Birkaç arkadaşım el çantası kullanıyor da herhalde benim cüzdana ve ceplere doldurma alışkanlığından garip geliyor :D

Birkaç arkadaşım el çantası kullanıyor da herhalde benim cüzdana ve ceplere doldurma alışkanlığından garip geliyor :D

Adminim merhabalar.
El çantası sanki biraz daha ileri yaştakiler için uygun oluyor gibi bence. Ama tabii her yaşa uygun seçenekler var ve şık bir el çantası son derece kullanışlı olabilir. Başlangıçta biraz garip hissedebilirsiniz ancak alışınca bir daha kesinlikle bu rahatlıktan vazgeçemezsiniz. Uygun renkte bir el çantası aynı zamanda kıyafeti tamamlayan şık bir aksesuardır.
Şahsen ben yıllardır el çantası kullanıyorum, çok rahat oluyor. Her şey bir yana, cepleri dolduran cüzdan, eğer kullanılıyorsa sigara paketi, cep telefonu, anahtarlar vb bir sürü ıvır zıvır yüzünden komik görüntüler bile oluşabiliyor. Pantolon arka cebinde cüzdan, yan ceplerde çakmak, kulaklık ve anahtarlar gömlek cebinde sigara, elde cep telefonu, şimdi yaz geliyor güneş gözlüğü bir yerlere tıkıştırılacak vs vs 😂 Telefonu yoğun kullanan kişiler için bir de şarj cihazı ya da powerbank varsa elde taşınanlar haricinde her cepte bir şişkinlikle şık giyinmenin de bir anlamı kalmıyor, balon yapmış lastik gibi sağımızdan solumuzdan kabarıklıklar çıkıyor.
Kış mevsimi ya da serin zamanlarda mont, kaban ve ceketler bir nebze kurtarır ama tiril tiril giyindiğimiz yaz mevsiminde yanımızda taşımak zorunda olduğumuz eşyalar bizi yoruyor. Küçük bir el çantası bu konuda oldukça faydalı. El çantası kullanmadığım zamanlarda nasıl yapıyormuşum şimdi hayal bile edemiyorum. 😂
El çantası alınacaksa sürekli yanınızda taşıdığınız eşyaları düşünmek ve onları alabilecek minimum boyuta karar vermek önemli. Yanında fazla bir şey taşımayanlar el çantasına ihtiyaç duymayabilir ama el çantası kullananlar da yanında taşıdığı eşyaları zamanla artırabilir. Mesela ben çanta kullanmaya başladıktan sonra çanta içeriğine tırnak makası ve birkaç kürdan eklemiştim. 😂
🙏😂😂
Açıkçası ben erkeklere hem el çantasını hemde bel çantasını yakıştırıyorum ama tarzına göre değişir tabiki.
Mesela oversize tişört, bol pantolon ve spor ayakkabıyla takılan bir bel çantası bence çok güzel durabilir. El çantası da sade ve şık olduğunda, karizmatik bir hava katabilir.
Taşıma şekli, özgüven ve genel tarz her şeyi belirliyor. Ama itiraf edeyim bazılarına da hiç gitmiyor. Tarz işi tamamen.🫠
Dostum, tamamen tarz meselesi! El ve bel çantası bence gerçekten cool duruyor, özellikle kombin ve ortama göre seçilirse havanı ikiye katlayabilirsin. Hem pratik hem şık bir aksesuar oluyor. Ben de eskiden cepleri dolduranlardandım ama doğru çanta ile stilim mükemmel tamamlanıyor. Özellikle minimalist el çantaları ve deri bel çantaları şehir hayatında hem işlevsel hem de bağırmadan şıklık sağlıyor. Kendi tarzına güven, denemekten korkma! Herkesin alışkanlığı farklı ama modada sınır yok, tarz senin elinde! 👑👜✨
Cevap
16Cevap
Hayır ben yakıştırmıyorum şahsen ama tabi ki de seçim meselesidir isteyen takabilir. ben daha çok sırt çantalarını tercih ediyorum. oda yolculuk sırasında olabilir
Evet ya bazen güzel oluyor gerçi ben bedensel engelli olduğum için çok fazla taşıyamıyorum böyle büyük çantaları ama bazen böyle kredi kartlarını falan koymak için askılı çantalar kullanıyorlar güzel oluyor zaten onlar özel olarak almıyor kadın çantası gibi olmadığı için güzel olacağını söyleyebilirim
Arkadan kot pantolon düşüyor.. son derece çirkin bir görüntü oluşturuyor. ceplere herşeyi doldurduğunuz için. çanta neden itici gelsin ki.. bir yerde otururken sanırım popolarına batmasın diye telefon, araba anahtarlığını masaya koymalarından daha iyi.
Hayır hiç yakıştırmıyorum ne o öyle zarif kadın gibi
Bel çantası takan, sırt çantası kullanan gördüm. İş çantası kullanan da gördüm. Kol/omuza takılan çantalar da kullanılabilir. El çantasını erkekler de görmeye pek alışkın olmadığım için garip geldi ama önyargılı değilim.
Aynı durumdayız 😂
Hatta şu görselde bile zihin o eldekilerin onların değil de bir kadıninkini tasıyor diye algılıyor bende 😀
Yani kullanana bir şey demem ama ben kullanmam gibi duruyor. Önyargı veya tabu olabilir ama böyle jdjdkd
yok ya hoş değil bence ne o yerli turist gibi
İş çantası dışında bel ya da el çantası yakıştırmıyorum. En iyi ihtimalle sırt çantası kullanmalarını tercih ederim günlük spor tarzda.
Yakıştırmıyorum, bunu yapanda zaten çoğunluklu zengin bebeleri oluyo 😅
Tercih sebebi olsada ben pek yakıştıramıyorum. Bunların yerine iş çantası olabilir veya laptop çantaları gibi mesela.
El cantasi tuhaf. Bel de oyle. Postaci cantasi kullanan cok. Onlar da dayı gibi geliyor. Ama favorim ve kullandığım sirt cantasi :)
Yakıştıramıyorum, kadınların çantasını taşımaya laf ediyorlardı şimdi onlar da çanta kullanmaya başladı. 🤦♀️
Kesinlikle.
Derli toplu, düzenli bir görünüm ve izlenim oluşuyor 😀
El çantası güzel, bel çantasını ne kadında ne de erkekte beğenmiyorum.
El olur da bel çantası yok bence eğer fazla bir şey taşımıyorsa yanında
yakıştırıyorum ama bir yandan tuhaf geliyor. sırt çantasını yakıştırıyorum ama
Seviyorsa kullanır ama. Ben bile çanta kullanmayı sevmiyorken. Onları düşünemiyorum
Evrak çantası ya da bond çanta daha iyi.
Kadınsı duruyor maalesef. Çanta kullanan kadındır nett sdfsdfsdf 😃
Birçok eşyası bulunmayı ihtiyacı duyuyorsa çanta kullanılabilir. Çantalar güzel, kullanılır.
Görsel olarak hoşuma gitmiyor ama çokta kullanışlı..
Görsel o kadar itici ki anlatamam yakıştırmıyorum...
ben omuz çantası taşıyorum durumumu kurtarıyor
Evet şu alışkanlığınızdan vazgeçin lütfen hem hoş görünmüyor hem de sıkıcı değil mi cepte öyle kaba şeylerin olması. Bel değil ama el çantası şık duruyor bence, alışkanlık haline getirebilirsiniz 💁🏻♀️
Yok ya, pantalon cebi daha iyi 😄. d
Hayır yakışmıyor ne taşıyorlar sanki ksjgjdg
Sırt çantası ideal
Bel pek sevmem kadında da
Erkeklere çanta yakıştırmıyorum...
Ben normal çanta kullanıyorum
Her erkeğe gitmiyor tarzına bağlı biraz da.
Erkeklere çanta yakışmıyor
Hayır yakıştıramıyorum
Erkeklere yakıştırmıyorum açıkçası
Bel çantası iyi duruyor
Hayır. Erkeksi durmuyor bence.
İkisi de sacma
Hele su bel cantasi takanlar o kadar itici geliyor ki gozume 😅
Hiç yakıştırmııyorum ya saçma geliyor bana
Bence yakışmıyo
Cıks kadınsı duruyor
Evet.
Hayır çok itici bence
Yakistirmam max sirt cantasi
Hayır
Yakıştırmıyorum
Yokk mümkünse takmasinlar
Hoş durmuyor ahshj
Hayır yakışmıyor
Hayır
Benim hoşuma gitmiyor ya. Yakıştırmıyorum pek :)
Yakışıyor evet
Erkeğe bi tek sırt çantası yakistiyiyom
hayır
neden olmasın
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?