar, o hayata mutlaka ama mutlaka zarar verirler ki buna aileler de dahil...
Ne kadar az görüşürseniz ailelerinizle o kadar mutlu olursunuz... Eşinin ailesine karşı seni savunmasını bekleme, çünkü erkeklerin yüzde 90'ı bunu yapmaz...
Sen mutlu olmak istiyorsan kendi huzurunu sağlayacak etkinliklerle ilgilen, seni mutlu eden kitaplar oku, müzikler dinle, kıyafetler giy, arkadaşlarınla buluş...
Seni eşinin mutlu etmesini beklersen, daha çok beklersin gibime geliyor...316 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız... bana da öyle geliyo. Allah doğru yol göstersin demekten başka çarem yok
- +1 yıl
Bence ilk önce bu karamsarlığından vazgeç... Karamsarlık mutsuzluğun ilk ve asıl kaynağıdır...
Kendine bir mutluluk listesi yapmakla başla işe...
Seni neler mutlu ediyor, bunların listesini yap, günlük ve haftalık olarak bunları yap, çok mutlu olacağına garanti veririm...
Soran+1 yılpozitif enerji için çok teşekkür ederim sağolun
- +1 yıl
Rica ederim arkadaşım, evlenmeden önce iyice tanısaydın keşke... Acele etmişsiniz evlenmek için sanırım...
Soran+1 yıltayini çıkınca çok tanıma fırsatım olmadı 7 ay sadece yuzyuze tanıyabildim. sonrası hep elektronik ortam oldu. Ama çok keşke dyorum da işte kendim yaptım kendi ellerimle..
- +1 yıl
Peki ilişkinizin şuanki durumda olmasının doğuda olmanızın ve senin oraları hiç sevmemiş, sıkılmış olmanın etkisi var mı?
Soran+1 yılhayır hayır asla. burada sıkılmıyorum da ben evimle ilgileniyorum hep bazen civar köylere gidiyorum. Yani yapacak birşey buluyorum ben
- +1 yıl
Yani sorun sadece aile mi? Ailesine karşı seni korumaması mı?
Soran+1 yılbenim için önemli bu da evet. ama eş olarak davranmıyor da bazen ben bununla mı evliyim diyorum
- +1 yıl
Arkadaşım her insanın evlilikten beklentisi farklıdır... Kimi özgür bir cinsel hayat için, kimi anne/baba olmak için, kimi hayat ortağı olmak için, kimi kendi ayakları üzerinde durmak sorumluluk almak için vs vs gerekçelerle evlenir... Bu gerekçelerin hepsi bir arada da olabilir ama her zaman öne çıkan bir gerekçe ağır basar...
Senin gerekçen neydi bilmiyorum ama ikinizin ortak bir gerekçenizin olmadığı açık...
Soran+1 yılgeç anlıyoruz bunu sanırım.. İlk başta konuşurken konuşulanlar aynı ortak şey istediğini gösterirken aynı eve girince hepsii lafta diyosun
- +1 yıl
boşanmak çare mi peki, istediğin gibi birini bulabilecek misin?
Soran+1 yılmesleğim var çalışırım en azından kendi hayatımı düzene koyarım birdaha evlenmek istiyceğimi sanmıyorum evliliğin en acı yolunu gördüm..
- +1 yıl
Düştüm diye bir daha kalkmam demekle aynı mantık bu... Bir daha evlenmem düşüncesi çok saçma...
Soran+1 yılinsan kendi yaşantısından hep bir ders çıkarır değil mi.. Ben şimdiden çok ders çıkarttım. Birdaha ne birinin peşinden uzaklara giderim ne bişey. Evlilik olsa da çook sonra olurr anca görücü usulü oda artık güven sevgi isteği yok
- +1 yıl
Neyse konuştukça bana ters gelen fikirler öne sürmeye başladın... Hakkında hayırlısı olsun...
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Daha yeni evlisiniz bunlar her evlilikte olan şeyler ve dediğine göre eşinle çok büyük sorunların yok. Otur eşinle dertleş başkasıyla dertleşme..
Alem insanların mutsuzluklarından faydalanmaya çalışan kurtlarla dolu. Yazık ederler sana.. Benden sana abi tavsiyesi olsun..16 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın. Eşimle de konuşuyorum hep ama olanları bildiği halde hala ne varmış ki diyor. onları ne haksız ne de haklı buluyor ama ortamda köprü de olmuyor bu yıpratıyor beni
Soran+1 yılteşekkür ederim. Akrabaları ile aram çok iyi her gün neredeyse konuşuyoruz ama bir ailesiyle böyle işte.
Soran+1 yılsağol :)
+1 yılAfedersin ama daha 2 aylık evliyken ayrılıgı dusunmen cok yanllıs esinin ailesi senin yuvanı yıkmaya kalktı mı dis goster ama boyle bisey icin yuvanı yıkma onları neden sevindiriyosun ki ogluyla ayrıldıgında bir kayınbaban uzulur galiba. Babamın ailesi de annemi sevmiyo ama diger akrabalrı seviyo annemi mesela biz takmıyoruz isteyen gelir sever istemeyen gelmez sevmez cokta tınnn. Kendini sacma bisey yuzunden uzme yuvanı yıkılacak hakiki nedenlerden yık yıkacaksan.
05 Yorumla- +1 yıl
yıkmandan yana degilim. Bu hayatta herseye hazırlıklı yasıcaksın ben oyle yapıyorum ben nisanlıyım nisanlımın ailesi bni istiyo evlenınce istemicegi ne malum? o yuzden cokta takmıyorum yani yuvama dokunmadıkları surece sorun yok
Soran+1 yılşimdi de eşim yaklaşmıyor zaten bir adım atsın diye bekliyorum ama yok. 3 gündür yabancıyız ne konusma ne sohbet...
- +1 yıl
Sorunu ortaya cikaran sensin esinle baris gurur yapma sanslisin yaninda ona güzel bir aksam yemegi Sofrasi kur saril op ve sukret baris bunu da bir daha sorun yapma sen adim at bisey kaybetmezsin o senin esin
Soran+1 yılher tartısmada ben adım atıyorum sıkıldım valla heee
- +1 yıl
Bu son olsun o zaman
Evlilik bundan ibarettir canım. Daha çok yenisiniz. Sen yakınlık kur ara sor kaynanani. Iki aylık eşisin daha annesiyle seni kıyaslayamaz onada hak ver. Sineye çek eşini bunaltma. Baban dahi yokken ayrılmayı unut çocuk kararı verme yinede bir kaç yıl
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istemiyorum evet. aramıyorum valla bir babasını arıyorum her iki günde bir ben onu cok aradım aramak ıstemıyorum artık hıc. dugun gunu ben salya sumuk aglarken bı gelıp aglama kızım demedı
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
38Cevap
+1 yılAyyy ne bikbik dertli tipsiniz ya cidden insana daral getirirsiniz bende evliyim kimsede benimle ilgilensin arasin sevsin diye beklemiyorum esinle aran iyiyse bu kavga cikartilcak bir problem degil ama muhtemelen esin seninle ilgilenmiyor aylaklıktan millete sarıyorsun. Aramak zorunda değiller seni.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya kusura bakma da buna sorun mu diyorsun sen?
S. ktir etmek varken böyle şeyleri neden sorun edersiniz anlamıyorum.
Gebersinler s. ktir et.32 Yorumla
Soran+1 yılgüldürdün beni valla sağolasın kardeşim
Eşinzle son bir kez ciddi ciddi konusmadan böyle seyler düşünmeyin bence.. Herkesin anlayabileceği bir durum değil bu umarım en yakın zamanda hayatınız yoluna girer canınızı sıkmayın.. Allah kalbınıze göre versin
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağolun. Konuşma yapmayı çok istiyorum ama nerden nasıl ne diyerek başlamam gerek hala bilmiyorum bana böylesine uzak duran bir adamla nasıl konuşayım...
2 ay cok kisa bir sure ve durumun kotu degil bence sen biraz kafaya koysan kadinin kalbini fethedebilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yıl11 ay nişanlı kaldı 2 aydır evliyim hala kalbini fethedemediysemmm. işim çok zor. ve ayrı şehirdeydik yine yanıma bir kez olsun gelin görmeye gelmediler. püüüüh
- +1 yıl
Inan seni anliyorum ama profesyonel dusun biraz. Su an ki ruh halin sana en ufak birseybkazandirmaz hattankarsi taraf ve sen iyice sogursunuz birbirinizden. Evlilik bubha diyip konuyu yokusa suremezsin. Yoksa olan sana ve evliligine olur biraz nefes al dinlen tekrar dene senin istedigin gibibolana akadar tekrar dene. Bence yapabilirsin
Soran+1 yıldeniycem cok teşekkürler :)
Ayrılmak mı hem de bu iki neden yüzünden.
AC değilsin açıkta değilsin koçan sana iyi davranıyor şiddet uygulamıyor.
Sen kayinvaliden ve gorumcen seni sevmiyor diye kocani suçlu tutuyorsun.
Üstelik bunu ona dayatma yapıyorsun
Bence onu hak etmiyorsun12 Yorumla
Soran+1 yılevet büyük şehirden onunla birlikte saldırısı eksik olmayan bir şark görev yerine geldim. Ailem kilometrelerce uzakta göndermiyor geleni de istemiyor. ben mi hak etmedim şimdi bunu?
+1 yılÇok kötü bir durum. Bence eğer ortak noktada buluşamıyorsanız, ayrılmalısınız. İlerde daha çok sorunlar çıkar. Ama bütün hata eşinizin. Asla bu duruma gelmeden müdahele etmeliydi. Ailesi ve eşini her ne olursa olsun karşı karşıya getirmemeliydi. Eşiniz ne yazık ki gerçek anlamda erkeklik ve eş görevini yerine getiremediği gibi, görünen o ki, evlatlık ve kardeşlik görevini de yerine getiremiyorum. Üzüldüm adınıza gerçekten ama bunu sonlandırmalısınız. Çok üzüleceksiniz ilerde.
03 Yorumla
Soran+1 yılTamda anlattığınız gibi maalesef. Hi bir konuda maddi manevi destek olmadı sadece düğüne nişana görünmeye geldiler. bunun aldıklarını taktılar. bunlarda aslında önemli değil ama benimde demek istediğim buydu işte arayı bulamıyor. Düğünden önce kac kez istemıyorum dedim sabret inan bana güven bana dedi amasonuç bakın yine aynı
- +1 yıl
Ben sizi çok çok iyi anlıyorum. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Bence gerçekten yol yakınken vazgeçin. Çünkü ilerde neler olacağını çok çok iyi biliyorum.
Soran+1 yılRabbim doğru yol göstersin bana. Gerçekten çok bunaldım yoruldum da artık. Aileme gitmek istiyorum kalmak için göndermiyor ailemden biri gelmek istiyor onu da istemiyor neymiş yol çok uzun şehir merkezine olmaz diyo
İlk önce sorunu kendimizde aramalıyız neden başkalarını hayatına dahil etmek istiyorsun ki? Seni umursamayan insanları sen neden umursuyorsun dertlerine düşüyor kendi tadını kaçırıyorsun? Madem eşin ailesini çok seviyordu bir aile olmanın anlamını bilmiyordu ana baba evinde kalmaya devam etseymiş neden evlenmiş ki? Böyle insanları anlayamıyorum ben nedir bu anne baba seviciliği ya ne zaman bir birey bir aile olmayı öğrenecek bu toplum çok yazık.
00 Yorumlaiyi gecinmek zorunda degiller seninle istemiyrmuş kadın seni bu kadr basit... gelin oldugunda evlat olmuyorsun senin ona onları sana ihtiyac yok
13 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki öyle. Ama en azından eşimin ailesyle konuşması gerek miyor mu köprü olmak onun görevi değil mi?
Soran+1 yıldeniycem :)
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye bu kadar taktın ki kafaya sen sana lazım olanı almışsın gerisi seni sevse ne sevmese ne? Çok güzel bir laf var "bir insana zorla sevdiremezsin kendini, bana güven diyemezsin. Tek bir şey kalır sana SEN BILIRSIN demek
10 Yorumla evinde mutlu olmak istiyorsan eşinin üstüne gitme o da arada kalır
18 Yorumla
Soran+1 yılben ondan bişey istemiyorum ki abi. en azından köprü olsun arayı bulsun istiyorum evin bir oğlu
Soran+1 yılBeni önemsemiyor bile. takmıyor. gelip konuşmuyo bile. aynı salonda bile durmuyoruz 3 gündür
Soran+1 yılhayır hiç konuşmuyoruz bile
Soran+1 yılhayır
+1 yılŞimi o üç kişi içinde nerdeyse sorun yok dediğiniz evliliğinizi sorunlu hale getirmemeye çalışın bence. onlar sürekli hayatınızda olcakta değiller sabredin. sırası gelen ölür ölmeyen yılar susar vs vs :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbazen yeri geliyo cok hevesleniyorum. cevremdekılerın eslerının aılelerıne bakınca cok uzuluyorum
- +1 yıl
olmasa iyi ama bide şöyle düşünün sizin yaşantınıza bile heveslenen çiftlerde vardır.. ya sorun çıkartan eşiniz olsaydı size huzur vermese hakaret dayak yok mu öyleleri. kusura bakmayında illa herşey tam olsun istiyorsunuz. sen rahmetli babannenim kocasından çektiklerini görsen onları hiç dert etmezdinya boşwer :)
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin. Yok şimdi hakkını yiyemem evine felan bakıyor alıyor ediyor. Ama aile sorun olunca evde de huzur kalmıyor
- +1 yıl
Sağolun. öyle şeyler çoğu evde olabilcek şeyler. size diyeceğim çok takmayın alttan alın hep böyle gitcek değil ilerde değişir durumlar inşaAllah
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklısn eşinin seni her ortamda koruması lazım ama evlilik oyuncak değil bunu onla konuş ya da onun dinleyeceği birisi bir büyüğünüzü araya sok
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkr ederim sağol
Eşinin ailesi eşinle konuşurken aranızı bozmak adına eşine fitne fesat sokuyorlar mı? Yoksa mesele sadece seninle konuşmamaları mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılyok fıtne fesat eşime değildi amcalarının eşine anlatıyormuş devamlı beni yok açık yok kapalı değil beni övdüklerinde de hiç ses etmiyormuş
- +1 yıl
Öğrenmek istediğim eşindi amcalarının kızı veya dıdının dıdısı değil. Şimdi eşine fesatlık veya arabozuculuk yapmıyorlar da sadece seninle konuşmuyorlarsa konuşmasınlar ailedeki herkesin seni sevmesi ve onaylaması gerekmez ikincisi anladığım kadarıyla uzak bir mesafede yaşıyorsunuz ki bu senin açından sürekli yüz yüze gelmeyeceğiniz için daha kolay bir durum olduğundan yapman gerekenin sadece eşini mutlu etmek olduğunu ailesine ise sadece saygı göstermen gerektiğini bilmendir. Eşinin ailesine de alışmaları açısından hak vermek gerekir zamanla seni kabullenecekler henüz çok erken biraz sabır göstermeli olgun davranmalısın. Keskin sirke küpüne zarar sen iyiysen onlarda zamanla görecektir. Boşu boşuna eşine iki arada bir derede kalma eziyeti çektirme. Çok yakın bir aile dostumunda aynı durumu yaşadıklarına şahit olduğum için böyle rahat yazıyorum.
Soran+1 yılteşekkür ederim. eşimle 3 gecir ayrı yatıyorum ne iyi bir yaklaşımı var ne kötü birbirimizle konuşmuyoruz bile. Soğuyor sanırım oda benden. Aynı salonda bile durmuyoruz ben ondan bişey istemiyorum ki en azından böyle olmayın diyebilir bir kere deseler eminim ki daha farklı olucak ama demiyo onu bile yapmıyo zoruma bu gidiyo işte
+1 yılbence ayrılık çözüm değil eşinle konuş sonra ciddi ciddi düşün ayrılığı ama önce eşinle konuş. bu arada sen ankaradasın eşin doğuda ailesi mersinde ve seni eziyorlar öyle mi
02 Yorumla
Soran+1 yılezme derken öyle değil ama onlardayken yaptığım herşey göze batıyo evin anahtarını bile bir yere gidince alamıyorum görümcem de varsa yanımda eğer hemen kendine istiyo anahtarı. gibi gibi şeyler. davranışları bunaltıyor beni eşimde hiç brrşey demiyor
- +1 yıl
eşin muhtemelen ailesi olduğu için hiç birşey demeyecek ama bu kadar ufak ayrıntılara takılma cidden boş ve gereksiz şeylere takılmışsın
+1 yılÖyle bişeye gerek yok. Adam senin için ailesini mi atsın. Sende onların istediği gibi olacaksın. Evlenmeyi biliyorsan
10 Yorumla
+1 yılbence bunlar sorun değil ben seni anlıyorum ama çok fazla beklenti içinde olmayacaksın
17 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosun. bide huyları da farklılaştı. galiba evliliği böyle sanmıyordu oda. tam bir eş olamıyor.
- +1 yıl
bazı erkeklerde sahiplenme duygusu olmuyor yapamıyorlar gönül gözleri kapalı oluyor her erkeğin harcı değil idare etmek
Soran+1 yılcidden öyle. evli misin bilmiyorum ama benden sana arkadas tavsiyesi tip önemli değil canım huyunu suyuna ve en önemlisi aile çok önemli aman dikkat et
- +1 yıl
aynen..10 yıllık.
Soran+1 yıl3 gündür evde yabancıyız ikimiz de ne bir muhabbet ne bir soru hiç yok.. soğuyor benden sanırım
- +1 yıl
özel konuşalımmı?
Soran+1 yılolur tabi yazıyorum size şimdi
+1 yılDaha 2 ay olmis biraz zaman ver onlara kolya degil birisini kabullenmek, sende onlara saygida kisur etme, nazik davran, gelin olmak maalesef zor agzinla kus tutsan yaranamazsin o nedenle hemen pes etme biraz sabir.
04 Yorumla
Soran+1 yılben gelinlik yapıyorum zaten ama 1 sene oldu kardeş hala mı benimseyemez insan...
- +1 yıl
2 ay demissin. Yanliz mi yazdin.
Soran+1 yılYok 2 aydır evliyim 11 ay da nişanlı kaldık toplamı 1 yıl
- +1 yıl
Istersen seni dinleyebilirim. Arkadas ilabiliriz.
+1 yılcanım sen kocana sahip çık ve bunu senin için katlanıyorum de ve ayrılacaksan ayrıl onlarda yeni kız bulurlar ona sen ayrıldığınla kalırsın
10 Yorumla
+1 yılaman yapma yenge napıyon ailesi er geç ölür baş başa kalırsınız bunun için ayrılmaya değer mi
10 YorumlaEvlenene kadar bunlar belli degilmiydi zaten, annesi ve kardesleri hep soguk degilmiydi sana karsi? Yoksa evlenincemi isler degisti
04 Yorumla
Soran+1 yılyok hep böyleydiler. Ben nişanı atmaya kalktım hatta beni yolumdan döndürdü eşim güven bana düzelcek o eve girdiğinde diye ama sımdı hıc selamlasmıyorz bile :D
Soran+1 yılçocuk düşünmüyoruz zaten bu gidişle ilerisi de olmaz gibi
ankaralısın hemşerim benim neresindensin? bence ayrılıgı falan unut bırak biraz böyle devam etsinler herşey olacagına varır bvellimi olur belki düzelir aranız cele eme derim bekle birazz
02 Yorumla
Soran+1 yılpek deniycem. bu arada mamaklıyım
Bn sevmesim almsm soncta zaten cokta yanlarina gitmiosn nolcakki ya onmli olan sizin birbnzle qnlasmanz bnce esim dik durmali bu durumda
00 Yorumlaeşini karşına al ve kararlı bir şekil de bu konuyu konuş , faydası olacaktır muhakkak
03 Yorumla
Soran+1 yıldeniycem abi sağol
Soran+1 yıltamam abi sağol
Senin gibisini gprunce evlilikten korkuyorum insan sevdiginden boyle vazgecermi ayriliyimmi ne demek
06 Yorumla
Soran+1 yıliyi de insan eşinin arkasında oldugunu da bılmek ıstıyor onlardan vazgecsın demıyorum ama ara bulsun en azından bır omur boyle mı oalcak
Soran+1 yılyok biz siirt şu an onlar mersin
Soran+1 yılçok sağol.. kendisi de şu an bana uzak davranıyo 3 gundur aynı odayı paylasmıyorum oda benle hıc konusmuyor
Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. ya kimi böylesini arar bulamaz kimide bulur kıymet bilemez ah ah
03 Yorumla
Soran+1 yılAman abi bırak aile önemli. Ben evlenince kendi ailesini ana baba ev görmek istiyordum böyle herkes gibi çıkıp dolaşalım annem kızım diyelim istiyordum ulan hiç mi olmaz şans ya
Soran+1 yılNe diyim Allah yardımcınız olsun. Aile ile anlaşamamak cidden çok kötü anlıyorum sizi. Kayınpederim yatalak bile lsa bakarım gocunmam asla ama diğerlerine hiç vicdanım bile ses cıkartmıyor düşününce bile.. Tek bir güleryüz ya ne sev ne iste ama bir gül ben zaten 10 adım gelirim o bile yok. Ailesine iyi geçinin diyen biri bile yok bendeee
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. iyide sen aile ile evlenmedin eşinle evlendin neden bunlara takılıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılzoruma gidiyo. ben böyle ortamda büyümedim çünkü
Soran+1 yılabi böyle olunca hiç hevesim kalmıyo ki.
+1 yılBende Mersin'liyim ve Mersin'de yaşıyorum. Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm. şu an durum ne oldu peki?
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim anlamadigim sey su. Sen onlarin ogluyla evlendin diye niye seni sevmek zorunda olsunlar?
Niye oyle bisey bekliyorsun ki kocanin ailesinden?16 Yorumla
Soran+1 yılbeni sevmeseler de en azından surat asmasınlar dimi?
- +1 yıl
Kime göre neye göre? Bu çok öznel bir laf, belki kuruntu yapıyorsun.
Ayrıca yukarıda 'Beni niye sevmiyorlar, beni niye aramıyorlar? Beni niye sormuyorlar? diyordun.
Sorduğun sorundan açık biçimde 'Benimle niye samimi, sıcak değiller' derdinde olduğun çıkıyor.
Valla kocanın yerinde olsam, ve bana bu sebepten 'Ayrılmak istiyorum, mutlu değilim' desen 'siktir git annem sana gülüp sarılmıyor diye boşanmak mı istiyorsun' der emin ol terkederdim.
Manyak mısın nesin?
Soran+1 yıl:D :D Allahım ya siz erkekler niye böyle düşünüyorsunuz bir de kendi ailenizle konuşsanız bakın evimizden biri o bizim namusumuz artık biraz yakın olmaya çalışın deseniz de sonra olmuyolarsa cehennemin dibine kadar yolları var dese bizdeeee
- +1 yıl
Asil senin dusuncen sacma! Niye kocani ailesi ile karsi karsiya getirmeye calisasin ki? Niye kompleks yapmadan insan gibi davranamayip kendi sikindirik takintilarinizin pesinde erkeginize hayati zehir edesiniz? Evlilik kocanla aranda kalsa, ucuncu sahislar araya girmese olmaz mi?
Hayir sundugun gerekede mantik yok. Adam cikip 'O artik benim karim, ona gore' dese 'Hadi ya bilmiyoduk kusura bakmasin' tepkisi mi alacak?
Soran+1 yılbir suçlu ben mi oldum allahım ya. siz hepiniz eşit tutum sergiliyorsunuz. Evlenince %50 eş %50 ailedir kusura bakma kardeşim. adamlar kalkıp düğün dernekte bile ulan 1 lira ortaya koymadılar git ya
- +1 yıl
Senden bir halt olmaz. Aciyorum kocana. Belli ki hayati zindan edeceksin uzun vadede. Koyar koymaz adamlar para, sana mi soracaklar? Onlara mi guvenip dugun yaptin?
+1 yılbir ilişkiyi başlatanda bitirende kadındır.
14 Yorumla
Soran+1 yılbaba yok basımda zor..
- +1 yıl
Çalışıyo musunuz? Çalışmıyosanız bir işe başlayın bu sizi daha dinamik bir hale getiricektir.
Soran+1 yılüniversite mezunuyum ama şu an kırsal bir yerdeyiz merkeze de uzak. maalesef o imkanım yok. memurluğa çalışıyorum bende
- +1 yıl
Eşinede burada dediklerini söyle bence ona dök içini seni anlıyacaktır.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılişin gerçekten zor hemşerim.
16 Yorumla
Soran+1 yıl:( okadar hayalle evlen yuva kur atamalı diye doğuya geldim ikinci el 3 cekyat somye yatağa ama ne kadir ne kıymet ev içinde bile yok. pahalı esya alırsan takılar bozulur diye de bir şart var. abi bıktım valla
Cevap sahibi+1 yılailenle konuşmayı denedin mi? kendi ailen ne diyor bu duruma?
Soran+1 yılAileme anlatmadım hiç zaten bir anam var oda çok üzülür. Yakın kız arkadaşımla paylaşıyorum sorunlarımı sadece
Cevap sahibi+1 yılAma unutma ki sana sahip çıkacak da ailen olacaktır. Baban hayatta mı?
Soran+1 yılbaba hayatta değil... ama sahibim var şükür abi amca dayı. zor olan şey kararı kesin verebilmek...
Cevap sahibi+1 yılailenin erkekleriyle konuş o zaman mutlaka. onlar da eşinle konuşsunlar, ailesiyle konuşsunlar. seni sahipsiz sanmasınlar. sonra gelen tavıra ya da hareketlere göre düşün boşanmayı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanı seviyormusun? Severek mi evlendin?
13 Yorumla
Soran+1 yılseverek evlendim ama kör kütük sevgim yok artık... daha nişanlıyken böyleydi hep ailesi düzelcek dedi düğünde ama daha da kötü oldu hep
Cevap sahibi+1 yılBak seviyorsan torun verene kadar devam edecektir. Ama bir torunun olsun gör bak nasıl da seviyorlar
Soran+1 yılya biraz ailesi çok katı soğuklar bir babası sevecen biri annesifelan öyle sevgi gösteren biri değil. bir kızları önemli ona. toruna ne kadar düşkün olurlar bilmem
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin varken bana düşmez dertleşmek. :):
10 Yorumla Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nerden buluyosunuz bu sünepeleri ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAkılsızlıktan.
Al karşına konuş hemen niye ayrılacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşunca da aynı ki abi. beni suçlu buluyo hep onların yapıları öyle diyip geçiyo sadece. beni de evliliği kaldıramadığımla suçluyo anca
+1 yılBosver sende kaynanani
03 Yorumla
Soran+1 yıltatil de gidince yanlarına surat asık olunca bosveremıyorsunn kardeş. bir napıyosun dşyen olmayınca bosveremıyorsun.
- +1 yıl
Gercekten surati asik binlerce insanla karsilasiyorum hergün
Inan bana sen isteyince bosveriyosun
Soran+1 yıldeniycem sağolasın :)
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen 2 yıllık ben 7 yıllık...
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl değil 2 aylık ben
- +1 yıl
Anladım
+1 yılAilen tarafından mı evlendirildin
03 Yorumla
Soran+1 yılseverek oldu hayır
- +1 yıl
anladım zor bir durum Allah kolaylık versin
Soran+1 yılAmin sağolun
Çok üzüldüm ya senin adına kuzum
00 Yorumla
+1 yılkorumuyorsa büyük sıkıntı
00 YorumlaCok haklisin...
00 Yorumla
+1 yılçocuk varwi
07 Yorumla
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
yapman gerekeni söylim, kendini ezdirme, yavaştan yavaşa üstnlügu ele al. çaktirmadan, adami kontrol etmeyi ögren.
Soran+1 yıltaktik verir misin :)
- +1 yıl
hemcinslerimi satmam ama ailevi durum var :) bna biraz esindn bahset, sana nasil davraniyor dtayli
Soran+1 yılbikere vurdum duymaz biri. Ayrılsam da umursamayacağını unutucağını biliyorum. Sevgiliyken yaşadım deneyim sabittir. onun dışında net olayım nişanlıyken bana daha yakındı. Yine uzak şehirdeydik ama hiç yalnız hissetmedim kendimi. Şimdi yanyanayız ama çoğu zaman çok yalnızım. Burada kimsem yok dağ başındayız. Birileriyle konuşma iyi geliyo konuştuğum kişi de kendi ailem ve eşim. Hani ben istiyorum ki sevmeseler bile konuşsunlar konuşalım ne biliyim işte nişanlıyken de böylelerdi eşim hep söz verdi sabret dedi düzelcek düğünden sonra baksana yine aynı.. hatta belki daha vahim. üzülüyorum gerçekten. ben sadace böyle yapmayın demesini istiyorum bunu bile demiyo. evliliğimden soğudum gerçekten soğudum... Ben adım atmadan eşim de atmaz asla öyle de bir yapısı var. 3 gündür ayrı odalarda yatıyoruz konuşmuyoruz hiç ama bir kere konuşmadı benimle. bu da zoruma gidiyo...
- +1 yıl
Belkide ayrilman için bunlari yapiyodur, pişman olmuş olabilir. Benim kardeşim de ayni durumdaydi ama bunlar abrtmiş. Bana mesaj atarmisin,
Soran+1 yılkardeşiniz ayrıldı mı peki? Ayrılmak istemiyo sanmam ama soğumaya başladı devamında ayrılık da olabilir uzak değil yanii...
+1 yılDertlsblrz istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonusalim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkma canını
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke kolay olsa. 3 gün kavgalı 2 gün mutlu oluyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşanır kurtulursun
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı