erkekler sevgilinize poşet eşya taşıtırmısınız? ne kadar centilmensiniz?
Cevabın nedir?
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim eski erkek arkadaşımın "paraya" çok saygısı vardı. Bu bence berbat bir durum. Bir kere ben onu beklerken mağazalara bakıyordum, hiç belirlediğimiz saatte gelmezdi buluşmaya, o gelince bana çağrı attı, aldım duraktan. Neyse, mağazaya yarım yamalak bakmıştım, hırka almak istiyordum, gittim bakmaya devam etmek istedim. Neyse bir tanesini beğendim, fiyatı da uygun geldi. Ama ücretini bana ödetmedi. Ben de fazla üzerinde durmadım. Ama bütün gün hem çantamı hem de o poşeti taşıdım. Ama bir keresinde de kendim ödedim beğendiğim bir trikonun ücretini. O zaman da bana taşıtmadı. Bu da paraya saygısı olduğunu gösterir. Geçenkinde hem parasını ödedim hem de ben mi taşıyacağım diye düşünmüş olmalı. Bir kere de alışveriş merkezine girmiştik, montunu çıkarttı. Bir süre elinde taşıdı. Sonra bir yerde oturmuştuk sanırım. Kalkarken çantam büyük diye montunu çantama koymak istedi. Neyse bir şey demedim. Ama bir süre sonra çıkarttım, ağır olmuştu çünkü çantam. Hani benim eşyamın olduğu bir poşeti taşımak zorunda değil kimse, ama ben de hem kendi montumu hem de onun montunu taşımak zorunda değilim. Bir başka sevgilim de iç mekana girdiğimizde ben montumu falan çıkarınca hem çantan var hem de bunu taşıma bana ver diyordu. Bir kaç kere izin vermiştim taşımasına. Bence her seferinde izin vermemek lazım her ne kadar kendi istese de. Her şeyi de sana taşıttırmasına da izin vermemek lazım. Kimse kimsenin taşıyıcısı değil. Ama ara sıra olabilir, örneğin çantan ağırdır, onun da taşıdığı bir şey yoksa montunu ya da elindeki poşetleri taşımasını rica edebilirsin. Ama sen söylemeden durumu anlayıp poşetlerini alıyorsa o iyidir işte :)
03 Yorumla- +1 yıl
Hiç hoş değil. ..
En İyi Cevaplar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 627 cevap paylaştı. bi erkeğin bu tür şeyleri taşıtmaması gerekir neden derseniz. kadın yaratılış itibari ile koruyuculuğunu hissedeceği bi erkek ister. yanında da siz varsanız bu büyük iş de size düşer haliyle :)
21 Yorumla
+1 yılne için taşınacağına bağlı. Gerekirse çantasını da taşırım. Hiç öyle egolarım yoktur. Ama gelgelelim elimde bir şey taşımaktan nefret ederim :))) :))))
39 Yorumla- +1 yıl
ne var bunda canım taşırım tabiki. sevdiğim beni taşı desin kucağımda bile taşırım :)) nefesim yettiği kadar :))
- +1 yıl
ahaha :))))
- +1 yıl
- +1 yıl
eyvallah ;=)
Kıyabılır mıyım ben O'na yaaaa.
Ben taşırım,egerki yüküm fazlaysa en hafif olanları ona verırım..Kıyamamam ben kuzuma15 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
41Cevap
+1 yılKar yağarken 2 derecede 2,5 km toplam 12-13 kilo ağırlığa ulaşan 5 market poşeti ve 2 sırt çantası bir orta boy spor çantası taşımış bir adam olarak ona dayandığım için 25-30 kiloluk market poşetini en az 4 km taşıyabilirim.Yok be araba alacağım gerek yok :D
11 Yorumla
+1 yılhayirr ben elcantasini falan tasiyorumm ! kendisinide tasirim istese !
31 Yorumlaerek kadın eşitir diye biliyordum yanlışmı hatırlıyorum eşitlik istiyordunuz alın size eşitil taşıyın gariii :)
114 Yorumla- +1 yıl
o farklı konumuz ile karıştırma ben mazlemesini götürüm o evde yapar iş bölümüdür bu yada o malzemeyi getirir ben evde yaparım ama taş devrinden beri gelen gelenekler çerçevesinde kadın mağrada bekler erkek avlanır getirir daha güçlü olduğu için daha fazla et gelir mağraya ama artık devir değişti teknoloji geldi eşitlik varmış deniyor pehhh bi eşit bi eşit hiç sorma :)
ben onun bütün kahrını taşıyosam o da poşetleri taşısın bi zahmet
hem de kendi poşeti :)
desem de bakma ya sevdiceğe kıyılır mı tanışınır tabi poşet torba yeri gelir çanta :)
ama bana kılıbık muamelesi yaparsa ağzına tepik atarım :D14 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi olay şu yük varsa bende elim doluysa birazını da o taşısın ben 20 kilo taşıyosam o bomboş gelecek değil ya bi 5 kiloluk poşetini alıversin bizahmet te bizde bi erkek olarak ne kadar düşünceli bana kıyamadı diye düşünelim demi? HAKSIZ mıyım?
121 Yorumla- +1 yıl
ya ben 1 çuval taşıyosanm oda bişeyler taşımalı ben 20 kilo taşıyıp weya 5 poşet pazar harcı tasıyacagıma 4 tane taşıyayım 2 şerli torbadan iki elime 1 torbasını da o alsın buna taşıtırım denmek denirse EWET yada ben şöyle diyeyim GEREKTİĞİNDE taşıması gerekir yardım amaçlı...
- +1 yıl
eee? Hımm derken... Kötü mü düşüncem sen ne düşünüyosun?
- +1 yıl
Haklısın... Ama Aleyna hanım çok keskin konuşuyorsun ne diyorum sana bak GEREKTİĞİNDE... Sen mutfaktasın yemek yapıyosun Misafir war sana waLLa yardım ederim ama yanlızken hayatta kolay kolay yardım etmem yani demek istediğim şu nasıl Türkiyeyi dedelerimiz we nenelerimizle kazandık? Savas askerlik işi erkeğe aittir ama yetersiz kalınca kadınlarımızda cephede mermi taşıdı onun gişbi düşün bunda da bence sende bana hak werirsin bana ama... her hangi bişey taşınacak yarı yarıya weya al kadın sen
- +1 yıl
taşı derse o zaman sana hak weriyorum seninle aynı fikirdeyim insallah doğru aktarmışımdır diyeceeğimi...
- +1 yıl
Bende sana şöyle bi soru sorayım eşin ile beraber yürüyosun elinde ağır bi yük war... uzuncadabi yol war gitmeniz gereken SEN SEWDİĞİNE EŞİNE ucundan tutayım zorlanıyosun demez misin?
- +1 yıl
Demezsin? Tamam öyle olsun sende senin işinde zorlandığın olduğunda YARDIM BEKLEME aatamam mı ALEYNA hanım... :@
- +1 yıl
Tamam bende bişey demedim ki sadece sede yardım bekleme benden dedim :) sanki eşimsin gibi taw oldum yaaa :D ALLAH yazdıysa bozsun ne kadar dik sin yaa :D samimi cewabın için sağol seninle olan erkek AYWAYI yedi desem az olur aywa agacını yedi :P :D
- +1 yıl
die yönüm derken yemek yapabiliyoı musun güzel misin neyin 4 4 lük ki senin o dik olmanı çeksin adam :P :D
- +1 yıl
Ölüyü diriltirsain nasıl yani ? O kadar çekiciyim diyosun? yemek te ve yatakta erkek adama sınırsız olacan gerçekten istediğini yaptırırsın... ;) :)
- +1 yıl
iyi sıkıntı yok... ;) Benim eşim olacak kişi çok dik olmayacak mercimek çorbasını iyi yapacak :) diğerlerini çat-pat yapsada sıkıntı olmaz zıtlaşmayacak benmle başımda yeri var yani.. ;)
- +1 yıl
Niye gülüyon deli... :D
Ağırlarları alır hafifleri veririm, eskiden hiç taşıtmazdım ama sitedeki, işine geldiğinde feminist, işine geldiğinde kadın erkek eşit üstün diyen kızlar yüzünden bu hale geldim uyuz oldum bi kere eşitse buyur eşitlik :)
010 Yorumlakadın-erkek eşitliği dene bişey var oda taşıyacak eş*k gibi
19 YorumlaBen çok centilmenimdir örneğin hiç tanımadığım bir kadına seninle yaşlanmak istiyorum demişliğim vardır. Sevgilisi varmış şimdi farkettim. ( :
01 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 526 cevap paylaştı. Taşıyacak tabii..Sevgilisi isen kölesi değilsin...Oda sende...Hadi bakiimmm al şu poşetleriii Yürü asansöre...Arabada bekliyorum...
03 YorumlaO adam olsun hep sevsin yeter onu bile taşırım ben<3
11 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. poset sayisina bagli olarak tasitabilirim eger ben asiri yukluysem :D tasittigim da olmustur
14 Yorumla
+1 yılPoşet veya eşyalar aşırı çoksa taşıtırım ama 1-2 tane falansa ben alırım ;)
11 Yorumlamarket poşetlerini taşırım ama çantasını taşımam ha hamile yada çocuk kucağındaysa çantasını taşırım onun haricinde kadın çantası taşımaktan nefret ederim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen taşıtmam . Hatta okul çıkışına gitmiştim okulun ilk günü bütün kitaplarını akşama kdr taşıdım :)
11 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı. çoğunluğunu ben taşırımda oda bir kaç poşet alp yardım etsin yani bostan korkuluğu gibi yanımda dikilmenin anlamı yok
015 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırak poşeti evini taşıttıgım arkadaşlarım oldu centilmenlikse nirvanaya ulaştım :)
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet süper pekı sonuc ?
Cevap sahibi+1 yılYaptım ettimde sonuc ne oldu tahmın et demek ıstedım :)
Cevap sahibi+1 yılBelli değilmi herkesin başına gelen işte o başka yerde ben başka yerde
Cevap sahibi+1 yılBilen çıkar karşımıza umarım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kıyamam, benim elim boşken o orada bir şeyler taşımaya çalışıyorsa..Kendime bir şamar çakarım :)
11 Yorumla
+1 yılbunla centilmenlik ölçüyorsanız.Ya da kafanıza takacak başka mesele mi bulamadınız anlamadım
11 YorumlaTaşımazsam kendimi rahat hissetmem,elimdekiler fazlaysa en hafiflerini ona veririm anca öyle taşıtırım ;)
01 Yorumlahayat paylaşmaktır. yükümüzü de paylaşmalıyız. birer elimiz boş kalacak şekilde taşımak en güzeli. boşta kalan ellerimiz tutuşmalı :))
11 YorumlaErkek hammal değil kendim taşıyabiliyorsam ben taşırım
00 YorumlaTasitmam ama kendi cuzdanim sigaram felan onlari tasitirim :)
03 Yorumlaağir bile olsa ben tasirim<33
poşet,canta,esya tasitmak icin mi var sevgililer:( uzaktan komik duruyor
:/
e o istiyorsa tasiyabilir.mehehe.00 Yorumlabeni ne kadar seviyor... o benim elimdekilerini alır ve bana yardım eder
06 Yorumla
+1 yılyorulduysam ona taşıtırım 'al az da sen taşı gız.nası manitasın sen.'
01 Yorumlataşısın tabi o neya sevgili poşet taşımaz diye bişey mi war
00 Yorumla
+1 yılyok, ben direk kafasına geçiriyorum. poşet değil ama kese kağıdı.
01 Yorumlatasitmam tasirim ,şu ana kadar oyle oldu yani :)
11 Yorumla
+1 yılben taşımam, onu bilirim ben
17 Yorumla- +1 yıl
ben genelde Internet'ten yaparım, kim yaptıysa o taşısın.
- +1 yıl
:D sağol, yalan mı söyleyelim yani. ben cüzdan taşımaya bile sonradan başladım. sevmem hiç
- +1 yıl
kızma kızma doğasında var :D
Kendim taşımam kız arkadaşıma hiç taşıtmam. Her yere araba ile.
00 Yorumla
+1 yıltaşıtırmayı bırak elimden gelse onu bile taşırım yavrum benim ya <3
10 Yorumla
+1 yılPoşetleri ona kitliyip onu taşıyorum.
31 Yorumla
+1 yılben kıroyum taşırım :D
01 Yorumla
+1 yılbelimizde fıtık çıktı taşıya taşıya
01 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğır olanları taşırım bir kaç tane de o taşısın
05 Yorumla- +1 yıl
Öyle saçmalık mı olur ? Yoksa sen öyle mi düşünüyorsun ?
- +1 yıl
Çoğunu erkek taşısın ama kız da hiç elini sürmesin diye bir şey yok..O zaman yanımda gelmesin..
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltaşıtmam. :)
15 Yorumla- +1 yıl
^^
- +1 yıl
yeri geldiğinde olabilir :D bkz. tuvalet önü mesela asfasfa :D
ßu konuda Hiç centılmen degilim
01 Yorumlaheralde taışcak, benmi taşıym yani ne ? :d
01 Yorumla
+1 yılTaşıtırım ama , sadece ellerim dolu olduğunda :)
01 Yorumlaelim doluysa onada taşıttırırım
11 Yorumlaistisnai durumlar hariç taşırım sorun yok
00 Yorumlaben tasıyorum nezaket ve yardım ıcın yazık yaaa
00 Yorumlaherkes aynı değil
00 Yorumlayok daha neler
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi