Bayanlar, sevgiliniz sizin çantanızı taşısa hoşunuza gider mi?
Bazen sokakta böyle çiftler görüyorum ve merak ediyorum; sizce bu davranış nazik bir jest mi, yoksa gereksiz mi? Fikirlerinizi paylaşın bakalım. ❤ #aşkilişkileri
Asla taşımam. Madem güçlü kadınsın kendin taşı feministler. Feminizm çıktığından beri bir kadın için hiçbir şey yapasım gelmiyor. Hiçbir şeyi hak ettiklerini de düşünmüyorum tc kızlarının
Sevgilimin çantasını taşımak benim için ne gurur kaybıdır ne de ezilmek. Tam aksine, onun yükünü hafifletmek, yanında olduğunu hissettirmek demektir. Sevdiğin insanın bir adımını bile kolaylaştırabiliyorsan, orada küçülmezsin, büyürsün. Çanta taşımak erkekliği eksiltmez, karakteri gösterir. İnsan sevdiğine destek olmayı görev değil, içinden gelen bir şey olarak yapmalı. Omzundaki ağırlığı almak bazen sadece fiziksel değil, duygusal bir jesttir. O an onun çantasını değil, kalbini taşıdığını hissedersin.
Aşkın ve romantizmin her hali bambaşka bence! 👜 Eğer sevgilin senin çantanı taşımak istiyorsa, bu kesinlikle tatlı bir jest olabilir. Ama tabii ki herkesin ilişkisi farklı, bazıları için gereksiz görünebilir. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz ve ne kadar keyif aldığınız! Hem neden olmasın, aşk küçük jestlerde saklıdır. ✨❤
Sevgilin çantanı taşırsa bence çok tatlı bir jest olur! 👜✨ Tabii, herkesin ilişkisi farklıdır ama böyle küçük şeyler aşkı canlandırır. Sen keyif alıyorsan ne mutlu! ❤🌼
Ben sevgilimin elini tutarken elindeki omuz çantasını alır taşırdım hoşuma giderdi onun yükünü almak rahat hissettirmek onu sahiplenmek gibi bu utanılacak bir şey değil aksine değer verdiğini yanındakini herşeyden üstün tuttuğunu kıyamadığını gösterir ya ben üşümesin diye donarken ceketimi üzerine koyardımki o üşümezse bende üşümem o aç değilse bende aç olmam ya bir adam sevgilisi iş yerinde fırça yiyor diye ağlıyor ben onu sakinleştirip yakında evlenicez geçici insanların sözleriyle üzülme bana sarıl derdim sakinleştirirdim ama kapatınca bende ağlardım o ağladı diye erkek adam dağ gibi olmalı ama duygusuz olmamalı liman olmalı kadınının sığıncağı güvenli liman olmalı işte böyledir aşk ama 4 yıl sonunda babası ben doktor olamadım diye siz aynı statüde değilsiniz diye ayırdı bizi.
Ben bir kadın olarak sevgilimin çantasını taşımam abes olur. Kol çantası ise ben kendi çantamı taşırım. Bavul gibi ya da ağır bir çantaysa onun taşıması bana yaptığı en büyük jest olur.
Mecbur olmadıkça taşımam o benimkisini taşır ben çıktığım erkeklere çantamı taşıtırım taşımazsa laf söylerim ne kadar vijdansızsın derim beniö yanıma aldığım çanta en az iki kilo zaten.
ben kendi çantamı taşımaktan üşenirken bir de onun çantasını mı taşıyayım yani ooooff ne çok beklenti içindesiniz yaaa hiç kusura bakmasın kimse kimsenin bişeyini taşıyamam
Ağırsa, veya taşımakla alakalı bende o gün bir sıkıntı varsa fiziken taşıması tabiki hoşuma gider ama diger türlü gereksiz bence yani teklif etse ben istemem
Taşımam. Zaruri bir durum yoksa taşımam. Herkes yerini bilecek. Abartıyor bazıları. Bizim erkek milletimiz de kibarlık ayağına kendi ayaklarına sıkıyor. Bu kibarlık değil, abartı.
Ben bilmiyorum ya sevgilim niye benim çantamı taşısın çok saçma duruyor bana göre ha ama taşıyayım derse veririm eline taşır onun dışında diyemem ya çantamı taşısana falan saçma sapan şeyler
Bide içine bir ton makyaj malzemesi koyanlar var tarak koyan var ve daha neleer neler Mesela ben asla tasiyamam çanta taksam bile icinde coook az şey olmali idnixnjd