2 aylık evliyim ve mutsuzum yardıma ihtiyacım var dertleşmeye ihtiyacım var?

2 ay oluyor evleneli şuanda doğu görevindeyiz eşimin. eşimin ailesi mersin, ben ankarada yasıyordum. eşimle neredeyse sorun yok diyebilirim ama beni hiç korumuyor, ardımda durmuyor, savunmuyor. Ailesi beni bastan beri istemediler ben türbanlı değilim diye gerçi kendi kız kardesleri de açık ama annesi buyüzden istemedi en azından biliyorum. Kardeşleri de baya baya soğuk yapılılar kayınvalıdem de öyle bir kayınbabamla aram cok iyi babasız olmamı hiç hissettirmiyor bana sağolsun. düğüne nişana hiç birşeye karısmadılar nişan düğün bohcası bizde yok diyip yapmadılar ama düğünden sonra öğrendim ki varmış. bunlar önemli değil ama insan bikez kızım demez mi ya kadınla hiç bir sorunumuz yok bide. insan sevgi bekliyo yakınlık bekliyor el değil artık. Oğlunu hep arıyor beni aramıyor kızlar da hiç aramaz beni. konuşurken bile oğullarıyla beni sormazlar. yani öyleki aynı dış kapı gibiyim. bir tlf kapatırken hadi selam söyle diyolar. daha dün tartıstım yine ben eşinim neden böyle yapıyolar diye. gerçekten cok zoruma gidiyo ve hala ailesine laf ettirmiyor ben kötü olmak istemiyorum ama en azından söyleyebilir ailesine anne abla kardeşim bu artık karım davranıslarınıza dıkkat edin iyi geçinin diye. bütün sülalesiyle iyiyim bir bu üçüyle değilim. cidden bunaldım artık ayrılmak istiyorum
2 aylık evliyim ve mutsuzum yardıma ihtiyacım var dertleşmeye ihtiyacım var?