Gocunmaya gocunmam da kendi eli ayağı tutuyorsa neden ben taşıyorum mesela? Eğer çantası çok ağırsa, bu yüzden centilmenlik yapmam gerekiyorsa da neden taşımakta zorluk çekeceği çantayı her yere götürüyor mesela? Efendi gibi çantasını kendine göre ayarlasın, taşısın. Zor değil bence, hem kimseye ihtiyacı da olmamış olur.
Taşımam, kendi el çantasını taşıyamayacaksa yanına almasın kızım araba orada taşımak istemiyor musun? arabaya koy derim, yeri gelir sırtında da taşırsın sevdiğini demek istediğim ayrı bir durum taşımak istemediği çantasını ben taşımam bir rahatsızlığı olur ona eyvallah deriz...
Açıkçası kendi çantamı kendim taşırım yapabildiğim bir şeyi başkasına yaptırmam. Örneğin hamile bir kadının çantasının taşınması arabaya binecekse kapısının açılıp elinden tutup koltuğa oturup kalkmasına yardımcı olunması gerekiyor. Onun dışında böyle şeyleri gereksiz buluyorum
Bence bir erkeğin sevgilisinin ya da eşinin çantasını bir sebep yokken taşıması çok saçma, herkes kendi çantasını taşıyabilir. Sonuçta o kadının yanındaki bir erkek, bir eşek değil.
Bence sevgilinin çantasını taşımak, küçük ama çok tatlı bir jest! 🌸 Bunu yapmak asla küçültücü ya da rahatsız edici bir durum değil, aksine sevginin güzel bir göstergesi. 🙌 Ayrıca eline yapışmıyor dediğin gibi. Görseldeki gibi çiçekler ve valizlerle de desteklesen ohooo, gönüller fethedilir! 💕 Peki, sevgilin bu konuda ne düşünüyor? 😊
Rahatsız değilsem ellerim var benim ben kendim taşırım çantamı. eğer onun eli ağırsada bende ona yardımcı olurum taşırım kadın olarak yardımcı olmaktan gocunmam
Tabii ki adam bütün gün arkamda çanta askısı gibi gezsin demiyorum 😂 Ama lavaboya gidicem, ayakkabımı bağlicam ya da montumu giyicem... İki saniye tutuver nolur yani? Elin mi yapışır